Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.

". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

Egyik volt általános iskolás évfolyamtársam is ide jár Szegedre a nővérképzőre (ETSZK), levizsgázott egyből, aztán írta a facebookra, hogy egy megvan, még 3 hátra van. Itt sajnáltatja magát a kiscsaj, de nem volt szívem beírni neki, hogy én egy hét alatt toltam le 4-et

Mondjuk én is jól állok, a vizsgaidőszak 2. hetének a vége van itt az SZTE-n és már 7 vizsgám kész van a 10-ből, bár mondjuk a neheze még most jön (gazdasági jog, lineáris algebra, stb)

A VB kezdésére le akarom tudni őket, meg aztán ugyebár jön a fesztiválszezon is...
De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...