Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 31., szombat 0:02

X-Men még mindig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wolverine egyike a Négy lovasnak pár képregényben.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 30., péntek 23:53

nmate írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy érdekes, nekem pont a 4 lovas miatt ugrott be egész addig csak bambultam, pont azért, mert ilyen nyikhaj volt. Remélem én is, hogy Wolverine nem lesz a lovasok között...
Én sajnos nem olvastam a képregényt,ezért kérdezném,hogy:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wolverine Apokalipszis "csicskása" lesz? Miért? Hogyan? Azt hittem ő jóarc... :'( A 4 lovasnak milyen szerepe van? Bocsi az értetlenkedésemért,csak érdekel a sztori egy picit :salute:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 23:51

MyStiQ írta:Említette a nevedet. :) Igazi sasszem vagy. Én már akkor rárántottam, amikor Őt megláttam. Mármint nem Zsombit. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy érdekes, nekem pont a 4 lovas miatt ugrott be egész addig csak bambultam, pont azért, mert ilyen nyikhaj volt. Remélem én is, hogy Wolverine nem lesz a lovasok között...

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 30., péntek 23:44

Említette a nevedet. :) Igazi sasszem vagy. Én már akkor rárántottam, amikor Őt megláttam. Mármint nem Zsombit. :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 23:40

MyStiQ írta:X-Men: DoFP

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Apokalipszisen beszartam, még akkor is, ha ilyen kis nyegle fos volt most, a Lovasokon meg főleg (kösz Zsombi, hogy szóltál most miattuk :mrgreen: )
Kérdezd meg észrevette-e elsőre :mrgreen: :mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 30., péntek 23:26

X-Men: DoFP

Ez bizony jó volt. Zene kiváló, történet jó, én is jól nyomom ( :mrgreen: ), a stáblistás jelenet is üt, mint az ipari áram.

Kiváló kikapcsolódás volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Apokalipszisen beszartam, még akkor is, ha ilyen kis nyegle fos volt most, a Lovasokon meg főleg (kösz Zsombi, hogy szóltál most miattuk :mrgreen: ). Kíváncsi leszek kiket hoznak be majd. Gondolom nem fogják betolni azt, hogy Logan Apokalipszis csicskája lesz.

A harcok meg nagyszerűek voltak a gyakorlatilag "meg nem történt jövőben".

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 22:07

Ja, imdb is lehozta:
Variety has confirmed that Josh Brolin will play Thanos in 'Guardians of the Galaxy' - read the full article here: http://imdb.to/1hjV19p
Első blikkre király választás.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. május 30., péntek 21:36

Az okosok azt mondják, hogy Josh Brolin fogja alakítani Thanost a Galaxis Őrzőiben.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 30., péntek 15:51

Pipita írta:
Mélyebb elemzésbe nem mennék bele mert úgysem érdekelne senkit. :D
Ha van rá erőd, megírhatnád, engem nagyon érdekelne. :)
Engem is. :)

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 30., péntek 15:49

és ahogy már korábban is megszellőztették trilógia lenne a Csillagkapuból.
A sorozatot végig láttam, filmet nem, de örülnék egy mai technológiával készült ilyen trilógiának.
persze akkor ha minőségi lesz és nem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!újabb Orai-os gagyibb story
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 30., péntek 8:46

Mélyebb elemzésbe nem mennék bele mert úgysem érdekelne senkit. :D
Ha van rá erőd, megírhatnád, engem nagyon érdekelne. :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. május 30., péntek 4:07

Jön a Csillagkapu reboot. A kurva anyjukat.
Más világ
Nicole Kidman combfixben. Na ná, hogy jó :lol: :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 30., péntek 1:23

torjack írta:X-Men:DOFP, hogyan él a jövőben a prof. téma:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a harmadik részben mielőtt Jean elporlasztotta, az öreg a tudatát átmentette egy kómás beteg/agyhalott testébe.ezt konkrétan megmutatták anno az X3 stáblistás jelenetében. a valódi kérdés itt az, hogy miért kiköpött Patrick Stewart a jövőben és miért tolókocsis még mindig. A kerekesszék magyarázható azzal, hogy a kómás betegnek elsorvadtak az izmai, ezért nem tud járni. A külsőre igazából három verzióm van: 1. a kómás beteg a prof. ikertesója volt; 2. a képességei révén mindenki előtt úgy láttatja magát, mintha még mindig a régi testében lenne; 3. Singerék szartak az egészre, él, úgy néz ki mint régen és kész :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első verzió a helyes válasz, képregényes infó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 30., péntek 1:12

Godzilla

Alacsonyra tettem a lécet, de még azt a keveset se kaptam meg...
Állítólag hatalmas kasszasiker, és kapaszkodjatok, Gareth Edwards-ra (a rendező) Star Wars filmeket is rá akarnak bízni. Nem találok olyan smiley-t ami megfelelő lenne ide.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 30., péntek 1:05

Sierra írta:Mélyebb elemzésbe nem mennék bele mert úgysem érdekelne senkit. :D
Páran tuti elolvasnánk, főleg Faust nyomulna nagyon, egyik kedvence, a filmklubban is elénk vetette, szóval nyugodtan. :D
Meg nehezen is tudnám összeszedni a gondolataimat.
Ez már a másik.

Hétközben befejeztem a Sötét lovag-trilógiát, nem került be egyik sem a legnagyobb kedvenceim közé, de akit érdekel ez a fajta filmes világ, annak kötelező + szerintem bárkinek megéri megnézni őket. 8-9(ezt az egyet láttam már korábban is, maradt annyinak)-8, rendezési sorrend alapján, IMDb-n így pontoztam őket, nem voltam szőrös szívű. Egy kép terjeng a neten az új Batman filmről, na ott brutális lesz ezekhez képest a CGI, ha ilyen jól néz ki a ruha + ott van letakarva a Tank is, gondolom én... Már várom.

Most pedig a Született gyilkosokat (Natural Born Killers, 1994) nézem, véleményetek? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 30., péntek 0:47

Enter the Void

Na ez eléggé lehozott az életről. :D Kegyetlenül erős film. A végére már nagyon tömény volt, ez már nekem is sok. Viszont zseniális ez a film, ritka az ilyen hangulatú film, minden klappolt. A történet nagyon jó, a könyvtől kezdve egészen a végéig (végül is azt dolgozza fel), és egy új látásmódot ad át a film a reinkarnációról. Hatalmas. Mélyebb elemzésbe nem mennék bele mert úgysem érdekelne senkit. :D Meg nehezen is tudnám összeszedni a gondolataimat. Huhh, nagyon nagy filmélmény volt, az biztos.

8/10

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 30., péntek 0:23

Szerelempatak.
csodás. le a kalappal a készítők előtt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 30., péntek 0:17

X-Men:DOFP, hogyan él a jövőben a prof. téma:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a harmadik részben mielőtt Jean elporlasztotta, az öreg a tudatát átmentette egy kómás beteg/agyhalott testébe.ezt konkrétan megmutatták anno az X3 stáblistás jelenetében. a valódi kérdés itt az, hogy miért kiköpött Patrick Stewart a jövőben és miért tolókocsis még mindig. A kerekesszék magyarázható azzal, hogy a kómás betegnek elsorvadtak az izmai, ezért nem tud járni. A külsőre igazából három verzióm van: 1. a kómás beteg a prof. ikertesója volt; 2. a képességei révén mindenki előtt úgy láttatja magát, mintha még mindig a régi testében lenne; 3. Singerék szartak az egészre, él, úgy néz ki mint régen és kész :mrgreen:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 30., péntek 0:15

nmate írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wait. A film végén nem az volt, hogy Magneto sakkozik, és csak utalnak, hogy a prof telepatikusan nyomja ellene? Aztán lehet rosszul emlékszem erre a 3. részre.

szerk: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagyis a faszt, nem az kórházban feküdt egy ágyban? :lol: Újráznom kellene.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Húúú basszus,tényleg...most hogy mondod,mintha valami ilyesmi lenne a végén... :mrgreen: :mrgreen:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 30., péntek 0:08

Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1 - Valószínűleg a film úgymond semmissé tette a 3. részt, ami amúgy is gyengére sikeredett, plusz Singernek ahhoz semmi köze nem volt.
2 - Logan története valóban érdekes, de valószínűleg csak egy kis időre tudta kisiklatni az eseményeket Misztik, és előbb utóbb bekerül az adamantium Logan testébe. Így vagy úgy, de Stryker eléri a célját... aztán lehet, hogy nem és az Apokalipszisben sima csontok lesznek a karmai.
3 - Ősi mutáns, ami majd a következő (2016) részben lesz benne. Ő (ők, ha jól tudom többen lesznek) fog pusztítani, tehát Ő lesz a gonosz. (X-Men: Apokalipszis)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Értem :) Komolyan,már várom,hogy mit hoznak ki ebből...Pl a Logan-es rész érdekel,mert ő kb. a legjobb karakter szerintem az egész X-men univerzumban(legalábbis a filmek alapján).

Köszi a gyors válaszokat :salute: Úgy érzem,érdemes volt beülni a filmre :) Nálam egy 8-8,5 pontot tutira érdemelne,ha nem többet :D

Vissza: