Én is azt gondolom, hogy Perez nagyon sok mindenre képes, biztosan jó kapcsolatrendszere is van, de most sem rajta múlott, hogy Neymar a Barcát választotta. Ő is olyan embereket tud idehozni, akik jönni is akarnak, és ezért tesznek is. Ráadásul szinte elfogytak a lehetséges "bombaigazolások". Bale maradt egyedül, aki sajtó szinten valóban nagy durranás lenne, amúgy is jó játékos, de azért valamilyen szinten lutri. És a legutóbbi hírek szerint - bár a Real nagyon akarja, főleg így, első számú célpont - nem valószínű, hogy idén jön. Azért furcsa ez, mert Ő is nyilatkozta, hogy csalódott a BL-helyről való lecsúszás miatt, akkor ezek után miért ír alá egy szerződést a "PL reklámarca" címmel.de Perez nem fogja hagyni (az egója miatt sem), hogy a Neymar igazolásra ne válaszoljon Madrid.
Amitől tartok az az, hogy mivel lecsúszunk mindenkiről, így végül Cavani lesz a galaktikusnak szánt igazolásunk, 63 millió euróért. Ezt nagyon nem szeretném látni.
Amúgy Gündoganról volt komolyabb pletyka? Én nem nagyon futottam bele ilyenbe. Vagy a srác váltana egyáltalán?
Suárezzel meg ne is fárasszon senki. Spanyolországot is kerülje el, nemhogy Madridot.
szerk.:
Közben a Marca szerint Casemiro érkezik, 5 éves szerződést kap, az első keret tagja lesz, és 6 millió euró a vételár.