link.
csak mert egyre többet látom az üzenőfalamon, hogy xy, wz stb részt vesz rajta..az ismerőseim döntötték el, hogy elkezdenek ilyen meccsre járni, vagy csak én maradtam le valamiről?

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. május 30., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 18:34
Ha valaki nagyon trollkodott, akkor az nem en voltam
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 30., péntek 15:15
ez rohadt jó bakkersentry írta:
Amúgy sok ilyent ismerek, de szerintem EZ(ek) a legjobb(ak).
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 30., péntek 15:13
Ez kurvajó
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 30., péntek 14:46
Én csak a hétköznapi értelemben ismerem, és azért is néztem. Azt hittem mondtál megint valami aranyköpést.L.Miki írta:Táncos nyelven azt jelenti, hogy pici, kis részeket, jeleneteket.sentry írta:Hogy mit?
Hétköznapi nyelven teljesen mást jelent: jellemet, viselkedést, modort, hozzáállást valamihez stb.
A balettban pedig egy gyakorlatot jelent.
Ergo sok jelentése van az attitűd szónak.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 30., péntek 14:43
Táncos nyelven azt jelenti, hogy pici, kis részeket, jeleneteket.sentry írta:Hogy mit?
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 30., péntek 14:28
Hogy mit?L.Miki írta:El lehet vele szórakozni, olyan kis attitűdöket "koreografáltam", hogy színpadra is lehetett volna vinni.
Szórakoztató.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 30., péntek 14:03
El lehet vele szórakozni, olyan kis attitűdöket "koreografáltam", hogy színpadra is lehetett volna vinni.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 30., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 30., péntek 13:29
Ú köszi, ilyesmikre gondoltam.Attól függ, hogy mennyi pénzt szánnál rá, a Bazilika körül mindenféle jó dolog van(Lego-torony, Bazilikába feltudtok menni, Starbucks, California reggeliző és kávézó, Jack Burger-be isteni a hamburger, egy köpés a Duna-part, átmész a hídon, ott a vár is), meg egyébként is szerintem az az egyik legszebb része pestnek.
Ott van egy földalatti garázs is
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 30., péntek 13:28
Az egy dolog, de én sem sajnáltatom magam, hogy van 10, ráadásul abból 6 full ecet...MyStiQ írta:Pedig nem olyan bonyolult ez. Minden embert a saját dolgai érdeklik, illetve minden embernek figyelemre van szüksége. Ő például le se szarja, hogy neked 10 vizsgád van.De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 30., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 30., péntek 13:17
Igazából semmi extrát, valahol kajálni, meg egy kis városnézés...Hát mit akartok csinálni?
Eléggé tudatlan vagyok, ez mi akar lenni? :ĐAlleeban
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. május 30., péntek 13:11
Hahaha,kb két hónappal ezelőtt velem meg a haverommal ugyanez történt a Tescoban,annyi különbséggel,hogy egy kicsit be voltunk ba*vagyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 30., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 30., péntek 12:43
Nem, nem kopaszh3x0r írta:szerk.: ugye nem vagy egy 2 meter magas, kopasz, kigyurt allat?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 12:09
Ne aggodj, majd megvigasztalom szegenyketziro4vr írta:okééé, de te magyarázod meg az asszonynak![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 30., péntek 10:32
okééé, de te magyarázod meg az asszonynakh3x0r írta:legkozelebb amikor hazakisered, mondd meg neki hogy hazafele nagyon kellemes a kornyek, ezert inkabb ott kell maradnod nalaziro4vr írta:Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes voltMondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem