Nem nagyon rémlik ez az Iturbe gyerek, de ha tehetséges, akkor el kell hozni. Jesé nagy kérdőjel, Isco egyedül támadócserének kevés. Jöjjön, megnézzük mit tud, aztán jövő nyáron az Isco/Iturbe/Jesé hármasból valamelyik elmegy kölcsönbe, mert elsőre soknak tűnik 3 ilyen fiatal játéklehetőségre ácsingózó tehetség. De jelenleg nem vállalható szerintem a keret Jesé nélkül.
Azért én óvatosan adnék ki érte 30 millát, főleg, (ahogy Csabi is írta) a portugálok elengedték 15 millióért...meglátjuk.
Suarez nem fog semmit tönkrevágni...
ha jön
Aki jön Benzema helyére, annak ugyanezt a szerepkört kellene betöltenie gólra törőbb játékkal. Tehát, járjon vissza védekezni, tartsa meg a labdát, ossza le azokat, rendelje magát alá a két vadlónak, stb.stb. Erre szerintem sem alkalmas Suarez. Ha tetszik, ha nem, Benzema egy olyan láncszem, ami nehezen tűnik pótolhatónak, de aztán lehet, minden olajozottan működne.
Azt nagyon sajnálom, hogy a szezon végét már sérülten kellett nyomnia. Minden pihenéssel töltött perc, megváltás volt neki.
Mindegy, a vb előtt még hosszabbítani kell vele, akár marad, akár megy, ez az egyik legfontosabb, és az, hogy Varane kivásárlási árát is felnyomják vagy 100 millára. Az a 30 nagyon necces...

Moratat el kell engedni, Khedira hosszabbítása is mehet, de őt hagynám legutoljára, ő olcsó volt.