Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 18:43

hehével értek egyet (surprise, surprise!)
akkor megyek lázat mérni :lol:
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 30., péntek 18:36

na, nekem írnom sem kell úgy is van flame. :mrgreen: hehével értek egyet (surprise, surprise!)

felbasz a magyarázkodás. de nem lő elég gólt...lő elég gólt. de nem lő többet mint messi...de lő többet. de nem védekezik...amikor kell védekezik.

amikor már semmit sem lehet kitalálni, akkor is kitalálnak valamit. szánalom. :lol: mert 29 évesen nem úgy bontja meg a védelmet mint messi 24 évesen. nagyon szórakoztató nézni a vergődéseket.

meg a kedvencem: nem dönt el elég meccset a góljaival, mert csak 2-0nál tud gólt lőni. na már most, barátaim, nem azért ment a nyáladzás itt éveken át, hogy húúúúú de ronaldóra vagyunk kihegyezve?? az egész játékunk? nem azért sírt itt tucatnyi ember szája, mert ronaldo képes csak eldönteni a meccseket??? most hogy már csapatszintű játék van...most már az a baj, hogy ronaldo nem dönt el elég meccset maga??? hát úristen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 18:33

Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak...
azért tegyük hozzá, hogy ezzel év fórumozója címet lehet nyerni :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 30., péntek 17:46

Matt009 írta:Egyfelől igen. Talán magasan van. Csak nézzetek végig egy Barca meccset mondjuk 2009-ből vagy 2010-ből. A törpe kölök tízes mezben BÁRMELYIK védelemből hülyét csinált 4-5-ször meccsenként, mellette ő is elrakosgatta a maga gólját, góljait. CR-nél nem látom ezt. Ezt hiányolom. Sajnálom.

Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzlemhez.
Nézz vissza CR-t 2008 körül, meg fogsz lepődni. Ő is hülyét csinált "bármelyik" védelemből "4-5-ször meccsenként", látványosan, és nagyon eredményesen. Nem véletlen, hogy Messi-nél is 4-5 év távlatát kell emlegetni; régen (és itt nagyon sokáig lehet menni..) egy átlagon felüli technikával rendelkező játékos tudott a legjobban érvényesülni (mit számított hogy gizda vagy pocakos), de sok véleményező nem veszi észre (vagy csak nem néz 10-20 éve focit, és relatíve gyorsan történtek a dolgok) hogy az "atléták" irányába fejlődött az élfutball.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 17:37

sentry írta:és még a stílussal is voltak/vannak gondok, nem is kicsik. Azért jó pár ember véleménye nem azonos, de még sincs akkora kib_szott flame, amit matt generál a hozzászólásaival.
Nem ismersz még véletlen valakit, aki ilyen? :lol: Nem kötekedésből.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 30., péntek 17:32

dzsi91 írta:Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak... jójó de ez így még nem annyira jó, lehetne jobb is, megvertük a bayernt 5-0ra de jobb lenne 10 meccsen megverni őket, cr 50 gólt lőtt de azért kéne 1-2 csel, megnyertük a bl-t de azért meg kéne védeni...

egész évben folyamatosan temette a csapatot,az edzőt a szertárost, és amikor megvan a nagy siker még akkor is van mibe belekötni, ez szerintem felszabja egy-két ember csőrét... Nekem meggyőződésem,hogy jövőre is ez a "matt szerint a világ" műsor vs fórumozók megy majd...
+1

És nem véletlen lett parkolópályára téve, mert amellett, hogy folyamatosan negatív, utána magyarázkodik, és még a stílussal is voltak/vannak gondok, nem is kicsik. Azért jó pár ember véleménye nem azonos, de még sincs akkora kib_szott flame, amit matt generál a hozzászólásaival.

Off vége.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. május 30., péntek 17:29

Matt009 írta:
Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.
Először is a BVB-se benéztem , rosszul emlékeztem. :agree:

Másodszor meg amiről beszélsz az kevésbé a támadók hibája.
Sokkal több begyakorolt figura kéne a betömörült védelmek ellen , sokkal több mozgás. Ancelotti fő feladata lesz ezt megoldani jövőre. A szélen elég jól megtudjuk őket bontani , viszont nem fejel olyan jól pl Benzema , hogy ebből rengeteg gólt lőjünk. A mélységből érkezők is kevesen vannak. Adott Benzema meg Cr meg mondjuk Bale a másik oldalt , de jó lenne ha rendre felérne mélységből Modric.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 30., péntek 17:21

Nem a véleményével van a baj, hanem ,hogy október óta folyamatosan csak negatív hozzászólásai vannak... jójó de ez így még nem annyira jó, lehetne jobb is, megvertük a bayernt 5-0ra de jobb lenne 10 meccsen megverni őket, cr 50 gólt lőtt de azért kéne 1-2 csel, megnyertük a bl-t de azért meg kéne védeni...

egész évben folyamatosan temette a csapatot,az edzőt a szertárost, és amikor megvan a nagy siker még akkor is van mibe belekötni, ez szerintem felszabja egy-két ember csőrét... Nekem meggyőződésem,hogy jövőre is ez a "matt szerint a világ" műsor vs fórumozók megy majd...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 17:08

ateeemadrid írta: én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait. :lol:
Azért mert Matt nem veszi figyelmbe az emberi tényezőket. Azt hiszi, hogy az ellenfél robotokból áll, akiknek teljesen kiszámítható dolgai vannak...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 30., péntek 17:05

dzsi91 írta:
Matt009 írta:
Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....

Eddig rinyáltatok ,hogy a csapat nem nő fel CR szintjéhez, tessék felnőttek, ja hogy ebből az adódik,hogy CR kevesebbet lesz reflektor fényben? áá olyan nincs nem is értem miért nem 7-1re nyertünk a bl döntőn,hogy Cé-nek legyen mester4ese...

elképesztő...
én sem vagyok Matt nézeteinek nagy fanja, de azért kemény, mennyire ki tudjátok forgatni a szavait. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 30., péntek 17:03

[quote="Matt009"][/quote]

Egyszerűen képtelen vagyok téged komolyan venni, nem azért mert mindig hülyeségeket írsz, hanem mert szerintem te soha a büdös életben nem leszel elégedett... Ancelottira fented a fogad egész évben, őt most nem lehet akkor basztassuk CR-t... te leszel az első aki fejeket fog követelni az első botlásunknál ősszel ... ha meg nem védjük meg a címet, természetesen a szerencsének fogod betudni az idei sikerünket....

Eddig rinyáltatok ,hogy a csapat nem nő fel CR szintjéhez, tessék felnőttek, ja hogy ebből az adódik,hogy CR kevesebbet lesz reflektor fényben? áá olyan nincs nem is értem miért nem 7-1re nyertünk a bl döntőn,hogy Cé-nek legyen mester4ese...

elképesztő...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 17:00

Nem is lett volna semmi bajom kb. az egésszel, ha a 4. gólt nem úgy ünnepli ahogy tette. Vagy ünnepelje mind2 gólt úgy, vagy egyiket sem, nekem ez volt leginkább zavaró.
ez igaz, de minden egyes csapattársa tudja, hogy rengeteget köszönhetnek neki minden téren. ilyen szempontból érthető, ls megbocsátható a dolog

Matt:
céronaldo már nem csinálja ezt meg neked.
több a gól, kevesebb a kiszolgálás, védelemmegbontás, nem a mu-s céronaldoról van szó.

és vigyázni kell vele, mert már így is túl van hajtva, hogy nem megy neki a védelemnek, hogy létszámfölényt alakítson ki.
ő se robot, több, mint 10 éve szerda-szombatozik állandóan.
magasan van a mércéd, továbbra is azt mondom.
épp ezért kéne ancelottinak az asztalra basznia, és nem gólrekordokat hajszoltatni céronaldoval, hanem okosan beosztani a perceit, nem hiába lépni se bír már hónapok óta.
fasznak kell játszatni getafék ellen 4:0-nál. teljesen hidegen hagy az aranycipőd kisköcsög, ha nem tetszik, majd jön suarez a helyedre, kiállunk két csatárral, azt jónapot.
persze tudom, annyi ennek a realitása, mint hogy messit eladja a barca, hogy megújulhasson és újjáépülve visszatérjen a top közelébe.
Kép
Kép
Kép

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:59

Matt009 írta:Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzelemhez.

A Bayernt úgy aláztuk, ahogy akartuk. Azt te is elismered. A Barcelona elleni bajnokikon, inkább nekik volt mákjuk, mint nekünk már nem azért. A Dortmundnak ismét hatalmas szerencséje, hogy az első meccsen nem lett 5-6 a különbség. Aztán az Atletico gólja szintén mák volt, ezen nincs mit szépíteni. A végén nekünk is az volt, igen. De mindenből mi jöttünk ki pechesen, mi vagyunk azok, akik ellen életük gólját lőtte februárban 5 ember. Nekünk megy be 7 ziccerből 2-1... Annyira a másik oldalról nézed Matt a dolgokat te is folyamatosan...

A BL döntő előtt 2 nappal még azt sem tudtuk, hogy melyik 4-5 játékos épül majd fel, vagy nem... Teljesen elfogytunk, Jesé is kidőlt fél évre, de nyilván nekünk volt mázlink..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. május 30., péntek 17:01-kor.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 30., péntek 16:56

L.Miki írta:Na látod itt a baj, hogy nem úgy fogadod el amilyen valójában, hanem elvárod hogy ilyen legyen meg olyan, meg amolyan... de nem tudom, hogy mi okból várod el? Sosem volt az az ember és szerintem soha nem is lesz, nehéz elfogadni? Ez van!
Ebben igazad van, ezt nehéz számomra elfogadni, hogy egy ilyen alapvető dologra nem képes, aztán meg majd kiugrik a bőréből a tizi után, mégha az már valszeg a győzelemnek szólt is. De mondhatnám a rettentő szimpatikus mutogatósdit a Bayern ellen. De azért az még nálam talán belefért.
L.Miki írta:Miért hogyan viselkedett? Bicskanyitogatóan? Vagy mi?
Igen :lol:
L.Miki írta: TE! Elvárod, hogy mindennek megfeleljen
Tévedsz.
Megvagy azzal elégedve ahogyan játszott a sérülése miatt, de fájó, hogy nem ment oda ugrálni és ünnepelni...
Jól leírtad, így van. Mit akarsz ezzel mondani? nem tudlak követni.
L.Miki írta: NA jó én be is fejeztem itt ezt a témát, mert az egész szóra sem érdemes. Van más fontosabb dolgom is, mint hogy azon vitázzak, miért nem ment ünnepelni?!

ragequit FTW :)
zalkrisz írta:de ti is legyetek ám olyanok, mint a sok ellendrukker, akik hisztis, egoista baromnak tartják....
Ezt de tudom szeretni, van egy probléma, ami előjön, leírjuk normális hangnemben de már látens barszások vagyunk persze :lol: ő a csapat legjobbja, ez nem vitás, de nem tökéletes. Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok, hogy ugyanígy állnátok hozzá, ha Morata, Kherdira vagy Özil csinálta volna ezt :) na ugye, hogy nem.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 30., péntek 16:54

a léced túl magasan van, nem lesz belőle sohasem zidane, ronaldo vagy maradona, ami a mutatott játékot, a kiélezett pillanatokat és a történelembe való bekerülést jelenti.
Egyfelől igen. Talán magasan van. Csak nézzetek végig egy Barca meccset mondjuk 2009-ből vagy 2010-ből. A törpe kölök tízes mezben BÁRMELYIK védelemből hülyét csinált 4-5-ször meccsenként, mellette ő is elrakosgatta a maga gólját, góljait. CR-nél nem látom ezt. Ezt hiányolom. Sajnálom.

Csak tudjátok az a gondolat motoszkál a fejecskémben, hogyha erre képes lenne, akkor talán simábban nyernénk a meccseket, és nem az lenne az érzésem, mint ami az összes idei nagy meccsünk után a BM elleni visszavágót leszámítva, hogy egy jó adag mák is kellett a győzelemhez.

Amúgy meg mindig itt a kp van szidva rendszeresen, és hogy kell egy bivaly kp. De egyre inkább az érzésem (erről tőről fakadt az is, hogy Khedirát védtem), hogy nem a kp-nk kirívóan gyenge. Mert az oké, hogy a BM vagy a Barca ott erősebb, de azért egy Sahinos BVB kp-t, vagy a Gabi-Thiago féle Atma kp-t nem nevezném jobbnak az idei kp-nknál, de még a "klasszikus" Khedira-Xabi kp-nál sem.

Sajnos én a támadóktól a védelmek megbontását várom, és véleményem szerint ez baromi izzadtságszaggal megy. Ezért volt DM többek között telitalálat, mert megnövelte az improvizációs képességet. Csak ha mondjuk Perez papa megbolondul, és elhozza Kroos Pogba duót, DM-et elpasszolja 60-ért, akkor az improvizációt, a védelmen való átgyaloglást CR-től és Baletől kell várnunk, amit én sajnos meglehetősen vérszegénynek érzek. Ez az én gondom. Ha túl magas mérce, akkor sorry. Nem CR-t akarom én kipécézni, csak vannak elvárásaim.

hehe a hzs-ed többi részét teljes mértékben adom.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:52

Nevetséges, hogy egy ilyen miatt kell negatív véleménnyel lenni valakiről, aki nem is tudom hány gyereknek segít, mennyi pénzt utal ilyen olyan katasztrófák után az áldozatok családjának. De hát mert nem ünnepelt együtt a többiekkel a pályán, akkor már az baj.. Gratulált mindkettőnek tudtommal... Az meg hogy hogyan ünnepelte a gólját?? Kit érdekel most komolyan, megnyertük a 10-et... Real szurkolóktól azért nem ezt várná az ember. És ez most annak szól elsősorban, akik savazzák rendesen, nem neked.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 30., péntek 16:46

Azért mert nem fogjátok fel, hogy minden ember más.
Én ez értem, szerintem a többiek is értik. Attól függetlenül még lehet visszatetsző, amit csinált. Vagy azért mert más, mindent el is kell néznem neki, vagy nem lehet róla negatív véleményem?

De én már elmondtam, nekem ettől függetlenül nincs vele semmi bajom. Tisztelem, szeretem, elismerem, de az ilyen dolgai miatt sohasem lesz nekem top1 kedvencem. Dehát minden ember más.
Nem veszitek észre, hogy csak a pályán ilyen, ahol teljesen másra koncentrál??? Nyilván örül, csak egyszerűen nem jön elő belőle.
Nem is lett volna semmi bajom kb. az egésszel, ha a 4. gólt nem úgy ünnepli ahogy tette. Vagy ünnepelje mind2 gólt úgy, vagy egyiket sem, nekem ez volt leginkább zavaró.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:36

ateeemadrid írta:Nem tudom miért nem bírjátok elfogadni, hogy ez pár ember számára visszatetsző?
Azért mert nem fogjátok fel, hogy minden ember más. Basszus... Pár éve én sem mentem oda a gólt ünnepelni a csapattársaimmal. Nyilván nem ugyanaz egy megyei, mint egy BL, de annyira kikapcsolt az agyam, hogy gól után mentem vissza a helyemre a térfelemre. Aztán én valamiért megváltoztam, most már odamegyek, de megtudom érteni ettől függetlenül. Hétvégén pl mi is a 94. percben egyenlítettünk, de semmié érzelmet nem lehetett rajtam látni, míg be nem mentünk az öltőzőbe és utána a szokásos kaja, pia. Melyik volt az a bajnoki mikor egész meccsen a pad mellett kiabált és mutogatott? Sztem nem volt ember aki úgy izgult volna, mint ő..
Aztán ott a kupadöntő, ahol szintén úgy örült, mint egy kisgyerek.
Ott van Di Maria nyilatkozata, ahol elmondja, hogy Cristiano kérdezi tőle, hogy miért nem lő többet?
Ott van Özil, akit nem akart hogy elmenjen... Mindenki szerint egy tök normális ember, de ti is legyetek ám olyanok, mint a sok ellendrukker, akik hisztis, egoista baromnak tartják....

Nem veszitek észre, hogy csak a pályán ilyen, ahol teljesen másra koncentrál??? Nyilván örül, csak egyszerűen nem jön elő belőle.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 30., péntek 16:27

mindenkinek más a mérce, nálam a világ legjobbjától több kell.

Hát hallod, nálad olyan mérce van, amit még egy FIFA-ban lévő 99-es játékos sem tud megugrani. Álljunk már két lábbal a földön könyörgöm. Emberek a focisták is nem gépek.
Ettől még igaz, hogy mindenkinél más a mérce. Én is hiányolok egy kis pluszt Ronaldotól, ami a sikeres 1v1-eket és a kényszerítőket illeti. Viszont ennek ellenére megérdemelten van két aranylabdája(mert most más a mezőny, a taktika, és maga a játék) sőt talán lehetne az 3 is, és idén jó eséllyel a negyedik, ha valamit tud mutatni a VB-n.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 30., péntek 16:27

én félig-meddig értem Matt mire gondol és egyet is értek vele.
nehéz ezt olyannak elmagyarázni, aki nem látta a 90-es évek zsenijeit, csapatait, fociját, neadjisten a 80-as éveket. no offense.
de Matt neked is fel kell fognod, hogy céronaldo nem és nem is lesz soha az a fociban, mint ami michael jordan a kosárlabdában. magyarul ne várj tőle túl sokat, ezekben az években van a csúcson, ennél több játékban nem lesz, újat nem fog hozni, nem fog mutatni, az évente több gólt nem fog lőni.
a léced túl magasan van, nem lesz belőle sohasem zidane, ronaldo vagy maradona, ami a mutatott játékot, a kiélezett pillanatokat és a történelembe való bekerülést jelenti.
van egy átlagosnál gyengébb minőségű mezőny, amiből kiemelkedik 2 játékos (épp ezért ők gyűjtenek be minden egyéni és csapattrófeát is nagy átlagban), mostanra mind a kettő már kevésbé, sérülések, illetve jóllakottság miatt. hamarosan szép homogén lesz a mezőny, amiből ismét ki kell tűnnie pár zseninek, akik ráadásul munkamániások és fizikálisan is tökéletesek. jön a messivel kombinált céronaldok kora.
céronaldo meg sokszor fasz és láthatóan csak saját maga érdekli, de egyenlítse ezt ki a sok jótékonykodás, és hogy a kedvenc csapatodban lövi a gólokat (nem, nem a juventusra gondolok :mrgreen: ).
fogadd el, ez van, se kevesebbet, se többet nem fogsz kapni, pár év múlva úgyis el kell gondolkozni, hogy kire cseréljük le.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. május 30., péntek 16:28-kor.
Kép
Kép
Kép

Vissza: