Ilyenkor kicsit gondolkozz már ... A csoportkörben 2 nehezebb meccs volt. A juve ellen duplázott. A visszavágón pedig ő egyenlített(majd végülis gólpasszt adott Balenek ). Galatának lőtt 3-at , de jó ez nem volt akkora meccs.
Akkor jött a Schalke lőtt 4-et , gondolom ezek se fontos meccsek. Itt bele lehet magyarázni hogy ő már csak a 3. és 4. gólt lőtte , az meg már nem döntött semmiről ... A visszavágón kétszer szerezte meg a vezetést ,de az a párharc már úgy is eldőlt.
A Dortmundnak gyönyörű gólt lőtt , igaz az csak a 3. volt , tényleg ezen nem múlt semmi

Aztán lesérült ... Sérülten szarul játszott az első meccsen tény. Vagyis nem lőtt gólt , ez ugye azt jelenti gondolom . Visszavágón valszeg továbbra is sérülten azért csak lőtt két gólt.
Az a durva hogy ha csapatjátékosként játszik akkor már szar volt ,mert nem lőtt gólt , az mindegy h a 16-nál szerel stb... Mindig lehet találni valamit amibe bele lehet kötni . Gondolom egyedül fontos meccs az utolsó három volt , amin tényleg nem váltotta meg a világot, de csapatjátékos volt. Sérülten.
Egyrészt tavaszról volt szó. Másrészt hadd ne istenítsem már a Schalke meg a BVB elleni teljesítménye miatt, amikor 2 olyan csapatról beszélünk, amelyik sem anyagilag, sem játékoskeret szinten nem veszik fel velünk a versenyt. A Schalke kb. Galata szint, a BVB egy kicsit jobb, de ők se olyan hű de erősek, ráadásul a fél keretük sérült/eltiltott volt. Ott a kiesés (még a teljes BVB ellen is) baromi nagy blama lett volna. Utána persze jött a sérülés, ami kicsit felmenti.
CR a világ legjobbjának hiszi magát, talán az is, én ezért többet várok el tőle, mint a kicsik megszórása, meg néha napján beköszönni a nagyoknak. Alakítson ki helyzeteket a csapat számára a dribblizéssel, passzokkal, adjon kulcspasszokat, verje meg a védőket, teremtsen emberelőnyös szituációkat, kösse le a védőket, stb... Ezeket várom el tőle a gólok mellett. Sajnos ezeket nagyon kevésszer kapom meg. Ha egy meccsen rúg 2 gólt, de a fenti dolgokat nem csinálja, akkor nálam közepes teljesítményt nyújtott. Pelle évét leszámítva (amikor még csinálta a fent említett dolgokat) CR-nek kb. 10 meccse van szezononként. Az, hogy rúg 60 gólt az nekem nem elég. Mert ahhoz, hogy megverjük a legnagyobb riválisainkat olyan dolgok kellenek, amiket felsoroltam. Az összes korszakát meghatározó klasszis megteremtette a csapatának a lehetőségeket. Én a világ legjobbjától elvárom ugyanezt. Ez az oka annak, hogy én nem éreztem egyértelműnek az aranylabdáját sem. Mert rúgott 69 (?) gólt, de mit értünk vele? Idén detto. Rúgott egy rakás gólt, és amikor meleg volt a pite akkor bizony a csapattársai mentették meg a helyzetet, és cipelték el őt is. Riberyt tavaly az a vád érte, hogy nem érdemli meg, mert nem egyedül cipelte a csapatát, mint CR, hanem ott Robben és Schweini is besegített... Hát idén mi van? Ugyanez. CR-t elcipelte a csapat. Csapat nélkül nem lehet BL-t nyerni. Még CR sem képes rá. De a csapat egyébként megvolt a korábbi években is, csak most Mihtaryian kapufát rúgott, Götze Casillasba rúgta a ziccert, Ramos meg befejelte a 93. percben. Ezeken a nűanszokon múlott. De ha nem Brazilia nyeri a VB-t, akkor már készítheti a helyet az aranylasztinak, mert van egy üveg töményem rá, hogy az őszt megnyomja, és rúg egy rakat gólt megint. Amikor a Barca csúcson volt, Messit nem nagyon kellett vállon cipelni. 1-1 meccsen talán igen, de a legtöbb kulcsmeccsen ő is a hősök között volt. Most persze kell, mert lusta és jóllakott. Csak CR sem lusta, se nem jóllakott. Bizonyítsa be nekem meg a világnak, hogy jobb, mint Messi volt fénykorában. Itt a lehetőség és még társai is vannak.