nmate írta:Úgy meg semmi értelme értékelni valamit, azért meg nem hinném, hogy megérné, hogy 10ből 6 albumra 1-est dobjak, mert más az ízlésvilágom.
Lehet én vagyok a fallosz, de szerintem egy zeneklub inkább csak hasonló zenei ízléssel rendelkező emberek között működne igazán. Szóval várok 1-2 etapot és ha elnyeri a tetszésemet megfontolom.
Sz'al, hajrá :-)
Én is így vagyok vele. Ráadásul emberrel nem találkoztam még, aki hasonló zenei ízléssel rendelkezne, mint én. Kivéve talán a húgomat

A baj, az, hogy a mai zenét mondjuk 98%-ban ki nem állhatom, és a nagyátlag meg ugye ilyeneket szeret. Persze biztos, hogy beesik egy-két számomra is értékelhető, és tetsző album.
Szerintem is úgy lenne jó ez, hogy adott zenei stílushoz lenne egy-egy társaság, kör. De az meg sok, és kivitelezhetetlen.
Pedig nagyon szívesen jelentkeznék egy ilyenbe, de nem igazán vagyok kíváncsi azokra a zenékre, amik 70%-os valószínűséggel jönni fognak. Aztán lehet úgy leszek vele, hogy megpróbáljuk, belépek, és ha tényleg csak szenvedés lesz, akkor abbahagyom. Meddig lehet még jelentkezni?