akkor megyek lázat mérnihehével értek egyet (surprise, surprise!)

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 18:43
akkor megyek lázat mérnihehével értek egyet (surprise, surprise!)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 30., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 18:33
azért tegyük hozzá, hogy ezzel év fórumozója címet lehet nyerniNem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 30., péntek 17:46
Nézz vissza CR-t 2008 körül, meg fogsz lepődni. Ő is hülyét csinált "bármelyik" védelemből "4-5-ször meccsenként", látványosan, és nagyon eredményesen. Nem véletlen, hogy Messi-nél is 4-5 év távlatát kell emlegetni; régen (és itt nagyon sokáig lehet menni..) egy átlagon felüli technikával rendelkező játékos tudott a legjobban érvényesülni (mit számított hogy gizda vagy pocakos), de sok véleményező nem veszi észre (vagy csak nem néz 10-20 éve focit, és relatíve gyorsan történtek a dolgok) hogy az "atléták" irányába fejlődött az élfutball.Matt009 írta:Egyfelől igen. Talán magasan van. Csak nézzetek végig egy Barca meccset mondjuk 2009-ből vagy 2010-ből. A törpe kölök tízes mezben BÁRMELYIK védelemből hülyét csinált 4-5-ször meccsenként, mellette ő is elrakosgatta a maga gólját, góljait. CR-nél nem látom ezt. Ezt hiányolom. Sajnálom.
Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzlemhez.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 17:37
Nem ismersz még véletlen valakit, aki ilyen?sentry írta:és még a stílussal is voltak/vannak gondok, nem is kicsik. Azért jó pár ember véleménye nem azonos, de még sincs akkora kib_szott flame, amit matt generál a hozzászólásaival.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 30., péntek 17:32
+1dzsi91 írta:Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak... jójó de ez így még nem annyira jó, lehetne jobb is, megvertük a bayernt 5-0ra de jobb lenne 10 meccsen megverni őket, cr 50 gólt lőtt de azért kéne 1-2 csel, megnyertük a bl-t de azért meg kéne védeni...
egész évben folyamatosan temette a csapatot,az edzőt a szertárost, és amikor megvan a nagy siker még akkor is van mibe belekötni, ez szerintem felszabja egy-két ember csőrét... Nekem meggyőződésem,hogy jövőre is ez a "matt szerint a világ" műsor vs fórumozók megy majd...
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. május 30., péntek 17:29
Először is a BVB-se benéztem , rosszul emlékeztem.Matt009 írta:
Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 30., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 17:08
Azért mert Matt nem veszi figyelmbe az emberi tényezőket. Azt hiszi, hogy az ellenfél robotokból áll, akiknek teljesen kiszámítható dolgai vannak...ateeemadrid írta: én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 30., péntek 17:05
én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait.dzsi91 írta:Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....Matt009 írta:
Eddig rinyáltatok ,hogy a csapat nem nő fel CR szintjéhez, tessék felnőttek, ja hogy ebből az adódik,hogy CR kevesebbet lesz reflektor fényben? áá olyan nincs nem is értem miért nem 7-1re nyertünk a bl döntőn,hogy Cé-nek legyen mester4ese...
elképesztő...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 30., péntek 17:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 17:00
ez igaz, de minden egyes csapattársa tudja, hogy rengeteget köszönhetnek neki minden téren. ilyen szempontból érthető, ls megbocsátható a dolog
Nem is lett volna semmi bajom kb. az egésszel, ha a 4. gólt nem úgy ünnepli ahogy tette. Vagy ünnepelje mind2 gólt úgy, vagy egyiket sem, nekem ez volt leginkább zavaró.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:59
Matt009 írta:Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzelemhez.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 30., péntek 16:56
Ebben igazad van, ezt nehéz számomra elfogadni, hogy egy ilyen alapvető dologra nem képes, aztán meg majd kiugrik a bőréből a tizi után, mégha az már valszeg a győzelemnek szólt is. De mondhatnám a rettentő szimpatikus mutogatósdit a Bayern ellen. De azért az még nálam talán belefért.L.Miki írta:Na látod itt a baj, hogy nem úgy fogadod el amilyen valójában, hanem elvárod hogy ilyen legyen meg olyan, meg amolyan... de nem tudom, hogy mi okból várod el? Sosem volt az az ember és szerintem soha nem is lesz, nehéz elfogadni? Ez van!
IgenL.Miki írta:Miért hogyan viselkedett? Bicskanyitogatóan? Vagy mi?
Tévedsz.L.Miki írta: TE! Elvárod, hogy mindennek megfeleljen
Jól leírtad, így van. Mit akarsz ezzel mondani? nem tudlak követni.Megvagy azzal elégedve ahogyan játszott a sérülése miatt, de fájó, hogy nem ment oda ugrálni és ünnepelni...
L.Miki írta: NA jó én be is fejeztem itt ezt a témát, mert az egész szóra sem érdemes. Van más fontosabb dolgom is, mint hogy azon vitázzak, miért nem ment ünnepelni?!
Ezt de tudom szeretni, van egy probléma, ami előjön, leírjuk normális hangnemben de már látens barszások vagyunk perszezalkrisz írta:de ti is legyetek ám olyanok, mint a sok ellendrukker, akik hisztis, egoista baromnak tartják....
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 30., péntek 16:54
Egyfelől igen. Talán magasan van. Csak nézzetek végig egy Barca meccset mondjuk 2009-ből vagy 2010-ből. A törpe kölök tízes mezben BÁRMELYIK védelemből hülyét csinált 4-5-ször meccsenként, mellette ő is elrakosgatta a maga gólját, góljait. CR-nél nem látom ezt. Ezt hiányolom. Sajnálom.a léced túl magasan van, nem lesz belőle sohasem zidane, ronaldo vagy maradona, ami a mutatott játékot, a kiélezett pillanatokat és a történelembe való bekerülést jelenti.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 30., péntek 16:46
Én ez értem, szerintem a többiek is értik. Attól függetlenül még lehet visszatetsző, amit csinált. Vagy azért mert más, mindent el is kell néznem neki, vagy nem lehet róla negatív véleményem?Azért mert nem fogjátok fel, hogy minden ember más.
Nem is lett volna semmi bajom kb. az egésszel, ha a 4. gólt nem úgy ünnepli ahogy tette. Vagy ünnepelje mind2 gólt úgy, vagy egyiket sem, nekem ez volt leginkább zavaró.Nem veszitek észre, hogy csak a pályán ilyen, ahol teljesen másra koncentrál??? Nyilván örül, csak egyszerűen nem jön elő belőle.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:36
Azért mert nem fogjátok fel, hogy minden ember más. Basszus... Pár éve én sem mentem oda a gólt ünnepelni a csapattársaimmal. Nyilván nem ugyanaz egy megyei, mint egy BL, de annyira kikapcsolt az agyam, hogy gól után mentem vissza a helyemre a térfelemre. Aztán én valamiért megváltoztam, most már odamegyek, de megtudom érteni ettől függetlenül. Hétvégén pl mi is a 94. percben egyenlítettünk, de semmié érzelmet nem lehetett rajtam látni, míg be nem mentünk az öltőzőbe és utána a szokásos kaja, pia. Melyik volt az a bajnoki mikor egész meccsen a pad mellett kiabált és mutogatott? Sztem nem volt ember aki úgy izgult volna, mint ő..ateeemadrid írta:Nem tudom miért nem bírjátok elfogadni, hogy ez pár ember számára visszatetsző?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 30., péntek 16:27
Ettől még igaz, hogy mindenkinél más a mérce. Én is hiányolok egy kis pluszt Ronaldotól, ami a sikeres 1v1-eket és a kényszerítőket illeti. Viszont ennek ellenére megérdemelten van két aranylabdája(mert most más a mezőny, a taktika, és maga a játék) sőt talán lehetne az 3 is, és idén jó eséllyel a negyedik, ha valamit tud mutatni a VB-n.mindenkinek más a mérce, nálam a világ legjobbjától több kell.
Hát hallod, nálad olyan mérce van, amit még egy FIFA-ban lévő 99-es játékos sem tud megugrani. Álljunk már két lábbal a földön könyörgöm. Emberek a focisták is nem gépek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 16:27
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem