Minket pont szombaton találtak be a Sugárnál, a meccsnézés elött, nyomatta a rizsát, ugyanúgy szagolgattam, választottam, na kinyögte az árát, abban a pillanatban dobtam vissza neki a cuccot...'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.
OFF
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Re: OFF
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.
vártam csabán asszonyt a bolt előtt, odajött egy kiscsaj, nagy táskával, hogy zavarhatna e pár percre, diákmunkában meg promócióban kellene segítsek neki.
mondom jólvan, úgyis van pár percem, ráérek.
erre elővett parfümöket, és mondta, hogy ezek új illatok, franciaországból, most fognak bejönni magyarországra, és 15.000 forintba fog kerülni 30ml belőle.
most tartanak közvélemény kutatást, hogy mely illatok a legjobbak, ezért a 3 parfümből ki kell választanom azt a 2-őt, aminek a legjobb az illata.
megszagolgattam, választottam, erre megkérdezte, hogy szerencsés napom van ma ?
mondom neki, hogy hát elég szar, erre mondja, hogy most akkor amiért ilyen segítőkész voltam, megérdemlek egy kis szerencsét.
6.000 forintért megvehetem a férfi változatból az 55 ml-eset, és kapok hozzá ajándékba egy nőit, ha mondok neki két francia nevezetességet az eiffel tornyon kívül....mondtam, hogy a louvre és notre dame, tapsolt ott nekem, hogy de ügyes vagyok.
megvettem, aztán mikor utánanéztem neten itthon, kiderült, hogy ez csak egy sima átlagos parfüm, nem francia elit cucc, az ország minden pontján járnak ilyen "értékesítők", aztán szívatják az embereket.
mondjuk összességében így sem jártam rosszul, mert 6000 forintért egy férfi meg női parfüm, 55 ml-s mind a kettő, és az illatuk is kellemes, egész tartós, még délelőtt fújta be a csuklóm, most is érzem.
szóval ennyi pénzért bőven megérte.
csak bántja a lelkiismeretem, hogy pont engem, aki nem hisz az ilyenekben...szóval engem vágtak át ilyen szar szöveggel, hogy csak ma, csak most, csak neked, meg minden.
olyan hitelesen előadta.
vártam csabán asszonyt a bolt előtt, odajött egy kiscsaj, nagy táskával, hogy zavarhatna e pár percre, diákmunkában meg promócióban kellene segítsek neki.
mondom jólvan, úgyis van pár percem, ráérek.
erre elővett parfümöket, és mondta, hogy ezek új illatok, franciaországból, most fognak bejönni magyarországra, és 15.000 forintba fog kerülni 30ml belőle.
most tartanak közvélemény kutatást, hogy mely illatok a legjobbak, ezért a 3 parfümből ki kell választanom azt a 2-őt, aminek a legjobb az illata.
megszagolgattam, választottam, erre megkérdezte, hogy szerencsés napom van ma ?
mondom neki, hogy hát elég szar, erre mondja, hogy most akkor amiért ilyen segítőkész voltam, megérdemlek egy kis szerencsét.
6.000 forintért megvehetem a férfi változatból az 55 ml-eset, és kapok hozzá ajándékba egy nőit, ha mondok neki két francia nevezetességet az eiffel tornyon kívül....mondtam, hogy a louvre és notre dame, tapsolt ott nekem, hogy de ügyes vagyok.
megvettem, aztán mikor utánanéztem neten itthon, kiderült, hogy ez csak egy sima átlagos parfüm, nem francia elit cucc, az ország minden pontján járnak ilyen "értékesítők", aztán szívatják az embereket.
mondjuk összességében így sem jártam rosszul, mert 6000 forintért egy férfi meg női parfüm, 55 ml-s mind a kettő, és az illatuk is kellemes, egész tartós, még délelőtt fújta be a csuklóm, most is érzem.
szóval ennyi pénzért bőven megérte.
csak bántja a lelkiismeretem, hogy pont engem, aki nem hisz az ilyenekben...szóval engem vágtak át ilyen szar szöveggel, hogy csak ma, csak most, csak neked, meg minden.
olyan hitelesen előadta.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még "jó", hogy nem így közvetítette a Digi Sport, akkor lett volna itt is még nagyobb dráma + italozás. :ĐVictor írta:kár volt megnézni. csak én vagyok ilyen balf., hogy már a góloknál is könnyeztem, mikor meg megláttam casillast a földön sírni, akkor kikapcsoltam és mehettem zsepiért?![]()
+ Amikor valamit súg Iker Marcelo fülébe, utána pedig mindketten elkezdenek zokogni...felejthetetlen jelenetek.
CR büntetője előtt is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
aki tudja nézze végig legalább a gólokat, mert más képeket vágtak be, mint ,amit mi láttunk a TVbenRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=SJkEavcvw_wR.M.C.F írta:Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni![]()
Pl DM már az egyenlítő gól után totál kész volt, Iker is a végére már teljesen oda-vissza volt
tehát legalább a gólokat és az azutáni örömködést nézzétek vissza
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
rendes....köszi,este nekimegyek újra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=SJkEavcvw_wR.M.C.F írta:Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a Corvinus sem áll messze a habi suliktól.pheco írta:Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fogd fel úgy, hogy neked lesz munkád és normális fizetésed évtizedekig, neki meg nemZsombor írta:megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva
Nekem még van 5 vizsgám
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na ja a neheze nekem is csak ezutan kovetkezik. A multheten harmat letudtunk, de jovoheten var ram ketto vizsga, majd ket het mulva ujra ket vizsga.h3x0r írta:Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
- h3x0r
Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.
". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.