Az egy dolog hogy Marcelo VB-t fog nyernihehe írta:teljesen egyszerű a megoldás.Eleg szoros lesz ez a program
a felkészülési meccseken a castillások, meg a már vébéről kiesettek fognak játszani.
tehát marcelon kívül mindenki ott lesz.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 14:09
Az egy dolog hogy Marcelo VB-t fog nyernihehe írta:teljesen egyszerű a megoldás.Eleg szoros lesz ez a program
a felkészülési meccseken a castillások, meg a már vébéről kiesettek fognak játszani.
tehát marcelon kívül mindenki ott lesz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 29., csütörtök 14:05
teljesen egyszerű a megoldás.Eleg szoros lesz ez a program
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 29., csütörtök 12:49
Ha jól emlékszem akkor Morata-ra két éves visszavásárlási opciót szeretnének PerezékMorataMartin írta:Állítólag tegnap az Arsenal vezetői Madridba repültek tárgyalni Moratáról, Casemiróról, Di Mariáról, Khediráról, Benzemáról! A legújabb hírek szerint Morata 10 millió euróért Londonba is igazol!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 29., csütörtök 12:47
Ezt nem tudom mire vélni.az Arsenallal nem jarnank jol ilyen tekintetben
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 12:40
legyen 15, 25 millios visszavasarlasi opcioval es mehet is.MorataMartin írta:Állítólag tegnap az Arsenal vezetői Madridba repültek tárgyalni Moratáról, Casemiróról, Di Mariáról, Khediráról, Benzemáról! A legújabb hírek szerint Morata 10 millió euróért Londonba is igazol!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 29., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 12:36
Aguero regebben kijelentette hogy nem fog olyan csapatban jatszani aminek a neve R betuvel kezdodik. (itt a Real Madridra gondolt az Atletico miatt es a Racing-ra az Independiente miatt)sander írta:Aguero-ért 73 millió eurót fizetne a Real. (Daily Star)
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 29., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 29., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 29., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 29., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 29., csütörtök 0:37
sentry írta:lordgabi írta:Nem láttam sehol, hogy beírtátok volna:
Augusztus 20-án és 27-én rendezik meg idén a spanyol Szuperkupa két mérkőzését.
Mi kezdünk hazai pályán, mint a két BL párharcban, és az Atlético elleni kupa elődöntőkön is.Szép vót' Gabi!szerda, 21:28 Megerősítést nyert, hogy a Spanyol Szuperkupát augusztus 20-án és 27-én fogják lebonyolítani. A Real Madrid augusztusi programja így nagyon sűrű lesz, hiszen egy héttel a Spanyol Szuperkupa előtt (12-én) Cardiffban rendezik az Európai Szuperkupát is, melyen a Királyi Gárda ellenfele a Sevilla lesz. Továbbá a bajnokság is augusztusban fog rajtolni. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 29., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 29., csütörtök 0:09
lordgabi írta:Nem láttam sehol, hogy beírtátok volna:
Augusztus 20-án és 27-én rendezik meg idén a spanyol Szuperkupa két mérkőzését.
Mi kezdünk hazai pályán, mint a két BL párharcban, és az Atlético elleni kupa elődöntőkön is.
Szép vót' Gabi!szerda, 21:28 Megerősítést nyert, hogy a Spanyol Szuperkupát augusztus 20-án és 27-én fogják lebonyolítani. A Real Madrid augusztusi programja így nagyon sűrű lesz, hiszen egy héttel a Spanyol Szuperkupa előtt (12-én) Cardiffban rendezik az Európai Szuperkupát is, melyen a Királyi Gárda ellenfele a Sevilla lesz. Továbbá a bajnokság is augusztusban fog rajtolni. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 29., csütörtök 0:09
Csak Vidallal pont az a baj, hogy őt alapvetően talán nem is a Juventus miatt nem lehet elhozni, hanem mert ő nem nagyon erölteti a távozást. Míg pogba meg a jó pár játékos nyomja a közhelyeket, hogy jelenleg csak a csapatra gondolok, meg boldog vagyok a csapatnál, de a jövőt senki nem ismeri és hasonló szövegek, addig Vidal nem egyszer lenyilatkozta, hogy esze ágában sincs távozni, ő a Juventusnál akar maradni még sokáig. Ennek megfelelően simán aláírta az új szerződést 2018-ig.tehát ha Vidalért is ragaszkodnának akkor vmi hasonlót mondott volna rá is...
akkor a feladat adott, Vidalt hozni kell, aztán érdeklődni a PSG-nél hogy mi a helyzet a kis olasszal![]()
Szerintem még annyi sem lenne elég...Ráadásul új szerződés nélkül nem biztos, hogy fizetne valaki 40 milliót Benzemáért, ráadásul úgy hogy tudják, hogy el akarjuk adni.(habár ha elmenne Benzema 40-ért, akkor "csak" 50-et kéne még rátenni).
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 29., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 23:48
Az egy dolog; más kérdés, hogy azt alá is írja-e(?)!Pogbával kapcsolatban viszont egészen konkrét volt: "Ő a jövő egyik alapembere, nem eladó. Még a VB előtt új szerződést fog kapni."
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 28., szerda 22:34
Realista24 írta:Kiegészítés:
Pogbával kapcsolatban viszont egészen konkrét volt: "Ő a jövő egyik alapembere, nem eladó. Még a VB előtt új szerződést fog kapni."
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem