Megmondtam, hogy nem lesznek itt nagy mozgolódások...
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 26., vasárnap 11:43
Ez a középpálya masszív öngyilkosság lenne. Ráadásul ha valami csoda folytán jönne Vidal, akkor mehetne a padra? Teljesen irreális csapat.Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Igen, esély sincs rá, ez van. Azt mondtam mindig, hogy nincs olyan, hogy valaki nem hozható, csak meg kell fizetni. Na nála olyan összeg kellene, ami mindenféle racionalitást nélkülöz, ennyit már nem ér. Akkor rá kell menni Gündoganra, Verrattira, akár Pogbára (bár gyanítom vele is az a helyzet, mint Vidallal).Vidalt meg el lehet felejteni, a City 40 millás ajánlatát is visszadobták, meg a pletykák szerint a 40 millió + Higut is. Ennél többet Perez sem tud ajánlani. Vagy adjuk oda Coentraot, Higut, DM-et meg 40 milliót?
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 26., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 11:39
Nálam az a középpálya még mindig nagyon vérszegény lenne. 3 ember kellene oda, vagy ha mindenképpen kettőt akarunk, akkor nem a Modric-Verratti vonal a megfelelő.pulci írta:Lemaradtunk Neymarról ez van nem ő az első és nem is az utolsó most kíváncsi leszek Perez reakciójára nagyon csalódott volt a sajtó előtt egyáltalán nem látom rajt azt az optimizmust ami megvolt 2009-ben![]()
Ez érthető is hisz nincs minek örülni nagy szarban vagyunk fejünk fölé nőttek már a németek is akik csak még jobbak lesznek de nincs idő keseregni reagálni kell!
Most már nem maradhatunk le Bale-ről is és minél előbb tető alá kell hozni az Isco és Carvajal ügyeket valamint a vkp. poszt megerősítését. Az én álomcsapatom így nézne ki:
Casillas - Marci, Ramos, Varane, Carvajal -- Modric, Veratti - Isco -Bale, CR, Cavani
Pad: Lopez, Arbeloa, Nacho, Pepe, Alonso, Vidal, Özil, Benz
Szerintem ez egy minden szinten ütőképes csapat lenne kérdés továbbra is lemaradunk a kiszemeltekről és beérjük 2., 3. opcióval vagy mi is odacsapunk piacon!!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:38
Sajnos ebből max. az olcsóbb lenne igaz, de nem akar onnan elmenni.rm22 írta:ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbb
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 26., vasárnap 11:37
ezért kéne inkább reus olcsóbb és mozdíthatóbbCsak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 26., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:30
Ha a középpályánk rendben lesz, én nem aggódom, amíg itt van CR is.Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:27
Csak hogy mi nem középcsapat vagyunk, mint a Tottenham, ellenünk keményen beáll az ellen sündisznóba, aztán leshetünk amikor nem tudjuk feltörni a védelmet, mert Bale csak akkor tud mutatni valamit ha van előtte tér.dirtyjoe írta:Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:26
Akkor már csak Benzema maradt. Én továbbra is bízom benne, tudom hogy meg fogja állni a helyét. Állandó bizalom kell neki, és be fog futni. Még mindig TOP5be van a fiú, remélem az új edző kihozza belőle a maxot. Most pedig megyek és futok egyet, fel kell dolgoznom hogy Falcaoról is lecsúsztunk.Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.
HozzászólásSzerző: dirtyjoe » 2013. május 26., vasárnap 11:22
Mert egy szélsőnek ez a dolga. Özil az előtte álló első emberbe lövi a labdát 10 ből 9-szer, Di Maríát hagyjuk is. Pont hogy kéne a lendület, nem feltétlen jó az hogy leáll az emberrel szemben fél percig, mert meg akar csinálni egy cselt, mint Neymar (ennek ellenére örültem volna neki is).Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 26., vasárnap 11:20
Azt hiszem írták, hogy szó sincs ilyesmiről. Annó Agüeronál is írták, aztán most hosszabbított.A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.
Azt Kakától nem veszi el senkiJa, Cavani. Ha ezt az embert komolyan 60 millió euróért megvesszük, hivatalosan is megkötöttük a 21. század legrosszabb transzferét.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:18
A csereberéről nem tudsz valamit? Értem ezalatt, azokat a híreket, hogy a Monaco elviszi majd egyből továbbadja nekünk, így kerülve ki a 2 madridi csapat "titkos" szerződését? Mondjuk elég bután hangzik, főleg azért, mert ha valaki megszerzi Falcaot, hülye lenne továbbadni a jelenlegi legjobb csatárt.Falcao hétfőn orvosira megy Monacóba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 26., vasárnap 11:15
Mert ennyit tud. Aki ettől a gyerektől várja a megváltást a jobb oldalunkon, az jobb ha temeti az álmait. Özil is jobb lenne azon az oldalon a szélre kitolva.Mike írta:nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 11:14
Mitől ilyen drámai a hangulat? Szerinted mitől? A kedves Bayern München télen leigazolta az új edzőjét és tavasszal az új játékosát, hogy legyen idejük összeszokni, és ne össze vissza szaladgáljanak a pályán mint a jelenlegi romhalmaz csapatunk. Minden évben ugyan az a nóta.. Soha nem tanulunk ebből? Van idő, perszeHivatalosan június 1-től van nyitva az átigazolási piac, nem? Ha igen, akkor nem értem miért ilyen drámai a hangulat. Rengeteg idő van vissza. Simán lezárulhat 2-3 igazolás is júniusban, ami egyáltalán nem késő.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 26., vasárnap 11:13
nekiálltam megnézni énis egy videót (nem szeretek ezekből kiindulni), már 10 perce megy, de csak annyit láttam h megtolja, fut, megtolja, fut, rálövi/beadja. Néha bedob egy Zidane cselt, aztán ennyi. Egy olyan szituációra nem emlékszem amikor kicsibe leállt volna 1-2 finom passzra, kényszerítőre stb. És ez engem aggaszt.LaMartin írta:Viszont remélem, hogy sikerül hozni Bale-t. Néztem róla pár videót és meggyőzött.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 26., vasárnap 11:12
Miért ne tudná azt mondani a Juve? Nem egy jött-ment csapatról van szó. Nekik is a BL kell, és van is hozzá egy egész jó alapjuk, csak a támadóik gyengék. Mondjuk Higuval sem lesznek előrébb...nincs mese. ha érdemi előrelépést akarunk akkor pereznek nyitnia kell a pénztárcát. nehogymár egy juventus azt tudja mondani hogy semmi pénzért nem eladó vidal... persze. kicsit többet akarnak és kész.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 26., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 11:08
Ezzel csak ott a gond, hogy attól még, hogy nem akarták/tuk, azt sem szerettük volna, hogy a Barcában kössön ki. Én leginkább csak a médiaértéke miatt szerettem volna, és azért, hogy ne az ősi riválist erősítse. Jelenpillanatban Balet jobbnak tartom nála, de ez idővel még változhat.szurkolo írta:Azért az érdekes, hogy a fórum 80 %-a nem akarta Neymart. Mindenki szidta, ócsárolta. Most meg, hogy a Barcát választotta megy a sarazás, meg a minősítgetés.
Annak a kb. 80 %-nak tessék örülni, hiszen csak az lett, amit a többség akart. Vagy nem?![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 26., vasárnap 11:08
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem