de ez nem biztos, hogy így lenne...Én egyébként nem akarom azt látni, ahogy CR meg Suarez egymástól veszik el a labdát amíg nem rúgtunk gólt.

Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Kaptam már warnt, tehát nem fogok beleszólni a vitába, pusztán egy kérdésem lenne: mi értelme a nyílt provokációnak?phys írta:Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz...
Csak hehét tudom emlegetni: túl sokat fifáztatok gyerekek, irl ez teljesen máshogy működik.
- realmadridfan
De akkor kit vegyünk? Ha elküldjük Benzemát akkor reálisan csak Suarez előrelépés, esetleg Agüero, de ő meg sérült állandóan..akkor inkább maradjon Karim. Jesé is tud ott játszani, ha muszáj. Én egyébként nem akarom azt látni, ahogy CR meg Suarez egymástól veszik el a labdát amíg nem rúgtunk gólt.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Csak azt mindig elfelejtitek, hogy van itt egy Ronaldo, aki egymaga több gólt rúgott, mint Benzema és Bale együtt, és amilyen jó előkészítő, a BBC-ből még a gólpassza is neki a legkevesebb (mármint Benzemának). Ha nem lenne itt Ronaldo, már lehet nektek sem tetszene,hogy 1065 perc alatt rúg 1 gólt. De ígérem ez az utolsó, hogy leírom róla a véleményemet, remélem egyébként nem is lesz már miért őt "szidni", mert majd más csapat szurkolóinak fog a góljaival örömet okozni. Most néztem meg az új Modric skill videót, Benzema még ott is rossz...
pheco: Suarezzel nekem is ugyan ez a bajom, emberileg nem fér bele nekem.
pheco: Suarezzel nekem is ugyan ez a bajom, emberileg nem fér bele nekem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Suarez ellen vagyok és nem szeretném, ha leigazolnánk. Viszont ő is ugyanúgy visszajár labdákért. Sokszor félpályán kapja meg vagy szélre kihúzódva. Tehát elméletben ő is passzolna a játékunkba. Ugye a tiziket sem ő lövi a Poolban, tehát ezzel sem lenne problémája. Viszont emberileg olyan, amilyen nem igazán kell a Realba. Nulláról fog indulni, ha leigazoljuk nálam, de én nem hoznám. Falcao vagy Agüero lennének azok akiknek örülnék(mondjuk náluk meg a sérülések miatt lenne gázos a szitu), minden más esetben viszont kitartanék Benzema mellett és mögé hoznék egy életképesebb versenytársat.
nope, mivel Benzemanak pont azok az erősségei amellyel passzol egy ilyen támadóhármasba. rengeteget mozog vissza, kiveszi a részét az előkészítésekből stb stb... minek kell lejárni századszorra is ugyanazokat a köröket, nem is értemphys írta:A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár

phys írta: belerondítottam az idézetedbe (kiemelések tőlem)
ja, mert az ilyeneket el lehet felejteni, biztos azért javítottad múlt időre.

- phys
bocsánat, belerondítottam az idézetedbe (kiemelések tőlem), de nem vagytok képesek meglátni, hogy idén mennyire flop.Realista24 írta: De ilyet tudOTT:
https://www.youtube.com/watch?v=aaG2hbLOoi0
ilyet is TUDOTT:
https://www.youtube.com/watch?v=-AVv9N8VPXE
Puyol is tudTA hogy mi az a Karim hinta:
https://www.youtube.com/watch?v=XX500KL_ArU
- phys
A BBC úgy is működne, ha BXC lenne, ahol X bármilyen életképes csatár, benzemát már lassan nem lehet idesorolni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A BBC Európa legerősebb támadótriója #fact.
Miért kéne valamit megbontani ami működik? Középpályát kell rendberakni és hozni egy csatárt akire lehet számítani ha benzema sérült,Jesé meg majd megoldja a két vádló helyettesítését.
Miért kéne valamit megbontani ami működik? Középpályát kell rendberakni és hozni egy csatárt akire lehet számítani ha benzema sérült,Jesé meg majd megoldja a két vádló helyettesítését.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
azért vagyok képtelen belátni kedves revolver, mert ahogy te se, úgy én se láttam még mondjuk Falcaot vagy Suarezt a Real Madridban játszani, kezdőcsatárként, éveken keresztül. (Úgyhogy addig nem tudom ezt elfogadni, amíg nem látom valamelyiket Real mezben szaladgálni legalább 1-2 szezont.)lehet, de itt sose lenne jobb, nem jönne ki és ezt képtelen vagy belátni sok más fórumozóval egyetemben
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyet állítani teljesen felesleges,valószínűleg sosem tudjuk meg. Benzema megfelelő játékos a Real Madridba,idén szépen termelt és a játékban is kivette a részét (pl: Bayern elleni odavágón a gólja,visszavágón a kontratámadásnál óriási passz,Barca ellen a kontránál szintén zseniális passz).lehet, de itt sose lenne jobb, nem jönne ki és ezt képtelen vagy belátni sok más fórumozóval egyetemben
Ennek ellenére elhoznám Suarezt a Liverpoolból. Nem 80 millióért,de elhoznám. Alkudoznék,felajánlanék egy-két játékost,opciókat kötnék,stb stb.
Ha Suarez nem jön,akkor senki nem kell előre,csak erősítsük meg a középpályánkat egy Pogbaval.

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
lehet, de itt sose lenne jobb, nem jönne ki és ezt képtelen vagy belátni sok más fórumozóval egyetembenHát egyszerűen csak jobb játékos, mint Benzema.
Ennyi.
-
Hát egyszerűen csak jobb játékos, mint Benzema.Továbbra sem Karimot védem, hanem nem értem mire ez a nagy Falcao petting.
Ennyi.
Tehát felvetődött a neve nálam amikor Suarezről meg Agüeroról, meg ugy en bloc csatárokról volt a diskurzus. És odavetettem, hogy Falcao is mondjuk jobb játékos mint Benzema.
Ennyi.
Ezután te jöttél, hogy Falcao ugyan miért lenne jobb. (szerintem provokatív volt a kérdés feltevésének mikéntje, de mindegy, ha nem az volt, akkor elnézést.)
És aztán leírtuk páran, hogy pl miért jobb játékos, mint Benzema...
Aztán lehet, hogy azt írod, hogy nem Benzemát véded, de utána te jöttél elő a statokkal, meg tudom is én minden hasonlóval, hogy ki milyen csapatban játszik, milyen ligában, kik a csapattársai, ki a szomszédja, milyen a nője, a kocsija, milyen cigit szív, melyik a kedvenc söre.. Na hát itt tartunk most..
De szerintem hagyjuk.
Fölösleges ez a vita, meg mint ahogy már páran megbeszéltük a középpálya fontosabb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a baj Péter, hogy nem látsz a sorok között, de a kedvedért utoljára leírom, aztán ha sikerül megértened, akkor örülni fogok, ha nem, akkor így jártam.
ilyet is:
Puyol is tudja, hogy mi az a Karim hinta:
Nem folytatom. Mindenkinek vannak nagyszerű góljai, de várom a visszatámadásod vagy linkelj még pár gólt, aztán fogd rám újra, hogy egy elfogult idióta vagyok.
Továbbra sem Karimot védem, hanem nem értem mire ez a nagy Falcao petting.
De ilyet tud:Ha akkor a statok nem elegek nézzél meccseket. Be is linkelték ide a Chelsea elleni góljait.
Benzema olyat nem tud.
ilyet is:
Puyol is tudja, hogy mi az a Karim hinta:
Nem folytatom. Mindenkinek vannak nagyszerű góljai, de várom a visszatámadásod vagy linkelj még pár gólt, aztán fogd rám újra, hogy egy elfogult idióta vagyok.
Leírtam valamit egyértelműen, nem az én bajom, ha nem érted.Neked kéne egyértelműen fogalmazni ha már megszólítasz.
Mégsem hagyod abba.De nem velem fölösleges itt társalogni,hanem veled Realista.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem.Ha nem vagy képes eldönteni, hogy hogy értettem, ne reagálj, nem kötelező.
Neked kéne egyértelműen fogalmazni ha már megszólítasz.
Hát igen, de Benzema nem véletlenül nem játszott annyit.Falcao a vizsgált időszakban 13.068 percet játszott az említett sorozatokban, Benzema meg 9189-et. Surprise!!! Csak 43 meccsel többet, nem sok
És ahogy írtam, Falcao volt a csapat csúcsa, vezérbikája, nálunk meg CR. Gondolom mind a kettő tény elhanyagolható.

Egyszerűen csak felvetettem, hogy ha már kész a kp és esetleg elhozhatunk egy jobb csatárt mint Benzema akkor tegyük meg..
(Mivel jönnek a hírek Suarezről.. Agüeroról stbről..)
Erre itt belementünk abba a vitába, hogy vajon ez mennyire lenne jó a csapatnak. Szerintem pozitív lenne, ennyi.
Realista te meg jöötél ezután azzal, hogy most Falcao mitől jobb.
Hát ne haragudj már de egyértelmű hogy jobb. Ha akkor a statok nem elegek nézzél meccseket. Be is linkelték ide a Chelsea elleni góljait.
Benzema olyat nem tud. Ő a tizenhatos sarkáról a zs szektorba lövi a labdát, ő közel sem olyan gyors, direkt, gólra tartó.
Ennyi. Azért mert vannak Benzemál jobb csatárok is Benzema még nem lesz megye3as játékos.
Egyelőre nem akarja elüldözni innen senki.
(Még mindig tiszta Raúl, vagy Özil topik ez.

De miért volt rotálva??Meg itt volt egy Híguain, akivel folyamatosan rotálva volt, ja meg EL, szarkupac csapatok Mordorból
Miért nem harcolta ki magának egyértelműen a kezdőt???
Persze.. gyengébb csapatoknak lőtt amikor a Portoban játszott. De aztán ugyanabban a ligában szerepeltek. Persze rá voltak kihegyezve a támadások, a Realban nem Benzemára voltak kihegyezve az akciók.Tényleg fölösleges Veled erről beszélni, ha fontos tényezőket hagysz figyelmen kívül.
DE Falcao gyengébb csapatokban is játszott.
Ezt is tegyük hozzá. A vállogatottban meg szintén sokkal jobb.
De akkor nézzük a kettő játékát. Kié a megnyerőbb? Hát szerintem bőven Falcaoé...
Na. hát de most komolyan..
mérföldekkel jobb a kolumbiai.
De nem velem fölösleges itt társalogni,hanem veled Realista.
Amikor bekerülsz ebbe a topikba állandóak a feszültségek... Vajon miért? Alapvető dolgokat nem vagy képes elfogadni Benzemával kapcsolatban, mindenhol korrekt, normális véleményeid vannak, hajlasz a kompromisszumokra a viták során, de itt teljesen elfogult vagy, már bocsáss meg....
Csak megjegyeztem,hogy egy ilyen játékos jó lenne a csapatba, ha lehetőség lesz rá a kp megerősítése után.
ENNYI
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Meg itt volt egy Híguain, akivel folyamatosan rotálva volt, ja meg EL, szarkupac csapatok Mordorból
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, 55 gól...meg több, mint 40 meccs, meg portugál liga, meg európa liga.Fölösleges ezt erre kihegyezni. közel 55 gólos a különbség. 09-13 között.
Ez magáért beszél.

Ja, vegyünk egy egész szezont kihagyott játékost egy olyan helyről, ahova elvitték 60 millióért és keres évi 14-et, nettóban.Suarez vagy Falcao leigazolására, akkor tegyük meg.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:cavani, suarez, falcao, egy tucatnyi kupac lófasz.
nem kell egyik se.
én azt nem értem, hogy mi a faroknak kéne fizetni 60-70 millát azért, hogy egy 5%-nyit erősödjünk
Az a baj,hogy leszólod őket,de a nagyra tartott brazil csapatban,ha csak egy ilyen lenne,mint suarez vagy falcao,már a kezedet összetehetnéd......
Lehet most nem értesz egyet,de koszfingok vannak ott ezekhez képest.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Nem. És?Peti! Falcao mellet volt CR vagy Messi? Ja...
Benzema mellett sincs a válogatottban egyik se.
Fölösleges ezt erre kihegyezni. közel 55 gólos a különbség. 09-13 között.
Ez magáért beszél.
Ráadásul a fazon meseszép gólokat is lőtt.
Falcao jobb csatár, jobb gólvágó, ez nem kérdés.
A kérdéses esetleg az lehet, hogy hogyan passzolna egy esetleges leigazolása után a Real Madridba, illetve, hogy lesz-e már valaha annyira pöpec, mint a sérülése előtt volt.
Jó hát akko leírom mégegyszer:én azt nem értem, hogy mi a faroknak kéne fizetni 60-70 millát azért, hogy egy 5%-nyit erősödjünk
1.sztem is a középpálya a fontosabb.
2. ha !!! HA !! esetleg!!!! ezután!!!!!! még lenne!!!!! lehetőség!!!!! Suarez vagy Falcao leigazolására, akkor tegyük meg.
Ennyit írtam, nem akarom én itt elüldözni Benzemát vagy valami..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cavani, na még őt vártam, hogy bedobja valakihehe írta:cavani, suarez, falcao, egy tucatnyi kupac lófasz.
nem kell egyik se.
én azt nem értem, hogy mi a faroknak kéne fizetni 60-70 millát azért, hogy egy 5%-nyit erősödjünk

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema