Azért majd ne csodálkozz, ha nem működik.Mike írta:már megvan az öregedés ellenszere csak úgy mondom

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 17:03
Azért majd ne csodálkozz, ha nem működik.Mike írta:már megvan az öregedés ellenszere csak úgy mondom
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 28., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 28., szerda 16:38
Most lehet hülyeséget írok, de a 21. század nem 2000. jan 01-től tart 2099. dec 31-ig? Ha igen, akkor sorry, de ha nem akkor még egy BL-t felvéshetünk a 21. századi sikereink közé. A 20. századot anélkül is bőven vittük.h3x0r írta:Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak![]()
A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL
(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)
szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 28., szerda 16:34
Nem akarom degradálni a német bajnokságot, de láthattuk idén is milyen komoly meló volt elhódítani.h3x0r írta:Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak![]()
A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL
(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)
szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 16:30
Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:Realista24 írta:21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 16:29
Igen,86 év alatt még sokminden változhat...21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknak :lol: :lol:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 16:17
21.század legjobb csapata? Annak a díjnak az odaítélése még odébb van, akármennyire is odaadták már a katalánok maguknakhehe írta:de most lenyomunk 3-4 ilyen évet okosba, akkor milyen alapon mondják azt utána, hogy a barca a 21. század überklubja?
semmilyen alapon basszszakállba.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 28., szerda 16:11
csapjunk hozzá egy király kupa címvédést, aztán meg is vagyunk.és akkor, mint mondottam: európai szuperkupa, spanyol szuperkupa, klubvébé cím, bajnoki cím és béellcímvédés, ilyen időrendi sorrendben, ezt akarom. let's go.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 14:26
Ez viszont igaz...Mike írta:Xabi nézőként volt jelen, berohant a pályára, ergo simán kitilthatják pár évre minden stadionból... és akkor nem is játszhat![]()
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 28., szerda 14:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 28., szerda 14:12
Ha jól emlékszem Xabi Ronaldo gólja után rohant be a pályára, akkor meg még tartott a meccs, de ez nagyon szőrszállhasógatás az UEFA-tól, de ezt már megszokhattuk. Ellenben Simeone ezzel az úszító, höbölgő stílusával egyáltalán nem focipályára való, teljesen elmeroggyant.morientes írta:Megmondom őszintén,Xabi esetét nem is nagyon értem.A meccsről volt eltiltva,nem a stadionból kitiltva.Ès ugye,mivel a lefújás után ment be,onnantól már vége volt a meccsnek...Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem! :roll:
Cholo meg...Képtelen elviselni a vereséget,és aki így tesz,az nem is tanul abból...sajnos ez a baja Mounak is.
Az a fajta tisztelet,(mert sose birtam,meg a csapatát sem),ami általam övezte egész a BL döntőig,az el is veszett ezzel a hülyegyerekes megmozdulásával...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 14:05
Megmondom őszintén,Xabi esetét nem is nagyon értem.A meccsről volt eltiltva,nem a stadionból kitiltva.Ès ugye,mivel a lefújás után ment be,onnantól már vége volt a meccsnek...Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem! :roll:
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 10:42
De ha letöltötted, akkor akkor a videó hosszából sejtetted, hogy hosszabbítás lesz, nem?peti_madrid írta:Én lagziban voltam szombat este és nem volt tv, de megkértem az asszonypajtást, hogy ne mondja meg az eredményt, ha esetleg látja a facebookon/eredmenyek.com-on/akárhol. Megértette, hogy milyen fontos ez nekem, aztán tartotta is a szavát, másnap reggel meg szó nélkül eltűrte, hogy letöltöttem a meccset és végigizgultam, aztán örömködtem, utána egész nap ezzel kapcsolatban olvasgattam, videókat néztem, stb. Jó asszonyka, na
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 28., szerda 10:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem