Nem minden gólnál kell odarohanni, de azért ez egy olyan gól volt, amelyik erős érzelmi töltetet hordozott. Számomra nehezen érthető meg, hogy ilyenkor miért nem rohan valaki, aki mondjuk 20 méterre áll a kicsi a rakástól. De ha nem megy oda, hát nem megy oda. De akkor mikor berúgja a 4. gólt, ami lényegében nem sok mindenen változtatott, és ráadásul csak egy mezei tizenegyes volt, akkor ne verje már a mellét, mint aki egyedül nyerte meg a 10. et.Marky írta:tökmindegy, hogy odamegy e ünnepelni, nem kell mindenkinek valdes szindrómában szenvednie, hogy egy bedobáshoz is lesprinteli a pályát habzó szájjal.
megtette, amit kellett, agyonvertük vele a bayernt, amihez kellettek az ő góljai is, bekefélt 17 rohadt gólt a sorozatban, amit valószínűleg egy ideig nem fog más megismételni. sérülten játszott hetek óta, már mozdulni se tudott a hosszabbításban. én pont teszek rá, hogy odamegy e ünnepelni vagy nem, amíg lövi a gólokat, adja a gólpasszokat. csúnya vége is lehetett volna az egyenlítéstől függetlenül... én egészen a 3. gólig féltem, hogy valahogy tizire mentik a matracosok és ott megkenjük a lelátókat....
A góljairól meg annyit, hogy a BM-nek is akkor rúgott 2-t, amikor minden mindegy volt. Szép az a 17 gól, de max 4 fontos gól van benne, és abból is 3 a csoportkörben... A többi akkor született, amikor eldőlt már minden. A góljai sok pontot hoztak, meg trófeát is, de nem csak belőle áll a csapat, ha csak rajta múlott volna, akkor idén megint üresen marad a vitrin. Éppen ezért elvárnám tőle azt a respektet a csapattársai felé, hogy az egész szezon legfontosabb gólját együtt ünnepelje a csapattal. Mindezt megspékeli, hogy nem ez az egyetlen eset, amikor ilyen történik. Az elmúlt 2 évben volt vagy 5 hasonló eset belinkelve az oldalra.