hát volt pár olyan, az biztoshehe írta:Benzema meg olyat csinál, hogy betöröd a monitort, nem pedig csettintesz

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 13:12
hát volt pár olyan, az biztoshehe írta:Benzema meg olyat csinál, hogy betöröd a monitort, nem pedig csettintesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 13:05
Adom; bár az az igazság, hogy már nem egy helyen olvastam vele kapcsolatban 200 millás kivásárlási árról is, Jeséhez hasonlóan (mondjuk lehet, hogy neki éppen 250 körül van).Az a 30 nagyon necces...
---------------------------------------
Mondjuk ki: kurva kevés.
---------------------------------------
Pl azért mert attól, hogy a 30-at mondjuk Mou bácsi lerakja Varane egyáltalán nem akar Madridból elköltözni, főleg nem egy BL győzelem után. Ettől függetlenül mehet fel 100-ra, akkor lenne mindenki nyugodt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 12:52
Mondjuk pont nem Karim az, aki élvezhetetlenné teszi a focit.s talán élvezetesebb is lenne a támadójáték.
Pláne ne jöjjönja és mégvmi, a kis uru nagy kedvence szeretett ivánunknak is
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 28., szerda 12:27
RealRaúl77 írta:Mondjuk ki: kurva kevés. Bárki, akinek egy csöpp esze van, röhögve leteszi. Nem is értem miért szaroznak vele..Realista24 írta:Az a 30 nagyon necces...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 12:24
Mondjuk ki: kurva kevés. Bárki, akinek egy csöpp esze van, röhögve leteszi. Nem is értem miért szaroznak vele..Realista24 írta:Az a 30 nagyon necces...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 11:59
Azért én óvatosan adnék ki érte 30 millát, főleg, (ahogy Csabi is írta) a portugálok elengedték 15 millióért...meglátjuk.Nem nagyon rémlik ez az Iturbe gyerek, de ha tehetséges, akkor el kell hozni. Jesé nagy kérdőjel, Isco egyedül támadócserének kevés. Jöjjön, megnézzük mit tud, aztán jövő nyáron az Isco/Iturbe/Jesé hármasból valamelyik elmegy kölcsönbe, mert elsőre soknak tűnik 3 ilyen fiatal játéklehetőségre ácsingózó tehetség. De jelenleg nem vállalható szerintem a keret Jesé nélkül.
Aki jön Benzema helyére, annak ugyanezt a szerepkört kellene betöltenie gólra törőbb játékkal. Tehát, járjon vissza védekezni, tartsa meg a labdát, ossza le azokat, rendelje magát alá a két vadlónak, stb.stb. Erre szerintem sem alkalmas Suarez. Ha tetszik, ha nem, Benzema egy olyan láncszem, ami nehezen tűnik pótolhatónak, de aztán lehet, minden olajozottan működne.Suarez nem fog semmit tönkrevágni...
ha jön
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 11:55
Valóban. Kell előre is minimum 2 ember. Morata helyett mindenképp valaki, illetve egy szélső. Mert amíg Jesé sérült, nagyon sovány a pad. Főleg, hogy Iscoval kp-n számol a mester. Így nem is biztos, hogy jövőre abból a hármasból el/kölcsön kell adni valakit. De elég szélre egy érkező, mert egyrészt majd tél fele Jesé is lesz már, másrészt a két gigász mögött elég egy embernek megfelelő játékpercet biztosítani, harmadrészt, ha mégis egyszerre lesz sérült CR és Bale, akkor is könnyen meg lehet oldani a egy szerkezetváltással, vagy DM/Isco (remélhetőleg az utóbbi) feltolásával.Matt009 írta: De jelenleg nem vállalható szerintem a keret Jesé nélkül.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 11:53
teljesen felesleges.Suarez nem fog semmit tönkrevágni...
ha jön
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 28., szerda 11:51
Akkor jól gondoltam a 60-65 milliót.A Real Madrid közel 57,5 millió euróval gazdagodott azzal, hogy Bajnokok Ligája győztes lett. Ez az összeg a “szakmai elismerésekből” és a televíziós közvetítési jogokból adódnak össze. Az Atletico Madrid valamivel több, mint 50 milliót kapott, a negyeddöntőig jutó Barcelona pedig 42 milliót.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 28., szerda 11:45
Jól látja Perez papa a helyzetet. Akkor ez most egybecseng azzal, amit Realista írt a BL döntő előtt, hogy ez volt Karim utolsó meccse? Őszintén megmondom, sok gondom van Karimmal, de a csapatunk egyensúlya baromi kényes, és ha az egyensúly megmaradásához az kell, hogy Benzema szerencsétlenkedéseit nézzem, akkor elviselem, semmint, hogy Suarez tönkre vágjon mindent. Pláne akkor ha a 2 játékos cseréjére még rá is fizetünk 40-50 millát.Azt hiszem ezzel végleg egyértelművé vált, hogy biztosan nem lesz Karim-Suárez páros a keretben! Perez papa a Pipita-Benzema versengést hozta fel és véleménye szerint Higuaín távozásával idén jobb lett a helyzet, véleménye szerint nem egészséges és feltétlenül jó 2 közel azonos képességű játékost rotálni/tartani egyetlen posztra!
Nem nagyon rémlik ez az Iturbe gyerek, de ha tehetséges, akkor el kell hozni. Jesé nagy kérdőjel, Isco egyedül támadócserének kevés. Jöjjön, megnézzük mit tud, aztán jövő nyáron az Isco/Iturbe/Jesé hármasból valamelyik elmegy kölcsönbe, mert elsőre soknak tűnik 3 ilyen fiatal játéklehetőségre ácsingózó tehetség. De jelenleg nem vállalható szerintem a keret Jesé nélkül.kiserik írta:Szerintem egyértelműen Jesé "kiválásával" került a képbe Iturbe, mint szélső támadó csere. Nagyon tehetséges játékosnak tartom, még sokra viheti.madridronie írta: Hozzáteszem ezt az Iturbe dolgot nem igazán vágom; szerintem nem ilyen típusú támadóra van szükségünk Morata helyett, Karim mögé (bár a mozgása nekem picit hajaz DM-re).
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. május 28., szerda 11:17
Szerintem egyértelműen Jesé "kiválásával" került a képbe Iturbe, mint szélső támadó csere. Nagyon tehetséges játékosnak tartom, még sokra viheti.madridronie írta: Hozzáteszem ezt az Iturbe dolgot nem igazán vágom; szerintem nem ilyen típusú támadóra van szükségünk Morata helyett, Karim mögé (bár a mozgása nekem picit hajaz DM-re).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 10:23
Azt hiszem ezzel végleg egyértelművé vált, hogy biztosan nem lesz Karim-Suárez páros a keretben! Perez papa a Pipita-Benzema versengést hozta fel és véleménye szerint Higuaín távozásával idén jobb lett a helyzet, véleménye szerint nem egészséges és feltétlenül jó 2 közel azonos képességű játékost rotálni/tartani egyetlen posztra!Kun Agüero
"Sinceramente hoy no se contempla su fichaje. No está en nuestros pensamientos. Tan malo es no tener buenos jugadores como tener en exceso. El año pasado administrar a Higuaín y a Benzema era muy difícil. Este año con la salida de Higuaín ha sido más fácil. Tener a dos muy buenos jugadores en el mismo puesto no sé si es bueno".
A Cadena Ser szerint a Madridnak mindössze 2 célpontja a nyárra; Pogba és Suárez!Luis Suárez y Pogba, en la agenda del Real Madrid
Miközben az El Confidencial szerint Di Maríat sikerült meggyőzni és az argentin marad, sőt hosszabbít; addig Karim nem zárja ki a távozás lehetőségét sem.EL FRANCÉS MEDITA DEJAR EL CLUB BLANCO
Di María convence a todos y renovará, pero Benzema agota la paciencia del madridismo
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 8:19
Úúú akkor nagyon nem ússzuk meg 30-ból. Sokkal nagyobb árat fizetünk (képletesen), mintha kiadnánk még 20-30at egy másik középpályásra.sander írta:De még az is lehet hogy télleg meg lesz hosszabbítva Khedira szerződése és ő lesz Modric cseréje. Akkor a középpályát 30 millióból megúsznánk.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 28., szerda 8:03
Elsősorban nem a gólokra gondoltamGéci írta:Ha Benzema lenne az első számù gólfelelős akkor éreznéd. De mivel CR fossa a gólokat egyértelmű, hogy nála érzed ezt...
Az igazság az hogy Cé miatt kellett védekezésben átállni 4-4-2-re. Mert szinte semmit nem védekezett a szezon nagy részében. A nagy meccsekre viszont ő is valamelyest felszívta magát. Pl.: A BL döntőn Bale gólja előtt ő volt a bal bekk. Sokszor van úgy hogy elveszti a labdát aztán csapkod meg beköti a cipőfűzőjét vagy épp csak elkezd sétálni. Ez számomra nagyon nagy luxus a csapatot nézve. Másnak azért kell feleslegesen futni vagy akár elhagyni a pozícióját mert CR nem akarja visszaszerezni a labdát.pheco írta:Cé mezőnyben meg játékban gyenge nem tudom kinek az agyszüleménye. Nem driblizik közel sem annyit, mint a Manuban, de kicsiben még mindig jó. BL döntőn is jól látszódott, hogy az összes kis játékban benne volt az Atletico tizenhatosánál. Benzivel is ő csinálja a legtöbb kényszerítőt. Más kérdés, hogy néha a görcsösség miatt elkezd lövöldözni, de egyre ritkábban látom ezt. Bárcsak ilyen jó lenne Bale, DM plusz még sorolhatnék pár játékost.
Én valami olyasmire emlékszek hogy meg lesz hosszabbítva a szerződése... legalábbis mikor sérült volt akkor elég sok újság hozta le ezt az információt.Géci írta:Khedirával kapcsolatban abba bízok, hogy a MU vagy Chelsea ugrik majd rá valami értelmes összegért. Apróért nem adnám el...
Más nevében nem beszélek de én személy szerint láttam már pár meccsen és abszolút meggyőzött. És ha télleg 30 misit kérnének érte akkor azonnali hatállyal fel kell szállni a repcsire aztán lerakni a PSG asztalára azt a 30 millát. Ha viszont sikerülne leigazolni akkor felesleges lenne Pogba és Vidal leigazolása főleg azért mert már elég nagy luxus is lenne.tucsoki írta:Lefogadom, a fórumozók nagy része össz-vissz 5 meccset se látott még Verrati-ról.tubatibi írta:Azert itt paran nem semmik, hogy Di Mariat, aki itt maradt, kuzdott, hajtott es a Bl donto(!) legjobb jatekosa lett, azt siman a padra vagnak egy Veratti miatt, Pogba kell nekunk es akkor 3 btb kp-val kell nyomjuk, most ebbe egyetertek hehe-vel....teny a Veratti, Modric, Pogba trio is egy alom kp lenne, de DM megerdemli az eselyt nalam...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 7:30
Igen-igen. Erősen az, írtam is, hogy ezek csak ilyen fantáziálgatások, boncolgatások, hogy mit lehetne. De ha megnézed legtöbb helyen csak egyiküket írtam.madridronie írta:Álom. A 2 Juvés egyikére + Rakiticre nagyobb esélyt látok.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem