hehe írta:leszarom már.
adjuk el.

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 28., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 28., szerda 20:18
Engem mondjuk nem nagyon érdekel, hogy ki megy ünnepelni és ki nem, egy a lényeg: maradjon fenn a játékosok közötti harmónia és ne legyenek belőle vitázások és stb. Továbbá amíg termeli a gólokat és gólpasszokat nem nagyon foglalkozom az olyasmivel, hogy nem megy ünnepelni. Viszont a másik véglet meg az, hogy a saját gólját túlünnepli de ilyen a pali és kész.h3x0r írta:Fel ora meg hatravolt, az ember mar alig birt lepni 3-at, raadasul nem is maradt tobb cserelehetosegunk. A hosszabbitasban is vegig latszott rajta hogy 1 meterrel se fog tobbet lepni a kelletenel. A 30 perc hosszabbitasbol igyis csak 20 perc utan szerezte meg Bale a vezetest. Kepzeljuk el milyen nehez lett volna emberhatranyban jatszani akar csak 10 percet is a hosszabbitasban (mert benne volt Ronaldoban is a serules lehetosege).
Mindent meg lehet magyarazni, mint ahogy mindenbe es mindenkibe is bele lehet kotni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 28., szerda 16:12
Nem minden gólnál kell odarohanni, de azért ez egy olyan gól volt, amelyik erős érzelmi töltetet hordozott. Számomra nehezen érthető meg, hogy ilyenkor miért nem rohan valaki, aki mondjuk 20 méterre áll a kicsi a rakástól. De ha nem megy oda, hát nem megy oda. De akkor mikor berúgja a 4. gólt, ami lényegében nem sok mindenen változtatott, és ráadásul csak egy mezei tizenegyes volt, akkor ne verje már a mellét, mint aki egyedül nyerte meg a 10. et.Marky írta:tökmindegy, hogy odamegy e ünnepelni, nem kell mindenkinek valdes szindrómában szenvednie, hogy egy bedobáshoz is lesprinteli a pályát habzó szájjal.
megtette, amit kellett, agyonvertük vele a bayernt, amihez kellettek az ő góljai is, bekefélt 17 rohadt gólt a sorozatban, amit valószínűleg egy ideig nem fog más megismételni. sérülten játszott hetek óta, már mozdulni se tudott a hosszabbításban. én pont teszek rá, hogy odamegy e ünnepelni vagy nem, amíg lövi a gólokat, adja a gólpasszokat. csúnya vége is lehetett volna az egyenlítéstől függetlenül... én egészen a 3. gólig féltem, hogy valahogy tizire mentik a matracosok és ott megkenjük a lelátókat....
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 16:02
Fel ora meg hatravolt, az ember mar alig birt lepni 3-at, raadasul nem is maradt tobb cserelehetosegunk. A hosszabbitasban is vegig latszott rajta hogy 1 meterrel se fog tobbet lepni a kelletenel. A 30 perc hosszabbitasbol igyis csak 20 perc utan szerezte meg Bale a vezetest. Kepzeljuk el milyen nehez lett volna emberhatranyban jatszani akar csak 10 percet is a hosszabbitasban (mert benne volt Ronaldoban is a serules lehetosege).Realista24 írta:Mert még nem vezettünk? Még volt egy hosszabbítás? Ilyen indokok elegendőek vagy fikázzuk még egy kicsit?pheco írta:Pályán teljesen más személyiség lesz belőle. Barca elleni döntőben Bale góljánál majd kiugrott a bőréből és Marceloval tomboltak a lelátón. Nem tudom a pályán miért nem tudja ezt kimutatni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 28., szerda 15:50
Én nagy CR fan vagyok, de egyik gólnál sem ment oda a tömegbe örülni.. Se Ramosnál, se Balenél... Egyébként engem nem érdekel, főleg amíg ilyen ütembe termeli a gólokat csak furcsa. Amúgy Balet és Ramost is megölelte a góljaik után a félpálya környékén, de örülhetne kicsit jobban más góljainak is.Realista24 írta:[
Mert még nem vezettünk? Még volt egy hosszabbítás? Ilyen indokok elegendőek vagy fikázzuk még egy kicsit?
Nem vagyok egy nagy CR fan, de páran amit leművelnek, totál vicc kategória. Legyen az fórumozó vagy "szakértő"
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 28., szerda 15:48
Ilyenm, és kész, nekem sem tetszik a stílusa, nem csodálom, ha belekötnek, mert ez bőven olyan dolog, amit nyugodtan elő lehet venni mutogatni, mert remek támadási felület.de amúgy meg kit érdekel, céronaldo mindig is egy pökhendi öntelt fasz volt,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 15:47
Mert még nem vezettünk? Még volt egy hosszabbítás? Ilyen indokok elegendőek vagy fikázzuk még egy kicsit?pheco írta:Pályán teljesen más személyiség lesz belőle. Barca elleni döntőben Bale góljánál majd kiugrott a bőréből és Marceloval tomboltak a lelátón. Nem tudom a pályán miért nem tudja ezt kimutatni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 28., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 28., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 28., szerda 15:41
A versenypályán kiköpött CR voltam. (Bárkit megkérdezhettek) Örültem volna (CR is örült belül), de nem én szereztem azt a gólt, így nem felém fordult a kamera, hanem a csapattárs felé. Ilyen egyszerű.Dupla D írta:Miért? Nagyon hasonlítok személyiségben Ronaldora. Elképesztő maximalista vagyok, nem bírok veszíteni, és pont ez az eset az, amikor azért amiért küzdötte valóra válhat, ha szerzünk még egy gólt, szóval sprinteltem volna oda beleugrani Ramos nyakába. Teljesen mindegy kiszerzi a gólt, ott van. Nekem ez rohadtul nem tetszik.Remy írta:Amúgy meg én sem mentem volna oda
hehe írta:sztem adjuk el.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 28., szerda 15:36
Miért? Nagyon hasonlítok személyiségben Ronaldora. Elképesztő maximalista vagyok, nem bírok veszíteni, és pont ez az eset az, amikor azért amiért küzdötte valóra válhat, ha szerzünk még egy gólt, szóval sprinteltem volna oda beleugrani Ramos nyakába. Teljesen mindegy kiszerzi a gólt, ott van. Nekem ez rohadtul nem tetszik.Remy írta:Amúgy meg én sem mentem volna oda
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 28., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 15:32
komoly.Toti írta:ez a végén irónia v komoly?hehe írta:de amúgy meg kit érdekel, céronaldo mindig is egy pökhendi öntelt fasz volt, a jótékonysági dolgai is hazugságok.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 28., szerda 15:31
ez a végén irónia v komoly?hehe írta:de amúgy meg kit érdekel, céronaldo mindig is egy pökhendi öntelt fasz volt, a jótékonysági dolgai is hazugságok.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem