HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 29., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 15:40
En Modric szoglete elott annyit mondtam, hogyha meg van igazsag a Foldon es meg szamit valamit A FOCI, akkor itt most belojuk. En nem terdepeltem, viszont a Realos salamat ugy szoritottam, hogy masnap ki kellett vasalnimorientes írta:De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 29., csütörtök 15:36
azóta bnő helyett barátod vandannen írta:morientes írta:Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos..
én térdeltem a tv előtt, real sállal a kezemben könyörögtem valami felsőbb erőhöz, azt mondogatva halkan, hogy csak egyet, csak egyet..barátnőm már akkor is furcsán nézett rám , hát még amikor a könnyek is kicsordultak a gólnál hatalmas ordítások közepette
hatalmas élmény volt!
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 8:54
Komment se rossz
Abban az időben volt annyi divatdrukkere a Real-nak, hogy bődületes... Csapattársam is van aki akkor Realos volt most meg Barcáspetiamadridista írta:nem értem miért utálta meg ennyire a Real Madridot..
A Bosque korszakban nem győzte hangsúlyozni, hogy neki mennyire tetszik amit lát, és hogy imádja a Realt..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 29., csütörtök 0:46
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 29., csütörtök 0:11
ziro4vr írta:páran le akartuk pippantani Sergio barátunkat a nagy örömben, nincs ezen mit szégyellnilordgabi írta: Jó kis sztori R.M.C.F, az biztos, hogy rendesen pörögtek a topikok, másfél nappal a döntő után is folyamatosan. 20+ hozzászólást legalább én is ellőttem, főleg a játékosok előtt róttam le a tiszteletemet, ha jól emlékszem Zsombor is így tett, csak én picit kulturáltabb formában. :Đ![]()
Iván meg egy köcsög
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 28., szerda 23:41
páran le akartuk pippantani Sergio barátunkat a nagy örömben, nincs ezen mit szégyellnilordgabi írta: Jó kis sztori R.M.C.F, az biztos, hogy rendesen pörögtek a topikok, másfél nappal a döntő után is folyamatosan. 20+ hozzászólást legalább én is ellőttem, főleg a játékosok előtt róttam le a tiszteletemet, ha jól emlékszem Zsombor is így tett, csak én picit kulturáltabb formában. :Đ
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 28., szerda 23:38
ha hiszitek, ha nem, a cím alapján még azt reméltem, lesz benne annyi tisztesség, hogy most az egyszer kultúráltan és korrekten értékeli a Madrid diadalát. nem tudom, mire számítottam.
a Capello-korszakban és az utána következő holland-német években még csak megértem, de most? idén semmivel nem játszottunk rosszabb focit, mint a Shevchenko-féle Milan szintén Ancelotti alatt, az olaszokat pedig bőven körbeszopkodta akkor mindenki. tudom, hogy ez már csak egy begyepesedett ember logikátlan zsémbelése,nem kell rá sokat adni, de mégis bosszant. kijárna tőle, hogy megkövesse a csapatot, de ehhez nem elég nagy ember.petiamadridista írta:nem értem miért utálta meg ennyire a Real Madridot..
A Bosque korszakban nem győzte hangsúlyozni, hogy neki mennyire tetszik amit lát, és hogy imádja a Realt..
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 28., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 23:22
Ferdítések, sarkítások, hazugságok..ivánka írta: A rendes játékidő legnagyobb részében „megfojtott” Real Madrid ....
.... gondviselés is főszerepet játszott abban, hogy a brazil bekk – a többiekkel együtt – ráadáshoz jutott.
...egyenlítéshez óriási szerencse...
a hosszabbítás első gólját a walesi labdarúgó szerezte (2-1). Ebben legalább annyira megmutatkozik a mázli, mint a „plusz három perces” egalizálásban, elvégre a 100 millió eurós játékos a hagyományos két félidőben csak csetlett-botlott, és a „királyiak” kevés gólhelyzetét meghökkentően zavart és ügyetlen mozdulatokkal elrontotta.
...ale megkapta a lehetőséget, hogy két méterről, az üres hálóval szemben ne hibázhasson (2-1).
(Kuipers holland játékvezető ötöt tett rá a kilencvenre.) Igen, ezen múlt.
Mert a másfél óra döntő hányadában úgy zajlott minden, ahogyan az Atletico akarta...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 28., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 28., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 22:47
Galacticos írta:vicceltem ember. de látom nem jött át.R.M.C.F írta:Bocs galacticos hogy nem irtam,és neked ez talány......mivel percenként jöttek a hozzászólások,és mindenkiben megvolt ami csak megkellett.....elnézést,még ha nem is hiszed el ez Te,és azt hiszed nem mondok igazat.
Inkább olvasd el újra amit irtam,hátha Te is elhiszed.![]()
eddig nem sűrűn volt olyan téma főleg nem a csapattal kapcsolatban amivel kapcsolatban a véleményedet magadba tartottad volna és csak kényelmesen üldögélve olvastad ahogy itt pofázunk.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 28., szerda 22:44
vicceltem ember. de látom nem jött át.R.M.C.F írta:Bocs galacticos hogy nem irtam,és neked ez talány......mivel percenként jöttek a hozzászólások,és mindenkiben megvolt ami csak megkellett.....elnézést,még ha nem is hiszed el ez Te,és azt hiszed nem mondok igazat.
Inkább olvasd el újra amit irtam,hátha Te is elhiszed.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 22:35
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem