Na látod itt a baj, hogy nem úgy fogadod el amilyen valójában, hanem elvárod hogy ilyen legyen meg olyan, meg amolyan... de nem tudom, hogy mi okból várod el? Sosem volt az az ember és szerintem soha nem is lesz, nehéz elfogadni? Ez van!realmadridfan írta:Az olyan nagy elvárás, hogy úgy viselkedjen, mint egy normális, közepesen intelligens ember? még csak azt sem várom el, hogy példakép legyen.
Miért hogyan viselkedett? Bicskanyitogatóan? Vagy mi? Nem értem ezt a felfogást, hogy belekötünk abba, hogy nem ment ünnepelni... eszméletlen. Ilyen pitiáner dolgokon vitázni.realmadridfan írta:Sajnálom, hogy engem érdekel az is, hogyan viselkednek a csapatom játékosai a pályán

TE! Elvárod, hogy mindennek megfeleljen. Megfeleljen neked, másnak és stb. Megvagy azzal elégedve ahogyan játszott a sérülése miatt, de fájó, hogy nem ment oda ugrálni és ünnepelni...realmadridfan írta:Meg ki mondta, hogy tökéletest vár el tőle? Én pl bőven meg vagyok elégedve a sportteljesítményével, azért nem is lehet kritizálni a döntőben, sérült volt végig.
NA jó én be is fejeztem itt ezt a témát, mert az egész szóra sem érdemes. Van más fontosabb dolgom is, mint hogy azon vitázzak, miért nem ment ünnepelni?!