Ebben igazad van, ezt nehéz számomra elfogadni, hogy egy ilyen alapvető dologra nem képes, aztán meg majd kiugrik a bőréből a tizi után, mégha az már valszeg a győzelemnek szólt is. De mondhatnám a rettentő szimpatikus mutogatósdit a Bayern ellen. De azért az még nálam talán belefért.L.Miki írta:Na látod itt a baj, hogy nem úgy fogadod el amilyen valójában, hanem elvárod hogy ilyen legyen meg olyan, meg amolyan... de nem tudom, hogy mi okból várod el? Sosem volt az az ember és szerintem soha nem is lesz, nehéz elfogadni? Ez van!
IgenL.Miki írta:Miért hogyan viselkedett? Bicskanyitogatóan? Vagy mi?

Tévedsz.L.Miki írta: TE! Elvárod, hogy mindennek megfeleljen
Jól leírtad, így van. Mit akarsz ezzel mondani? nem tudlak követni.Megvagy azzal elégedve ahogyan játszott a sérülése miatt, de fájó, hogy nem ment oda ugrálni és ünnepelni...
L.Miki írta: NA jó én be is fejeztem itt ezt a témát, mert az egész szóra sem érdemes. Van más fontosabb dolgom is, mint hogy azon vitázzak, miért nem ment ünnepelni?!
ragequit FTW

Ezt de tudom szeretni, van egy probléma, ami előjön, leírjuk normális hangnemben de már látens barszások vagyunk perszezalkrisz írta:de ti is legyetek ám olyanok, mint a sok ellendrukker, akik hisztis, egoista baromnak tartják....