Azért mert nem fogjátok fel, hogy minden ember más. Basszus... Pár éve én sem mentem oda a gólt ünnepelni a csapattársaimmal. Nyilván nem ugyanaz egy megyei, mint egy BL, de annyira kikapcsolt az agyam, hogy gól után mentem vissza a helyemre a térfelemre. Aztán én valamiért megváltoztam, most már odamegyek, de megtudom érteni ettől függetlenül. Hétvégén pl mi is a 94. percben egyenlítettünk, de semmié érzelmet nem lehetett rajtam látni, míg be nem mentünk az öltőzőbe és utána a szokásos kaja, pia. Melyik volt az a bajnoki mikor egész meccsen a pad mellett kiabált és mutogatott? Sztem nem volt ember aki úgy izgult volna, mint ő..ateeemadrid írta:Nem tudom miért nem bírjátok elfogadni, hogy ez pár ember számára visszatetsző?
Aztán ott a kupadöntő, ahol szintén úgy örült, mint egy kisgyerek.
Ott van Di Maria nyilatkozata, ahol elmondja, hogy Cristiano kérdezi tőle, hogy miért nem lő többet?
Ott van Özil, akit nem akart hogy elmenjen... Mindenki szerint egy tök normális ember, de ti is legyetek ám olyanok, mint a sok ellendrukker, akik hisztis, egoista baromnak tartják....
Nem veszitek észre, hogy csak a pályán ilyen, ahol teljesen másra koncentrál??? Nyilván örül, csak egyszerűen nem jön elő belőle.