Amióta megismertem ezt a Neymar gyereket,azóta nem volt szimpatikus. Bíztam benne,hogy esetleg Perez csodát tesz,és ide hozza,mert jól jártunk volna vele. Sebaj,én nem bánkódom hogy a Barcába ment,ott fog megrohadni abban a rendszerben,Villanova kezei alatt,Messi árnyékában.
Aggódni nem kell, majd Varane elintézi Messit is,Neymart is.

Gond egy szál se. Vész esetén Ramos alápakol a gyereknek,hogy tudja,mi a dörgés...
Jó lenne megszerezni Bale-t,gyors,szerintem technikásabb is annál,mint amennyire itt sokan tartják. Jó játékos ő,szerintem a Barca nagyobb kockázatot vállalt Neymarral,mint amekkora kockázatot mi vállalnánk Balelel.
Isco szerintem érkezni fog,mint ahogyan Verrattira is jó esélyeink vannak.
Én elkönyveltem Ancelottit,egyszerűen nincs más mozdítható edző. Heynkest meg ne hozzuk el,megint egy BL győztes edző jönne hoznánk... menjen nyugdíjba,rászolgált a nyugodtabb életre.
Kloppot lehetne még elhozni,egy zsíros ajánlatot eléje kell tenni,hátha... Ha őt sikerülne megszerezni,jó esélyeink lenne Reust elhozni Dortmundból,ha esetleg Di Maria tényleg távozik. Így viszont Bale nem kell. Ha nem jön Verratti vagy Isco,akkor jöhetne Gündogan.
Érdekes nyár lesz,szerintem Carvajal és Isco érkezni fognak. Cavani is jó eséllyel pályázik a kezdőcsatár posztunkra...