https://www.youtube.com/watch?v=SJkEavcvw_wR.M.C.F írta:Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni![]()

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
a Corvinus sem áll messze a habi suliktól.pheco írta:Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fogd fel úgy, hogy neked lesz munkád és normális fizetésed évtizedekig, neki meg nemZsombor írta:megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva
Nekem még van 5 vizsgám

- L.Miki
Na ja a neheze nekem is csak ezutan kovetkezik. A multheten harmat letudtunk, de jovoheten var ram ketto vizsga, majd ket het mulva ujra ket vizsga.h3x0r írta:Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

- h3x0r
Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.
". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- L.Miki
Most képzeld már el, hogy milyen világot élnénk, ha nem kötnének bele semmibe?!Remy írta:Géci írta:Ki ez az őshüllő a Fiestában!?de ő is a hosszabbítással jön
MINDIG lesz valami, amibe belekötnek. MINDIG.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Géci írta:Ki ez az őshüllő a Fiestában!?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mire elmondta, kapcsolták a Duna TV-t ha értitek :ĐGéci írta:Mire elmondta, gondolom megbánta
Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mire elmondta, gondolom megbántaPipita írta:Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.Apósom kikapcsolta a tv-t a 91.percnél![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lakótársam nagyapja atletico szurkoló. A 90. percbnen felhívta az unokáját örömködni hogy BL-győztes a szeretett csapata.Apósom kikapcsolta a tv-t a 91.percnél![]()
![]()
![]()
![]()

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Volt valaki a Football Factorban és kipróbálta a Nike Magista pályát? Napi legjobb eredményt elérő egy lasztit, a heti pedig egy cipőt kap. Ha nem kell hozzá nagy dribli, akkor lehet elnézek