OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: OFF

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 30., péntek 13:28

MyStiQ írta:
De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...
Pedig nem olyan bonyolult ez. Minden embert a saját dolgai érdeklik, illetve minden embernek figyelemre van szüksége. Ő például le se szarja, hogy neked 10 vizsgád van.
Az egy dolog, de én sem sajnáltatom magam, hogy van 10, ráadásul abból 6 full ecet...

A cigány árusokhoz meg annyit, hogy sétáltam múltkor haza Szegeden a Moszkvai körúton, erre látom, hogy a következő kereszteződésnél (Nemes Takács utca) áll egy cigány faszi öltönyben és valami dobozt tart a kezében. Már gyanús volt, de mondom már csak poénból is elmegyek mellette :D Ahogy odaérek, egyből mondja, hogy: Kedves fiatalúr! Nagyon jó, eredeti svájci késkészletet kínálok neked, teljes szett, nagyon minőségi, strapabíró cucc, meg szép színes is (színes kerámiakések voltak, de tényleg fasza kis szett volt :mrgreen: )... 30.000 az ára a boltban, a feléért a tied! Mondtam neki, hogy az kurva sok, annyit nem adok érte (itt már elkezdtem játszani vele :D ), erre mondja, hogy akkor egy 10-esért elvihetem. Mondom annyi pénz nincs nálam, sajnálom. Erre kérdezi, hogy mennyi van nálam? Mondom neki, hogy kétezer forint kb (buli utáni nap)... Erre rámnéz egy flegmáló tekintettel: akkor szevasz :D:D:D:D:D

Másik: egyszer Pesten sétáltam este az Andrássyn egyedül, erre odalép hozzám egy fiatal csaj, hogy: szia fiatalember, nincs kedved? Először le se esett, visszakérdeztem, hogy mihez? :D Erre elkezd mosolyogni, mondja, hogy: tudod te azt... Leesett a tantusz, aztán megmondtam neki, hogy annyi pénz sincs nálam, amennyiért a kezét megfoghatnám :lol: :lol: Erre úgy elkezdett röhögni, hogy majd megfulladt, aztán mondta, hogy már csak ezért a válaszért megérte kiállnia aznap este :D

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 30., péntek 13:20

Attól függ, hogy mennyi pénzt szánnál rá, a Bazilika körül mindenféle jó dolog van(Lego-torony, Bazilikába feltudtok menni, Starbucks, California reggeliző és kávézó, Jack Burger-be isteni a hamburger, egy köpés a Duna-part, átmész a hídon, ott a vár is), meg egyébként is szerintem az az egyik legszebb része pestnek.

Ott van egy földalatti garázs is, az árakat nem tudom, de az a legbiztonságosabb hely az autód számára. :)

Az Allee pedig egy bevásárlóközpont. Allee
"If you don't like your destiny, don't accept it."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 30., péntek 13:17

Hát mit akartok csinálni?
Igazából semmi extrát, valahol kajálni, meg egy kis városnézés...
Csak jó lenne olyan helyre menni, ahol lehetőleg kevesebb ilyen gyökér van, mint akiket felsoroltatok. :mrgreen:
Alleeban
Eléggé tudatlan vagyok, ez mi akar lenni? :Đ

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. május 30., péntek 13:11

gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle. :mrgreen:
Hahaha,kb két hónappal ezelőtt velem meg a haverommal ugyanez történt a Tescoban,annyi különbséggel,hogy egy kicsit be voltunk ba*va :D De komolyan szóról szóra ugyanez volt,francia parfüm stb.,bár kicsit homályos :D Több mint fél órát beszéltünk a csajjal,elég nagy fesztivált csaptunk.Annyi volt,hogy én 5 ezret fizettem,a haverom meg 4 ezret,mondtuk ennyi van mert a többi kell whiskyre :D Amint hazaértem és utánanéztem a neten,már megbántam,pedig a két parfüm mellé még egy after shavet is kaptunk,a csajszi állítása szerint azért mert nagyon viccesek voltunk,és jót szórakozott velünk együtt ő is :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 30., péntek 13:10

Hát mit akartok csinálni? :D Alleeban nyugodtan ott hagyhatod az autódat pl.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 30., péntek 13:06

Ha már Pest, vasárnap megyek fel Pestre egy leányzóval DTM-re.
Utána lesz még jó pár óránk, szerintetek hova lenne érdemes menni?
Valami olyan hely kéne legfőképp, ahol biztonságban otthagyhatom majd a kocsimat,
mert jó lenne azért később hazajutni vele. :mrgreen:
9.-ben voltam anno, ott 15 percre hagytuk magára az autót, de fel is nyomták szépen. :roll:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 30., péntek 12:43

h3x0r írta:szerk.: ugye nem vagy egy 2 meter magas, kopasz, kigyurt allat? :lol: :lol:
Nem, nem kopasz :mrgreen: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 12:09

ziro4vr írta:okééé, de te magyarázod meg az asszonynak :lol:
Ne aggodj, majd megvigasztalom szegenyket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szerk.: ugye nem vagy egy 2 meter magas, kopasz, kigyurt allat? :lol: :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 30., péntek 10:32

h3x0r írta:
ziro4vr írta:Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes volt :lol: Mondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
legkozelebb amikor hazakisered, mondd meg neki hogy hazafele nagyon kellemes a kornyek, ezert inkabb ott kell maradnod nala :mrgreen:
okééé, de te magyarázod meg az asszonynak :lol: egyébként ahol sokat megfordulok éjszaka környékén az a keleti, ott furamód nem volt még semmi. örsön, blahán voltak érdekes dolgok azért
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 30., péntek 1:36

'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle. :mrgreen:

Ezt velem is bejátszották, Kecskeméten...Karácsony előtt pont, tökre megörültem,mondom anya,nővér ajándék letudva...
Aztán amikor másodszor mondta,hogy még jobb lehetőséget kínál, akkor gyanússá vált, de még abba is belementem...aztán már odáig jutottunk,hogy Samyhez hasonlóan, valami jelentéktelen összegért hozzám vágtak volna 2 nőit meg egy férfit is ajándékba...aztán benyomtam,hogy bankkártyám van, erre elkezdte mutogatni,hogy ott az automata....mondom bahh,ilyen nincs...:D végül persze nem vettem, otthagytam a francba... :D
Pedig tényleg az első körben meggyőző volt,a francia nevezetességes kérdéssel is, de aztán túljátszotta a szerepét...:D

Amúgy ha Budapest pesti része, akkor csak az 5. kerület. Az kiemelkedően kultúrált a többi kerülethez képest, ott az ember tényleg azt érezheti,hogy egy nagyvárosban van...
De kegyetlen dolgok vannak....múltkor sétálok a Mester utcában, jóllakva a kedvenc hambisomtól...odaérek egy kapualjhoz,és egy 60-80 közötti mammer ott hugyozik,épp már húzta fel a mackónadrágot,meg igazgatta a bugyikáját...hát majdnem odataccsoltam... :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 30., péntek 0:33

ó, én az ilyeneket eddig könnyen megoldottam. utcai árusnál közlöm hogy nav-os vagyok, kérem a vállalkozóit, az engedélyt, egyéb kutyafaszát, lelép mind. még eddig egynek nem jutott eszébe, hogy csak blöffölök :mrgreen:

a hittérítő már keményebb falat, olyan mint a biztosítóügynök, kidobod az ajtón, mászna vissza az ablakon. egyszer egy jehova páros becsengetett már sokadjára, mondom nekik, na jó van, egyszer meghallgatom őket. de előbb én kezdem. próbáltam őket gyorsba téríteni, hogy batman igenis létezik, nem sci-fi, végülis csak egy jól kiképzett, fitt milliárdos, magas intelligenciával...ezen úgy meglepődtek, hogy egyből továbbálltak, azóta se jöttek vissza :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 30., péntek 0:27

nekem ne mondjátok a blahát. futottam már haza november végén ingben 5 fokban éjszaka hajnali 5-kor blaháról az MTK pályáig. :lol: :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 30., péntek 0:17

Ennek a rábeszélősnek a társa, mikor jön a bidámbidám mögötted, és mutatja a gyűrűt, címkével, amit te magad hagytál el, de ő jó lélek és pár ezerért megveheted... :mrgreen:

Régebben Kelenföldön cirkált, meglepödött, mert amikor probálta beadni, mondtam hogy nem-nem, ismerem, nagyott nevettünk mind2en, utána többször láttam, már csak mosolygot rám. :D :D :lol:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 30., péntek 0:03

ziro4vr írta:Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes volt :lol: Mondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
legkozelebb amikor hazakisered, mondd meg neki hogy hazafele nagyon kellemes a kornyek, ezert inkabb ott kell maradnod nala :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 29., csütörtök 23:59

Ha már az bp-i éjszaka... hát én Budáról elvétve teszem ki a lábam sötétedés után. Egyetemvárosi kocsmákba járok maximum, szerintem a legkulturáltabb környék, és igazából én akárhányszor voltam a "dark side"-on, egyszer nem buliztam még jót ott.

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2014. május 29., csütörtök 23:47

nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
Akkor még ti fővárosiak nem vagytok egy szinten a Miskolciakkal (ez pozitív rátok nézve). Nálunk nem érdemes mutogatni mondjuk az Avason a mobilt, mert kikapják a kezedből, aztán az összes kis cigány kölyök Usain Bolt féle futó :mrgreen: Nálunk sötétedés után nem érdemes egyedül sétálgatni.
Egyik kis 11 éves ismerősömet körbeállták vagy 30an és közölték vele, hogy választhat bárkit, azzal fog megverekedni. Elsírta magát, kiröhögték és csak a nála lévő focilabdáját vették el tőle. Szóval megúszta...
A Búza téren pedig már annyi árus van, hogy kajak a fülem már be sem engedi a hangokat ott :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 23:44

Legyél kopasz, körszakálas nagy marha, és néz csùnyán a nagyvilágba :mrgreen: ... A kutya nem szól hozzád :lol: :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 23:17

Múltkor hazakísértem egy lányt blahára, aztán örs felé eljutni éjszaka..kellemes volt :lol: Mondjuk eddig elkerült bárminemű komolyabb atrocitás, bár általában társaságban mozgok estefelé.
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 29., csütörtök 23:13

Vannak érdekes helyek. Blaha nagyon gáz lett, illetve az is volt. Pár éve két haverom felszállt villamosra, dumáltak tök nyugodtan, erre megfordult egy faszi és lebaszott a haveromnak egyet, úgy bedurrant a szeme, hogy alig látott napokig... De pl az ottani romkocsmák között is legalább 2-3 veszélyes fazon mindig van, nem is nagyon szeretek egyedül mászkálni arrafelé.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 29., csütörtök 23:06

Zsombor írta:Boráros is botrányos, Móriczon viszont a szakadt punk alakokon mindig felröhögök. Ők tabis borért koldulnak. De legalább őszinték.
Olyanokkal én is találkoztam múltkor, adtam nekik valami aprót, nagyon köszönték, és ott mutogatták, hogy milyen kannás bort fognak venni belőle. :lol:
nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
Én szintén azt szoktam, gyakran járok arrafelé sajnos, elég durva, hogy mennyire "lezüllött" az a környék is... Persze még így is sokkal tűrhetőbb, mint Pesten egy-két hely.

Vissza: