HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 28., szerda 22:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 28., szerda 22:16
na jó azért ezt ne.R.M.C.F írta:és szépen nyugalomban két napig alig szóltam a témákhoz,mert nem volt mit....mindent leirtatok amit lehetett......
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 28., szerda 20:50
Pont egy hasonló listát csináltam nemrég, ebben 2000-től vannak a csapatok rangsorolva, az alábbi eredmények szerint (top 4 bajnokság): (ha nem ide való - szerintem azért ez nem off - akkor helyezzétek légyszi át máshova.)h3x0r írta:Hopsz, csak most latom hogy az MU-nal kimaradt 2 elbukott BL dontoh3x0r írta: Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:
A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL
(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)
szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca![]()
szoval:
- MU:7 bajnoksag, 1 BL (2 elbukott BL)
szerk.: egyebkent erdekes (es meglepo is szamomra), hogy mi is es a barca is csak 2 spanyol kupat nyertunk.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 28., szerda 20:00
Most nézem csak, hogy az én oldalamat linkelted be...vagyis a "volt" oldalamat.volt írta: Remélem nem gond ,h más oldalról linkeltem, de csak ott találtam meg. Ha gond akkor nyugodtan törölhetitek.
Azért van bennem egy olyan érzet, hogy "eljött a mi időnk" és most itt a visszavágás ideje. Végül is ha belegondolunk minden adott, vagyis klappol a csapat körül. Edző, légkör, játékosok (majdnem hogy). A nyáron meg kell erősíteni a keretet, a gyengéket félretenni és had szóljon.dzsi91 írta:Én nem várom el a címvédést de egyetértek, most egy akkora gátat ugrott a csapat,hogy következő évben sokkal felszabadúltabban mehetnek a dolgok szerintem...kisebb nyomás,viszont ha sikerűlne a címvédés gyakorlatilag 2 szezon alatt odaverhetnénk a csodabarcát... Ráadásul a mezőny se lesz valami brutál, a Batca újjáépül ,Pép nem fog változtatni,a manchester nincs ott,az olaszok jóval gyengébbek mint mi, szerintem Mourinhoékra kell majd odafigyelni nagyon..
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 28., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 28., szerda 19:43
Én nem várom el a címvédést de egyetértek, most egy akkora gátat ugrott a csapat,hogy következő évben sokkal felszabadúltabban mehetnek a dolgok szerintem...kisebb nyomás,viszont ha sikerűlne a címvédés gyakorlatilag 2 szezon alatt odaverhetnénk a csodabarcát... Ráadásul a mezőny se lesz valami brutál, a Batca újjáépül ,Pép nem fog változtatni,a manchester nincs ott,az olaszok jóval gyengébbek mint mi, szerintem Mourinhoékra kell majd odafigyelni nagyon...A tkitakázókaz csukott szemmel verjük már...Psg talán,nemtudom ha a srácok úgy indúlnak neki,hogy most földhözverjük a csodabarca korszakát akkor meglehet,persze szerrncs is kell,ha okosan igazolunk és megfelelően motiválja Carlo a srácokat mi is lehetünk"korszakos" csapat csak még egy jó Bl szezon kell hozzá.Buitre írta:én a döntő előtt azt mondtam, hogy ha behúzzuk, meg is védjük. Ez volt a nehéz, letudtuk a mentális blokkot, innentől kezdve tarolunkpetiamadridista írta:hát meg kell védeni a címet.![]()
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. május 28., szerda 19:11
én a döntő előtt azt mondtam, hogy ha behúzzuk, meg is védjük. Ez volt a nehéz, letudtuk a mentális blokkot, innentől kezdve tarolunkpetiamadridista írta:hát meg kell védeni a címet.![]()
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 19:00
Mielőtt a triplázás lett volna a mérce, senki le se sz*rta a kupát.h3x0r írta: szerk.: egyebkent erdekes (es meglepo is szamomra), hogy mi is es a barca is csak 2 spanyol kupat nyertunk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 18:43
Hopsz, csak most latom hogy az MU-nal kimaradt 2 elbukott BL dontoh3x0r írta: Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:
A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- MU:7 bajnoksag, 1 BL
(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)
szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 28., szerda 18:03
Szerinted érdekelt bármi is a BL döntő előtt ?DavieS írta:Arra nem is gondoltál, hogyan is bosszúlta meg ezt, péntek, este, buli, nem vagy ott, leszartad.....dzsi91 írta:pénteken szépen elküldtem bulizni barátnőivel én meg otthon vergődtem szombat estig![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 17:53
Egy szazad 100 evbol all, mivel nem volt 0. ev, hanem -1 utan azonnal 1-el kezdtuk, ezert az egesz tolodig 1-el.Matt009 írta:Most lehet hülyeséget írok, de a 21. század nem 2000. jan 01-től tart 2099. dec 31-ig? Ha igen, akkor sorry, de ha nem akkor még egy BL-t felvéshetünk a 21. századi sikereink közé. A 20. századot anélkül is bőven vittük.h3x0r írta:A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 28., szerda 17:48
Arra nem is gondoltál, hogyan is bosszúlta meg ezt, péntek, este, buli, nem vagy ott, leszartad.....dzsi91 írta:pénteken szépen elküldtem bulizni barátnőivel én meg otthon vergődtem szombat estig
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 28., szerda 17:44
Ha már asszonyokról van szó, az enyém is jól bírta, szerdától gyakorlatilag használhatatlan voltam (fizikai és szellemi értelemben ispeti_madrid írta:Én lagziban voltam szombat este és nem volt tv, de megkértem az asszonypajtást, hogy ne mondja meg az eredményt, ha esetleg látja a facebookon/eredmenyek.com-on/akárhol. Megértette, hogy milyen fontos ez nekem, aztán tartotta is a szavát, másnap reggel meg szó nélkül eltűrte, hogy letöltöttem a meccset és végigizgultam, aztán örömködtem, utána egész nap ezzel kapcsolatban olvasgattam, videókat néztem, stb. Jó asszonyka, na
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 17:03
Azért majd ne csodálkozz, ha nem működik.Mike írta:már megvan az öregedés ellenszere csak úgy mondom
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 28., szerda 16:41
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem