MyStiQ írta:De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...
Pedig nem olyan bonyolult ez. Minden embert a saját dolgai érdeklik, illetve minden embernek figyelemre van szüksége. Ő például le se szarja, hogy neked 10 vizsgád van.
Az egy dolog, de én sem sajnáltatom magam, hogy van 10, ráadásul abból 6 full ecet...
A cigány árusokhoz meg annyit, hogy sétáltam múltkor haza Szegeden a Moszkvai körúton, erre látom, hogy a következő kereszteződésnél (Nemes Takács utca) áll egy cigány faszi öltönyben és valami dobozt tart a kezében. Már gyanús volt, de mondom már csak poénból is elmegyek mellette

Ahogy odaérek, egyből mondja, hogy: Kedves fiatalúr! Nagyon jó, eredeti svájci késkészletet kínálok neked, teljes szett, nagyon minőségi, strapabíró cucc, meg szép színes is (színes kerámiakések voltak, de tényleg fasza kis szett volt

)... 30.000 az ára a boltban, a feléért a tied! Mondtam neki, hogy az kurva sok, annyit nem adok érte (itt már elkezdtem játszani vele

), erre mondja, hogy akkor egy 10-esért elvihetem. Mondom annyi pénz nincs nálam, sajnálom. Erre kérdezi, hogy mennyi van nálam? Mondom neki, hogy kétezer forint kb (buli utáni nap)... Erre rámnéz egy flegmáló tekintettel: akkor szevasz

:D:D:D:D
Másik: egyszer Pesten sétáltam este az Andrássyn egyedül, erre odalép hozzám egy fiatal csaj, hogy: szia fiatalember, nincs kedved? Először le se esett, visszakérdeztem, hogy mihez?

Erre elkezd mosolyogni, mondja, hogy: tudod te azt... Leesett a tantusz, aztán megmondtam neki, hogy annyi pénz sincs nálam, amennyiért a kezét megfoghatnám

Erre úgy elkezdett röhögni, hogy majd megfulladt, aztán mondta, hogy már csak ezért a válaszért megérte kiállnia aznap este