'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.
Ezt velem is bejátszották, Kecskeméten...Karácsony előtt pont, tökre megörültem,mondom anya,nővér ajándék letudva...
Aztán amikor másodszor mondta,hogy még jobb lehetőséget kínál, akkor gyanússá vált, de még abba is belementem...aztán már odáig jutottunk,hogy Samyhez hasonlóan, valami jelentéktelen összegért hozzám vágtak volna 2 nőit meg egy férfit is ajándékba...aztán benyomtam,hogy bankkártyám van, erre elkezdte mutogatni,hogy ott az automata....mondom bahh,ilyen nincs...

végül persze nem vettem, otthagytam a francba...
Pedig tényleg az első körben meggyőző volt,a francia nevezetességes kérdéssel is, de aztán túljátszotta a szerepét...
Amúgy ha Budapest pesti része, akkor csak az 5. kerület. Az kiemelkedően kultúrált a többi kerülethez képest, ott az ember tényleg azt érezheti,hogy egy nagyvárosban van...
De kegyetlen dolgok vannak....múltkor sétálok a Mester utcában, jóllakva a kedvenc hambisomtól...odaérek egy kapualjhoz,és egy 60-80 közötti mammer ott hugyozik,épp már húzta fel a mackónadrágot,meg igazgatta a bugyikáját...hát majdnem odataccsoltam...