-Asszony, 9 hónapig húztad, bírjá má ki még 90 percet!Donát írta:ha mindenképpen választani kényszerülsz, akkor mi a fontosabb, pl gyermekszületése

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 10:04
-Asszony, 9 hónapig húztad, bírjá má ki még 90 percet!Donát írta:ha mindenképpen választani kényszerülsz, akkor mi a fontosabb, pl gyermekszületése
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 9:53
Az is eléggé taglózottKercsó írta: én végig azt hittem, hogy számodra Khedira szerepeltetése volt a legnagyobb sokk.
én buta![]()
:Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 9:49
Én arra gondoltam, ha mindenképpen választani kényszerülsz, akkor mi a fontosabb, pl gyermekszületése. Amúgy szinte mindig meg lehet oldani. Néztem már én is 2003-ban (?) lagzin a konyhában haverokkal, szakácsokkal, ahogy az OsasunaRealRaúl77 írta:Háááát, az a barátnő, aki nem érti meg, hogy ez egy nem akármilyen sörmeccs, hanem egy kibekurt bl döntő, amire 12 éve vártunk, és meglehet az évek óta hőn áhított decima... azért na..Donát írta:Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :P
Én barátnőm is tudott volna ezer más dolgot csinálni, és ott ült velem, mellettem végig és nézte a meccset, pedig köze nincs a focihoz. Szegény, amikor körülötte 10 ember ugrott fel üvöltve Ramos góljánál, majd szörnyethalt, úgy megijedt, azt se nagyon tudta, hogy mi van![]()
De tanul! Mondogatta, hogy ez az Atletico mennyire durva, és milyen undorítóan játszikmeg hogy Modric, meg DM, és Marcelo milyen király (persze így a neveket még nem vágta). Azért jó érzés, na, látni nála ezt a fejlődést
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 9:15
Háááát, az a barátnő, aki nem érti meg, hogy ez egy nem akármilyen sörmeccs, hanem egy kibekurt bl döntő, amire 12 éve vártunk, és meglehet az évek óta hőn áhított decima... azért na..Donát írta:Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :P
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 9:09
Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :PBecksy23 írta:A papucsAzt hiszrm nincs az az alkalom ami miatt kihagynék egy United/Real BL döntőt, de mint írtátok egy névnapèrt még egy Elche elleni meccset se... Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor is
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 28., szerda 9:06
17-re emlékszem, és egy év múlva lejárt volna a szerződése.mia san mia írta:Özil is valahol 10-15
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. május 28., szerda 9:02
Nem akartam bunkó lenni, elnézést. Tudom miről van, szó tény, hogy a Bayernből könnyebb bekerülni a válogatottba.Realista24 írta:Anyázás nem lenne, hidd el. Az meg, hogy blődségnek nevezed, amit írok, nem esik jól. Olvass kicsit utána, bár szerintem tudod, hogy miről írok.mia san mia írta:Szerintem ne menjünk bele ebbe a témába.Egyrészt off, másrészt oldalas anyázás lenne a vége.
Elég nagy blődségek sültek ki már most is ebből.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 28., szerda 1:04
HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 28., szerda 0:54
Nem ez volt amit énekeltek szerintem. Hanem ezt https://www.facebook.com/photo.php?v=84 ... =3&theaterh3x0r írta: "real madrid ale ale" a cime
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 28., szerda 0:12
Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem!Az örömmámor közben gondoltam erre, hogy mindketten beszaladtak a pályára, biztos lesz valami pénzbüntetés, de lehet komolyabb is?!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 0:12
"real madrid ale ale" a cimerikiramos írta:Segítséget szeretnék kérni.
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
Simeonet tuti elmeszelik 1-2 mecsre, Xabi kap max egy penzbuntetest.lordgabi írta:Simeone és Alonso ellen eljárást indított az UEFA
Az UEFA fegyelmi bizottsága a világbajnokság után, július 17-én tárgyalja a két érintett ügyét.
Az örömmámor közben gondoltam erre, hogy mindketten beszaladtak a pályára, biztos lesz valami pénzbüntetés, de lehet komolyabb is?!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 28., szerda 0:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 23:24
Akkor viszon "Kovács Khedira bazd meg" lenne a neveziro4vr írta:Kovács Khedira, nem is hangzik rosszul
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 23:22
azzal akartam amúgyGéci írta:Még szerencs, hogy nem Bale el nyomtad ezt elKovács Bale
![]()
. Na ùgy érzem megfáradt az agyam...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 27., kedd 23:16
Most elképzeltem:Becksy23 írta:Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor is
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 27., kedd 23:11
A papucsh3x0r írta:Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.iker-siker írta:az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 22:28
Már nem merek odakapcsolni. Párom kezdte megkedvelni a focit meg a Real (szép a meze meg ilyen női dolgokrevolver írta:BL döntő most kezdődik a sport1-en!!
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem