egy fanatikus. geci még úgy menni minden labdáért. nincs elveszett neki. beszarok rajta.
a viking.

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 25., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 16., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 16., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2014. szeptember 16., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 31., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 6., péntek 22:32
Nagyon elfogult vagy a spanyol válogatottat és del Bosquet illetően,persze ha nekik szurkolsz,akkor nincs is azzal baj,hogy kicsit "haza beszélsz". Attól persze még vannak tények,amiket észre vehetnél,mert igen is az utóbbi időszakban válogatás terén nagy hibákat vétett Bosque. Ettől még az eredményeit elismeri mindenki,de a rózsaszín ködtől sokan azt sem veszik észre,ha hibázik.Prométheusz írta: na persze. egy év után látszott, hogy az Öreg egy vak. hiába nyert mindent korábban klubszinten. hiába madridi ikon.
odakerült, és látszott... hiába nyert aztán odakerülve vébét, ebét, meg gyakorlatilag veretlen. egy nímand. egy senki. mert dafkéból madrid ellenes, hisz nyilván nem akart, és akar nyerni semmit....
hát.. jót röhögtem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 22:17
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 6., péntek 22:09
na persze. egy év után látszott, hogy az Öreg egy vak. hiába nyert mindent korábban klubszinten. hiába madridi ikon.R.M.C.F írta:Először én is háborogtam, meg nem értettem, hogy mi a baj bajusszal....
egy év munkássága után észrevettem hogy mire is megy ki a játék nála......akkor még mindenki támadott érte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 22:04
Először én is háborogtam, meg nem értettem, hogy mi a baj bajusszal....
HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. június 1., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 1., vasárnap 6:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. június 1., vasárnap 1:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 1., vasárnap 1:06
Mondom a jatekosaink kozulcsabi* írta:Spanyolok kuka, portugália csoportkör után sztem hamar kizúgnak, modricsék se viszik sokáig szóval marci mellett marad a herceg?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 1., vasárnap 0:54
azert remelhetoleg a jatekosaink kozul nem csak marcelo kerul be a top4-becsabi* írta:hát marcelo kivételével mindenki sokat fog pihenni...![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 0:52
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 1., vasárnap 0:46
Pont ő az, akinek legkevésbé kell a pihenés. Ugye itt van Arbeloa, aki azért sok meccset el tud vinni előle, úgyhogy Carvajal pihenhetne eleget, ezen felül pont neki lenne szüksége a VB-re a rutinszerzés miatt. Nem mintha annyira sokat adhatna a VB egy BL győzelem után, de azért mégis.csabi* írta:inkább örüljetek, így kipihenheti magát a következő szezonra
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 1., vasárnap 0:39
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 31., szombat 15:34
Nekem már nem megy... Bosque egy szánalmas alak lett, bocsánat mindenkitől. Klubcsapatot soha semmilyen körülmények között nem váltanék, de ennek a spanyol csapatnak én már nem tudok szorítani... vagyis nem akarok, de Ramos miatt a szívem lehet kicsit odahúz majd... Carvajal nagyon megérdemelte pedig.lordgabi írta:Nekik szorítok továbbra is, de ez csakis a bajszost minõsíti.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 31., szombat 15:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem