Nem igazán. Nyilván egy jobbhátvéd igazolása szükségszerű, Carvajal személyében meg is van. A kp-n nem látom hogy komolyabbat robbanthatnánk, esetleg egy Gündogan lehet ebből ugye a Sahinos ügy részeként, meg talán egy fiatal arc aki átveheti Essien szerepét meg ugye Casemiro leigazolása is benne van. Jesét én mindenképpen felhoznám, talán lesz is lehetősége bizonyítani ha nem tudunk komolyabb nevet hozni Di Maria helyére, meg ugye egy csatár aki szerintem nagyon valószínű hogy Cavani lesz, meg szerintem Isco is végül nálunk köt ki.CR és Varane szerződésének hosszabbítása, jobbszél KP rendbehozatala. Nem tudom, van-e értelme telepakolni a keretet újabb félmegoldásokkal.
Nem mondom hogy így rossz lenne a keret, a kp-n lesz frissítés, elől is lesz annyiban változás hogy azért lesz egy más stílusú centerünk is, bár én nem vagyok oda Cavaniért de Higuainnal bőven jobb. Minél hamarabb tisztázni kell Ancelotti helyzetét, a felsorolt nevek közül Cavanival és Iscoval eléggé előrehaladottak a tárgyalások, és ők jönni is akarnak. Nem pont ők lettek volna nálam sem az elsőszámú célpontok de Di Maria és Higuain helyére mindenképpen hozni kell két embert, és most ők vannak csak elérhető kategóriában.