Ne aggodj, majd megvigasztalom szegenyketziro4vr írta:okééé, de te magyarázod meg az asszonynak![]()

szerk.: ugye nem vagy egy 2 meter magas, kopasz, kigyurt allat?

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 12:09
Ne aggodj, majd megvigasztalom szegenyketziro4vr írta:okééé, de te magyarázod meg az asszonynak![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 30., péntek 10:32
okééé, de te magyarázod meg az asszonynakh3x0r írta:legkozelebb amikor hazakisered, mondd meg neki hogy hazafele nagyon kellemes a kornyek, ezert inkabb ott kell maradnod nalaziro4vr írta:Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes voltMondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 30., péntek 1:36
'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 30., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 30., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 30., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 0:03
legkozelebb amikor hazakisered, mondd meg neki hogy hazafele nagyon kellemes a kornyek, ezert inkabb ott kell maradnod nalaziro4vr írta:Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes voltMondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 29., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2014. május 29., csütörtök 23:47
Akkor még ti fővárosiak nem vagytok egy szinten a Miskolciakkal (ez pozitív rátok nézve). Nálunk nem érdemes mutogatni mondjuk az Avason a mobilt, mert kikapják a kezedből, aztán az összes kis cigány kölyök Usain Bolt féle futónmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 29., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 29., csütörtök 23:06
Olyanokkal én is találkoztam múltkor, adtam nekik valami aprót, nagyon köszönték, és ott mutogatták, hogy milyen kannás bort fognak venni belőle.Zsombor írta:Boráros is botrányos, Móriczon viszont a szakadt punk alakokon mindig felröhögök. Ők tabis borért koldulnak. De legalább őszinték.
Én szintén azt szoktam, gyakran járok arrafelé sajnos, elég durva, hogy mennyire "lezüllött" az a környék is... Persze még így is sokkal tűrhetőbb, mint Pesten egy-két hely.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 29., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 29., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 29., csütörtök 22:22
aaa, mostanában már megragadják az ember karját.portillo írta:No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 22:04
vagy csak hozni kell a sietős tapló karaktert..nekem már jól megyportillo írta:No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. május 29., csütörtök 22:02
No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 29., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 29., csütörtök 21:39
'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()
Engem már kétszer találtak meg ugyanezzel, egyszer engem is teszkóban pesterzsébeten, először meg házhoz jöttek.___Samy___ írta:teszkóban is ott vannak![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem