Cristiano Ronaldo
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Cristiano Ronaldo ● All 68 Goals In Champions League ●
még 3-4 gól és beéri/megelőzi Raúlt az élen, ez a következő idényben már simán meg is lesz. Hála ennek a 17 gólnak nagy lépést tett ezért. pedig még mennyire lehetetlennek tűnt, hiszen Messi sokkal előtte volt.
még 3-4 gól és beéri/megelőzi Raúlt az élen, ez a következő idényben már simán meg is lesz. Hála ennek a 17 gólnak nagy lépést tett ezért. pedig még mennyire lehetetlennek tűnt, hiszen Messi sokkal előtte volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen,igazad van,elég szégyenletes......megvan a 10,amiben ronaldo főszerepet vállalt,a döntőben kockáztatva talán az utolsó VB-jét ment a sikerért....kezdeni akart,nyerni akart. Nem volt túl boldog? Ki ismeri a lelkivilágát? Ki tudja mi zajlott le benne?
Na és kit érdekel hogy "megforditsam" a gondolatmenetet? Ő a legjobb? ő.....megy a csapatért? Mint állat....ramos mellett ő volt aki a ligában sem adta fel az utolsó pillanatig,ellenben sokakkal......
Mi a fenét akartok? Szidni? Menjetek a barcásokhoz....ott ez a divat,ez a belépő.
Más csapatoknál,ha nyernek egy ilyen nagy trófeát,fele ilyen teljesitményre is veszik elő a kenőcsöket és hajolnak le.
Na és kit érdekel hogy "megforditsam" a gondolatmenetet? Ő a legjobb? ő.....megy a csapatért? Mint állat....ramos mellett ő volt aki a ligában sem adta fel az utolsó pillanatig,ellenben sokakkal......
Mi a fenét akartok? Szidni? Menjetek a barcásokhoz....ott ez a divat,ez a belépő.
Más csapatoknál,ha nyernek egy ilyen nagy trófeát,fele ilyen teljesitményre is veszik elő a kenőcsöket és hajolnak le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Néha döbbenten olvasok 1-2 kommentet a napokban. Leírnám a teljes véleményemet ezekről,de akkor valószínű,hogy egy elég szép méretes BAN lenne belőle.
Miután megnyertük a 10.-et gondoltam kicsit lenyugodnak a kedélyek és nem lesznek b@sztatva a játékosok,de úgy néz ki tévedtem. Én ezt már komolyan nem hiszem el,hogy tényleg semmi sem jó. Pedig jó pár embertől lehetne olyan kommentet idézni,amiben azt írta,ha meglesz a 10. nem lesz egy kumma rossz szava sem,ennek ellenére egyesek már 2 napja fikázzák a Klub és a világ legjobb játékosát.
Egy gól utáni reakció vagy nem reakció miatt nem kellett volna ennyire neki esni,minden ember más és mindenkiből más reakciót váltanak ki a dolgok. Nekem is volt már pl. olyan,hogy annyira örültem valaminek,mint még szinte soha semminek,meg iszonyat nagy teher alól szabadultam fel,mégsem voltak képes olyan reakcióra,amit megérdemelt volna a szituáció.
Na szóval csak ennyi,szívből gratulálok a fikázóknak!
Miután megnyertük a 10.-et gondoltam kicsit lenyugodnak a kedélyek és nem lesznek b@sztatva a játékosok,de úgy néz ki tévedtem. Én ezt már komolyan nem hiszem el,hogy tényleg semmi sem jó. Pedig jó pár embertől lehetne olyan kommentet idézni,amiben azt írta,ha meglesz a 10. nem lesz egy kumma rossz szava sem,ennek ellenére egyesek már 2 napja fikázzák a Klub és a világ legjobb játékosát.
Egy gól utáni reakció vagy nem reakció miatt nem kellett volna ennyire neki esni,minden ember más és mindenkiből más reakciót váltanak ki a dolgok. Nekem is volt már pl. olyan,hogy annyira örültem valaminek,mint még szinte soha semminek,meg iszonyat nagy teher alól szabadultam fel,mégsem voltak képes olyan reakcióra,amit megérdemelt volna a szituáció.
Na szóval csak ennyi,szívből gratulálok a fikázóknak!

sztem kérdezzük meg az egészről kloppot.
akkor matt is megnyugszik.
akkor matt is megnyugszik.

pedig elég egyértelmű volt pár hónap után, h mi az igazi szerepköre. ő segít, kiegészít, ami által hozzátesz úgy a vadlovakhoz, mint a csapathoz.csak sokszor éreztem azt a szezon során, hogy ancelotti nem tudta eldönteni, hogy mi legyen a csatár legfőbb feladata
rá legyen kihegyezve inkább a támadójáték, többet támadja a kaput, vagy inkább lépjen vissza a mezőnybe, ezáltal segítve a támadásokat
neeeNem ismersz még véletlen valakit, aki ilyen?Nem kötekedésből.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
egy 17 Bl-gólos támadó az már túl ménsztrím, valami hipszterebb dolog után kutatnak. a legelvetemültebbek ezt di Mariában vélik megtalálni.felbasz a magyarázkodás. de nem lő elég gólt...lő elég gólt. de nem lő többet mint messi...de lő többet. de nem védekezik...amikor kell védekezik.

na mondjuk ez a csapat minden évben újjáépül...és dupláztunk egy "ujjáépülő" csapattal.

csak rád ne szakadjonNem CR-t akarom én kipécézni

- ___Samy___
nem akarok belefolyni ebbe az egészbe, mert mindkét félnek igazat adok bizonyos dolgokban, de ebben Mattnak nagyon igaza vanSajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.
ha karim egy kicsit tökösebb, csibészebb lenne, akkor főnyeremény lenne a támadósor is, mert a gólokért felelne a két gép
csak sokszor éreztem azt a szezon során, hogy ancelotti nem tudta eldönteni, hogy mi legyen a csatár legfőbb feladata
rá legyen kihegyezve inkább a támadójáték, többet támadja a kaput, vagy inkább lépjen vissza a mezőnybe, ezáltal segítve a támadásokat
én úgy gondolom, hogy a következő évben erre is végérvényesen pont kerül
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
amúgy ronaldo az egyenlítő góloknak sosem örül.
a valencia ellen ő lőtte ráadásul egy kibaszott nagy gólt mégse csinált semmit ment a labdáért és vitte a középkezdéshez. ugyanígy tett múlt szombaton is.
a saját góljánál meg már minden eldőlt, ott már biztos volt a kupa, bale gólja után is a középkezdésnél pacsizott vele.
a másik meghogy bale ugyanúgy lépni nem tudott már a hosszabbításban ehhez képest a gólöröménél a kupadöntőt idézte, ami tök természetes. főleg egy ekkora meccsen ez akkora önkívületi állapotba hozhat hogy leszarsz mindent, főleg ez cé-nél akibe még most is belekötnek a saját szurkolói(!!) is miután bl gólrekordot hozott a 10. évében és dupláztunk egy "ujjáépülő" csapattal.
soha nagyobb bajotok ne legyen vele.
a valencia ellen ő lőtte ráadásul egy kibaszott nagy gólt mégse csinált semmit ment a labdáért és vitte a középkezdéshez. ugyanígy tett múlt szombaton is.
a saját góljánál meg már minden eldőlt, ott már biztos volt a kupa, bale gólja után is a középkezdésnél pacsizott vele.
a másik meghogy bale ugyanúgy lépni nem tudott már a hosszabbításban ehhez képest a gólöröménél a kupadöntőt idézte, ami tök természetes. főleg egy ekkora meccsen ez akkora önkívületi állapotba hozhat hogy leszarsz mindent, főleg ez cé-nél akibe még most is belekötnek a saját szurkolói(!!) is miután bl gólrekordot hozott a 10. évében és dupláztunk egy "ujjáépülő" csapattal.
soha nagyobb bajotok ne legyen vele.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
na, nekem írnom sem kell úgy is van flame.
hehével értek egyet (surprise, surprise!)
felbasz a magyarázkodás. de nem lő elég gólt...lő elég gólt. de nem lő többet mint messi...de lő többet. de nem védekezik...amikor kell védekezik.
amikor már semmit sem lehet kitalálni, akkor is kitalálnak valamit. szánalom.
mert 29 évesen nem úgy bontja meg a védelmet mint messi 24 évesen. nagyon szórakoztató nézni a vergődéseket.
meg a kedvencem: nem dönt el elég meccset a góljaival, mert csak 2-0nál tud gólt lőni. na már most, barátaim, nem azért ment a nyáladzás itt éveken át, hogy húúúúú de ronaldóra vagyunk kihegyezve?? az egész játékunk? nem azért sírt itt tucatnyi ember szája, mert ronaldo képes csak eldönteni a meccseket??? most hogy már csapatszintű játék van...most már az a baj, hogy ronaldo nem dönt el elég meccset maga??? hát úristen.

felbasz a magyarázkodás. de nem lő elég gólt...lő elég gólt. de nem lő többet mint messi...de lő többet. de nem védekezik...amikor kell védekezik.
amikor már semmit sem lehet kitalálni, akkor is kitalálnak valamit. szánalom.

meg a kedvencem: nem dönt el elég meccset a góljaival, mert csak 2-0nál tud gólt lőni. na már most, barátaim, nem azért ment a nyáladzás itt éveken át, hogy húúúúú de ronaldóra vagyunk kihegyezve?? az egész játékunk? nem azért sírt itt tucatnyi ember szája, mert ronaldo képes csak eldönteni a meccseket??? most hogy már csapatszintű játék van...most már az a baj, hogy ronaldo nem dönt el elég meccset maga??? hát úristen.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért tegyük hozzá, hogy ezzel év fórumozója címet lehet nyerniNem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak...

Nézz vissza CR-t 2008 körül, meg fogsz lepődni. Ő is hülyét csinált "bármelyik" védelemből "4-5-ször meccsenként", látványosan, és nagyon eredményesen. Nem véletlen, hogy Messi-nél is 4-5 év távlatát kell emlegetni; régen (és itt nagyon sokáig lehet menni..) egy átlagon felüli technikával rendelkező játékos tudott a legjobban érvényesülni (mit számított hogy gizda vagy pocakos), de sok véleményező nem veszi észre (vagy csak nem néz 10-20 éve focit, és relatíve gyorsan történtek a dolgok) hogy az "atléták" irányába fejlődött az élfutball.Matt009 írta:Egyfelől igen. Talán magasan van. Csak nézzetek végig egy Barca meccset mondjuk 2009-ből vagy 2010-ből. A törpe kölök tízes mezben BÁRMELYIK védelemből hülyét csinált 4-5-ször meccsenként, mellette ő is elrakosgatta a maga gólját, góljait. CR-nél nem látom ezt. Ezt hiányolom. Sajnálom.
Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzlemhez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem ismersz még véletlen valakit, aki ilyen?sentry írta:és még a stílussal is voltak/vannak gondok, nem is kicsik. Azért jó pár ember véleménye nem azonos, de még sincs akkora kib_szott flame, amit matt generál a hozzászólásaival.

+1dzsi91 írta:Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak... jójó de ez így még nem annyira jó, lehetne jobb is, megvertük a bayernt 5-0ra de jobb lenne 10 meccsen megverni őket, cr 50 gólt lőtt de azért kéne 1-2 csel, megnyertük a bl-t de azért meg kéne védeni...
egész évben folyamatosan temette a csapatot,az edzőt a szertárost, és amikor megvan a nagy siker még akkor is van mibe belekötni, ez szerintem felszabja egy-két ember csőrét... Nekem meggyőződésem,hogy jövőre is ez a "matt szerint a világ" műsor vs fórumozók megy majd...
És nem véletlen lett parkolópályára téve, mert amellett, hogy folyamatosan negatív, utána magyarázkodik, és még a stílussal is voltak/vannak gondok, nem is kicsik. Azért jó pár ember véleménye nem azonos, de még sincs akkora kib_szott flame, amit matt generál a hozzászólásaival.
Off vége.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Először is a BVB-se benéztem , rosszul emlékeztem.Matt009 írta:
Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.

Másodszor meg amiről beszélsz az kevésbé a támadók hibája.
Sokkal több begyakorolt figura kéne a betömörült védelmek ellen , sokkal több mozgás. Ancelotti fő feladata lesz ezt megoldani jövőre. A szélen elég jól megtudjuk őket bontani , viszont nem fejel olyan jól pl Benzema , hogy ebből rengeteg gólt lőjünk. A mélységből érkezők is kevesen vannak. Adott Benzema meg Cr meg mondjuk Bale a másik oldalt , de jó lenne ha rendre felérne mélységből Modric.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak... jójó de ez így még nem annyira jó, lehetne jobb is, megvertük a bayernt 5-0ra de jobb lenne 10 meccsen megverni őket, cr 50 gólt lőtt de azért kéne 1-2 csel, megnyertük a bl-t de azért meg kéne védeni...
egész évben folyamatosan temette a csapatot,az edzőt a szertárost, és amikor megvan a nagy siker még akkor is van mibe belekötni, ez szerintem felszabja egy-két ember csőrét... Nekem meggyőződésem,hogy jövőre is ez a "matt szerint a világ" műsor vs fórumozók megy majd...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért mert Matt nem veszi figyelmbe az emberi tényezőket. Azt hiszi, hogy az ellenfél robotokból áll, akiknek teljesen kiszámítható dolgai vannak...ateeemadrid írta: én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait.
- ateeemadrid
én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait.dzsi91 írta:Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....Matt009 írta:
Eddig rinyáltatok ,hogy a csapat nem nő fel CR szintjéhez, tessék felnőttek, ja hogy ebből az adódik,hogy CR kevesebbet lesz reflektor fényben? áá olyan nincs nem is értem miért nem 7-1re nyertünk a bl döntőn,hogy Cé-nek legyen mester4ese...
elképesztő...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[quote="Matt009"][/quote]
Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....
Eddig rinyáltatok ,hogy a csapat nem nő fel CR szintjéhez, tessék felnőttek, ja hogy ebből az adódik,hogy CR kevesebbet lesz reflektor fényben? áá olyan nincs nem is értem miért nem 7-1re nyertünk a bl döntőn,hogy Cé-nek legyen mester4ese...
elképesztő...
Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....
elképesztő...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez igaz, de minden egyes csapattársa tudja, hogy rengeteget köszönhetnek neki minden téren. ilyen szempontból érthető, ls megbocsátható a dolog
Nem is lett volna semmi bajom kb. az egésszel, ha a 4. gólt nem úgy ünnepli ahogy tette. Vagy ünnepelje mind2 gólt úgy, vagy egyiket sem, nekem ez volt leginkább zavaró.
Matt:
céronaldo már nem csinálja ezt meg neked.
több a gól, kevesebb a kiszolgálás, védelemmegbontás, nem a mu-s céronaldoról van szó.
és vigyázni kell vele, mert már így is túl van hajtva, hogy nem megy neki a védelemnek, hogy létszámfölényt alakítson ki.
ő se robot, több, mint 10 éve szerda-szombatozik állandóan.
magasan van a mércéd, továbbra is azt mondom.
épp ezért kéne ancelottinak az asztalra basznia, és nem gólrekordokat hajszoltatni céronaldoval, hanem okosan beosztani a perceit, nem hiába lépni se bír már hónapok óta.
fasznak kell játszatni getafék ellen 4:0-nál. teljesen hidegen hagy az aranycipőd kisköcsög, ha nem tetszik, majd jön suarez a helyedre, kiállunk két csatárral, azt jónapot.
persze tudom, annyi ennek a realitása, mint hogy messit eladja a barca, hogy megújulhasson és újjáépülve visszatérjen a top közelébe.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Matt009 írta:Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzelemhez.
A Bayernt úgy aláztuk, ahogy akartuk. Azt te is elismered. A Barcelona elleni bajnokikon, inkább nekik volt mákjuk, mint nekünk már nem azért. A Dortmundnak ismét hatalmas szerencséje, hogy az első meccsen nem lett 5-6 a különbség. Aztán az Atletico gólja szintén mák volt, ezen nincs mit szépíteni. A végén nekünk is az volt, igen. De mindenből mi jöttünk ki pechesen, mi vagyunk azok, akik ellen életük gólját lőtte februárban 5 ember. Nekünk megy be 7 ziccerből 2-1... Annyira a másik oldalról nézed Matt a dolgokat te is folyamatosan...
A BL döntő előtt 2 nappal még azt sem tudtuk, hogy melyik 4-5 játékos épül majd fel, vagy nem... Teljesen elfogytunk, Jesé is kidőlt fél évre, de nyilván nekünk volt mázlink..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. május 30., péntek 17:01-kor.