Én azt se bánnám, ha Vidal jönne.Realista24 írta:Marotta megmondta, Pogba nem eladó, a jovo csapatának alapja, Vidalt pedig nem akarjak eladni, addig marad, ameddig szeretne.
Erezni a különbséget.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
A hírek szerint (több lap szerint is) hétfőn tárgyalnak Perezék a Juvéval, főként Morata átigazolásáról, de szinte biztos, hogy a két négerről is szó lesz.tubatibi írta:Nekem ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy márpedig Karim maradni fog, ami nagyon helyes. Nem oda kell nekünk igazolni elsősorban.Benzema: “Pogba egy fiatal játékos, aki egy erős csapatban játszik. Meccsről-meccsre jobb lesz, és magasabb szintre tör. Szeretném ha a Real Madridba jönne és csapattársak lehetnénk.” Forrás: Madridom.hu![]()
Jöjjön valami rutinosabb róka, esetleg egy más típusú csatár Benzin mögé és jól is vagyunk. Drogba neve vajon nem fog felröppenni? Mondjuk neki meg elvileg kumma sok a fizetése, de én még mindig elnézném itt a padról beszállva, mondjuk egy Adebayornak is tudnék még örülni, esetleg még Mandzukic.
Remélem Benzema és Varane telebeszéli a fejét Pogbának és a VB után, a torna legjobbjának választva hivatalosan bejelentjük.
Én megcsókolnám az első embert, akivel találkozok, ha hétfő este azt olvasnám, hogy Pogba Real Madrid új játékosa. A játékos vételára 55 millió euró-ha lehet még kevesebb + Morata visszavásáréási opcióval.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marotta megmondta, Pogba nem eladó, a jovo csapatának alapja, Vidalt pedig nem akarjak eladni, addig marad, ameddig szeretne.
Erezni a különbséget.
Erezni a különbséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy márpedig Karim maradni fog, ami nagyon helyes. Nem oda kell nekünk igazolni elsősorban.Benzema: “Pogba egy fiatal játékos, aki egy erős csapatban játszik. Meccsről-meccsre jobb lesz, és magasabb szintre tör. Szeretném ha a Real Madridba jönne és csapattársak lehetnénk.” Forrás: Madridom.hu

Jöjjön valami rutinosabb róka, esetleg egy más típusú csatár Benzin mögé és jól is vagyunk. Drogba neve vajon nem fog felröppenni? Mondjuk neki meg elvileg kumma sok a fizetése, de én még mindig elnézném itt a padról beszállva, mondjuk egy Adebayornak is tudnék még örülni, esetleg még Mandzukic.
Remélem Benzema és Varane telebeszéli a fejét Pogbának és a VB után, a torna legjobbjának választva hivatalosan bejelentjük.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
jujujujA katalán Mundo Deportivo arról számol be, hogy Higuaín jövőre ismét visszatérhet Spanyolországba, ám nem a Real Madridba, hanem az ősi rivális Barcelona csapatába! A katalán lap szerint a Barcelona vezetősége minden áron új 9-est akar igazolni a csapatba, és bár Agüero az elsőszámú jelölt, amennyiben nem tudnák megvenni, úgy honfitársa lenne a második célpont. Forrás: Madridom.hu

koke, higuain... a barca úgy érzem hiányolja az európa ligát a vitrinből

khedira még tökéletesen passzolna ebbe a tervükbe, igazán átengedhetnénk nekik, fabregast meg busquetset oda-vissza veri úgy is

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo Perezre bízta a csatatposztot?
Eddig ért valamit a hír

Eddig ért valamit a hír

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Siqueira, Moreno, Rodriguez, akikkel Coentrao helyét fel kellene tölteni, ha lépne. Moreno meg Rodriguez biztosan drágább lenne, de szerintem jobbak is a brazilnál, ami azért nem is baj, mert Marcelo mostanában sérülékeny és a formája sem volt túlságosan meggyőző egész évben. Mondjuk a svájci nem biztos, hogy eljönne másodhegedűs szerepbe. Ő annál már jobb, talán beférne mindenhova.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak Cole neve ne merülne fel
Egyértelmű, ha távozik a két hátvédünk, akkor pótolni kell őket. Neveket nem tudok mondani, hogy kikkel, de annyi biztos, hogy nem a Cole gyerekkel... Casemiro, ha megy, akkor kell a helyére valaki, nem kell nagy név, de kell az ember, hogy meglegyünk. Pogba mindenképpen kell! Csatárposztra meg vagy Bony vagy Mandzukic.
Úgy gondolom, hogy nem lesz agyatlan a vezetőség, és jól fogunk igazolni.

Egyértelmű, ha távozik a két hátvédünk, akkor pótolni kell őket. Neveket nem tudok mondani, hogy kikkel, de annyi biztos, hogy nem a Cole gyerekkel... Casemiro, ha megy, akkor kell a helyére valaki, nem kell nagy név, de kell az ember, hogy meglegyünk. Pogba mindenképpen kell! Csatárposztra meg vagy Bony vagy Mandzukic.
Úgy gondolom, hogy nem lesz agyatlan a vezetőség, és jól fogunk igazolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azért BL győzelem után könnyebb józanabbul gondolkodni.attareal írta:Nem kell itt nekünk irogatni, hogy kit, hogyan hozzunk, ha ott fönt végre normálisan gondolkodnak.Az El Confidencial szerint Pérez, Ancelotti és Sánchez tegnapi vacsoráján a következő nevek merültek fel: Casillas és Diego López maradnak Madridban; ha Arbeloa vagy Coentrao távozna, akkor De Sciglio vagy A. Cole lehet a célpont; a középpályán Illarra marad, Casemiro kölcsönbe megy, Khedira és Di María hosszabbít, és Kroos vagy Pogba érkezhet. Ancelotti a csatárposztot illetően az elnökre bízta a döntést: nem bánná, ha maradna Benzema, de örülne egy nagy igazolásnak is.![]()

-
Nem kell itt nekünk irogatni, hogy kit, hogyan hozzunk, ha ott fönt végre normálisan gondolkodnak.Az El Confidencial szerint Pérez, Ancelotti és Sánchez tegnapi vacsoráján a következő nevek merültek fel: Casillas és Diego López maradnak Madridban; ha Arbeloa vagy Coentrao távozna, akkor De Sciglio vagy A. Cole lehet a célpont; a középpályán Illarra marad, Casemiro kölcsönbe megy, Khedira és Di María hosszabbít, és Kroos vagy Pogba érkezhet. Ancelotti a csatárposztot illetően az elnökre bízta a döntést: nem bánná, ha maradna Benzema, de örülne egy nagy igazolásnak is.

Össz. = -20M
Össz. = -20M
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy jobb ősszel DM és Ramos is simán CR előtt lennének...nálam legalább is
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
CR megkapta a kis voksomat. Véleményem szerint DM-nek lenne itt a helye, de még így is CR-é volt a legjobb szezon a felsorolt játékosokból, úgyhogy még klub hovatartozás nélkül is ő érdemelné meg innen. De, hogy Ribery jelenleg mit keres itt, azt valóban nem tudom. Messi helyét sem értem azon felül, hogy ő maga Messi...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha csak rajongói táborról szól akkor CR nyerne simán, ha teljesítményről akkor is...de ugye vannak akik Messi a király módban inkább Suarezre nyomnak csak hogy ne CR nyerjen
ESPN év játékosa
CR7 átvette a vezetést Suáreztől az ESPN év játékosa szavazásán. 9 %-kal vezet, mint mondtam Suárez a második, a harmadik Lionel Messi bődületes 2 %-kal.
Franck Ribéry se szégyenkezhet a maga 0 százalékával.
Hajrá CR.
Aki nem tette, azonnal szavazzon CR-re:
Szavazás
Franck Ribéry se szégyenkezhet a maga 0 százalékával.

Hajrá CR.

Aki nem tette, azonnal szavazzon CR-re:
Szavazás
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pipita írta:"Megvan a Tizedik, aminek valójában az Ötödiknek kéne lennie. Az első ötöt ugyanis elrabolták a Barcától Di Stéfano kicsalásával. Neymarral nem tudták ugyanezt eljátszani. Már évek óta képtelenek legyőzni a Barcát a pályán.

ekkora öngól a világon nincs

Amúgy szerintem nem a katalán újságírók ilyen ostobák, hanem az újságot olvasó tömegek, egyszerűen erre van igény. Azt hiszem a Fiesztában mondta is valaki a Farkas Norbinak (?), hogy tudják, hogy mekkora baromságokat írnak sokszor, de egyszerűen erre van igény. Az ottani emberek a politikai gyűlöletüket konvertálják a sportba. És ez nagy probléma, a sport nem erről szól, de hát érvelhet az ember józan logikával, vakoknak és birkáknak, a demagógiára mindig több ember fog odafigyelni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mindig ilyenek voltak,ezért is irtam már őszintén többször is,ha anno barcásnak indultam volna,valami különleges okból.....már nem lennék az,nekem egyszerűen nem fér bele ez a hazudozás,ferdités,mások leszólása,nem elismerése szarevő foskupac felfogás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert Vidalt meg siman erdemes leigazolni. Csak most lett 27 eves, ami azt jelenti hogy most jonnek a legjobb evei, legalabb 3, de inkabb 4-5. Es nem egy biszem-baszom focista...
Engem nem kulonosebben izgat hogy Vidal jon vagy Pogba mert mindketto nagyszeru vetel lenne, es olyan szintu erosites lenne a Khedira Casemiro duo helyett hogy azt leirni nem lehet. Csak akkor hozzuk valamelyiket, ha bankot kell robbantani akkor is.
Nekem egyebkent nincs is szemelyes preferenciam mert mind a ket igazolas mellett szol valami, itt nincs rossz valasztas. Nem ugy mint par eve amikor szemezgettunk a szarabbnal szarabb opciok kozott.
Engem nem kulonosebben izgat hogy Vidal jon vagy Pogba mert mindketto nagyszeru vetel lenne, es olyan szintu erosites lenne a Khedira Casemiro duo helyett hogy azt leirni nem lehet. Csak akkor hozzuk valamelyiket, ha bankot kell robbantani akkor is.
Nekem egyebkent nincs is szemelyes preferenciam mert mind a ket igazolas mellett szol valami, itt nincs rossz valasztas. Nem ugy mint par eve amikor szemezgettunk a szarabbnal szarabb opciok kozott.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Komolytalan és egyben nevetséges. Nyilván savanyú a szőlő egy ilyen sikertelen szezon után katalánéknál,de az ilyen véleményeket olvasva nekem már az is megfordult a fejemben,hogy az idei kudarcok maradandó agyi károsodást okoztak néhány katalán szimpatizánsnál.Pipita írta:"Megvan a Tizedik, aminek valójában az Ötödiknek kéne lennie. Az első ötöt ugyanis elrabolták a Barcától Di Stéfano kicsalásával. Neymarral nem tudták ugyanezt eljátszani. Már évek óta képtelenek legyőzni a Barcát a pályán.
A Madrid szinte sosem nyer tisztán, ahogy azt a Bayern ellen tették. Csalással és bírói hibákkal nyernek. Kétségbe vonja bárki is, hogy ha nem kapnak ajándékba 5 percet, akkor nem jön az egyenlítő gól 92:34-nél?"
Majd hozzáteszi hogy Carvajalt és Moratát is ki kellett volna állítani.
Ez jobb mint a Showder Klub.![]()
![]()
Legalább a Pep-alázást elismeri, egy ilyen emberképződménytől ez is valami.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
"Megvan a Tizedik, aminek valójában az Ötödiknek kéne lennie. Az első ötöt ugyanis elrabolták a Barcától Di Stéfano kicsalásával. Neymarral nem tudták ugyanezt eljátszani. Már évek óta képtelenek legyőzni a Barcát a pályán.
A Madrid szinte sosem nyer tisztán, ahogy azt a Bayern ellen tették. Csalással és bírói hibákkal nyernek. Kétségbe vonja bárki is, hogy ha nem kapnak ajándékba 5 percet, akkor nem jön az egyenlítő gól 92:34-nél?"
Ez jobb mint a Showder Klub.

Ez jobb mint a Showder Klub.