Bajnokok Ligája
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Bajnokok Ligája
épp a sport1-re tévedtem, a fieszta magazin megy. lehet hogy csak elszálltam a tizediktől, de azt gondolom, ha már elsősorban a bl döntő a téma, legalább az egyik k*rva barca mezt lecserélhetnék a real madridéra. ha már mi nyertük meg.tizedjére. a barca meg hetek óta csak a tévében követte. de lehet csak túlreagálom.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Segítséget szeretnék kérni.
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
Kik voltak azok?
Nagyon érdekelne...
Add ki a neveket!!!
Nagyon érdekelne...
Add ki a neveket!!!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
Ez minimum egy mesterharmas voltiker-siker írta:Úgy érzem lőttem egy öngólt magamnak.

- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Úgy érzem lőttem egy öngólt magamnak.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nálam kb itt lett volna vége a nagy idillnek...Én még most hevertem ki a BL döntő estéjén a testemet ért sokkot. :lol: Az egész el volt cseszve már az elején, az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
gyémántlakodalom még oké, szülinap még talán, de névnap?Mike írta:egy névnapi buli miatt?Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt

Nem illik.
- h3x0r
Nekem a 2011-es donto estejen volt a bankettem. A fel osztallyal meg par focit szerto tanarral beultunk az info terembe, kerestunk valami jo kis spanyol stream-et es megneztuk a dontotMike írta:egy névnapi buli miatt?Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én végig azt hittem, hogy számodra Khedira szerepeltetése volt a legnagyobb sokk.Realista24 írta:De, majdnem össze is estemMike írta:mivan élőbe nem láttad?![]()
én buta

:Đ :Đ
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
papucs

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy névnapi buli miatt?
Nincs az a szexistennő akinek a névnapja miatt kihagytam volna a döntőt

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- iker-siker
Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.

Megfontolandó!

- h3x0r
Csak egy tipp: most foglald le 2015 junius 6.-at.iker-siker írta:az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés.

- iker-siker
Én még most hevertem ki a BL döntő estéjén a testemet ért sokkot.
Az egész el volt cseszve már az elején, az asszony névnapi bulit tartott, ezért egy héttel előtte már ki lett jelentve, hogy nincs meccsnézés. Az első sokk után próbáltam mindent úgy alakítani, hogy a szórakozás mellett azért a meccsre is figyelhessek. Ezért élő telefonos kapcsolatban voltam unokaöcsémmel a meccs során, az eredmények.com alkalmazás is be volt izzítva. A bekapott gól után a kedélyállapotom rohamos zuhanásnak indult, amin nem segített a felesek sorozata sem, a 90-percre totálisan összeroskadtam, de aztán...
Az egyenlítés pillanatában levettem egy deci szilvát, Bale góljánál a következőt, azán a végéig felesekkel még szinten tartottam magam, a lefújás pillanatában pedig egy deci vodkával kivégeztem magam. Reggel aztán a legelső ismétlést megnéztem és megkönnyeztem a győzelmet.
Csodálatos szezon volt ez, köszönöm, hogy a "részese" lehettem a sikernek.
Köszönöm Istennek is, hogy Real Madrid szurkolónak teremtett!

Mióta elkezdtem szurkolni a csapatnak 2000ben, azóta ezt csinálják. Soha nem foglalkoztam vele, teljesen hidegen hagyott, és csak röhögtem rajta, az egyik legjobb idézet:your hate makes me stronger. Ha valamiért gyűlölnek, annak oka van, és ha ez az ok nem az, hogy rossz vagy, akkor minden rendben van.Csak utálkozni akarnak.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
engem meg sem tud érinteni ez az egész. egy ideig viszonylag leszálltak rólunk, de most hálisten visszajött a sok madár. ez ugye a 10-nek lett köszönhető
persze, elég rossz érzés az elődöntő előtt kiesni, közben pedig az ősi rivális győz.... mi már csak tudjuk

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Murillo?Na erről mi a véleményetek?

Hosszan nincs kedvem értékelni, de megcsinálta a napom. Ennyit ritkán röhögtem egy nap. És ez elmond kb. mindent a jelenlegi edzők szakmai színvonaláról. Hozzáértés szinte a nullával egyenlő, mintha egy romkocsmában ülő, lezüllött, 50 éves alkoholista, az élettől többet remélt segédmunkások kesergését olvasnám.
A Realt meg eddig is divat volt utálni, most meg pláne az. Kívülállónak ez olyan, mintha a gazdag, gonosz, mostoha nagybácsi nyerte volna a BL-t. Az, hogy itt is voltak szenvedések, nehézségek, sorozatos bírói tévedések, pechsorozatok, azt ilyenkor mindenki elfelejti. Csak utálkozni akarnak. Tegyék csak nyugodtan. A Real Madridnak, és a Real szurkolóknak jelenleg mindenük megvan, amiért ők sóvárognak. Sóvárogtunk ezek után mi is eleget. Nevessünk a sok madáron egy jót, ez csak élvezetesebbé teszi a győzelmünket. :Đ
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Volt már?
Nagyon tetszett az a felhajtás ami a Tizedik körül forgott, hogy évek óta minden idénynek úgy futottunk neki, hogy na most aztán hű de meglesz. De azt hiszem jogosan tartok attól, hogy most egy nagy merőkanálnyi motivációt vesztettünk, remélem tudja ezt majd kezelni Ancelotti a következő idény során.
Neveket se szeretnék mondani hogy kiket küldenék el a csapatból Khedira, de abban is bizok, hogy nem lesz hiány a megfelelő mértékű vérfrissitésben, még ha cimvédő is a Real, nyugodtan újra lehet gondolni egynéhány játékos helyzetét a csapatnál, a kezdőben és a padon is akad pár játékos, akik már öregecskék/fásultak/formánkivüliek, vagy egyszerűen csak nem elegek. Nem szabad ülni a babérokon, a lemaradozó játékosok egy jó részének a legnagyobb tisztelet mellett meg kell köszönni az eddigieket.
Ja és persze ezt is csak azért irom, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célok közül prioritást fog élvezni a cimvédés, és a sok mohó szurkoló is el fogja várni. A Real Madrid vagyunk, tökmindegy mit csináltunk tegnap, ha holnap banánhéjra lépünk, akkor a csapatnak esik minden kis egysejtű.

Nagyon tetszett az a felhajtás ami a Tizedik körül forgott, hogy évek óta minden idénynek úgy futottunk neki, hogy na most aztán hű de meglesz. De azt hiszem jogosan tartok attól, hogy most egy nagy merőkanálnyi motivációt vesztettünk, remélem tudja ezt majd kezelni Ancelotti a következő idény során.
Neveket se szeretnék mondani hogy kiket küldenék el a csapatból Khedira, de abban is bizok, hogy nem lesz hiány a megfelelő mértékű vérfrissitésben, még ha cimvédő is a Real, nyugodtan újra lehet gondolni egynéhány játékos helyzetét a csapatnál, a kezdőben és a padon is akad pár játékos, akik már öregecskék/fásultak/formánkivüliek, vagy egyszerűen csak nem elegek. Nem szabad ülni a babérokon, a lemaradozó játékosok egy jó részének a legnagyobb tisztelet mellett meg kell köszönni az eddigieket.
Ja és persze ezt is csak azért irom, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célok közül prioritást fog élvezni a cimvédés, és a sok mohó szurkoló is el fogja várni. A Real Madrid vagyunk, tökmindegy mit csináltunk tegnap, ha holnap banánhéjra lépünk, akkor a csapatnak esik minden kis egysejtű.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
De lesz a mez ujján is egy jel, ami a BL címvédőnek jár, azt már automatikusan megkapjuk a szezon elején és az összes BL meccsünkön a mezen lesz majd kövi szezonbanDupla D írta:ha arra az arany színű emblémára gondolsz a mez elejének a közepén, akkor nem lesz alapjáraton. az annak jár, aki megnyeri a világkupát. szóval ha decemberben megnyerjük, akkor 1 évig viselhetjük a mezünkön.Géci írta:Akkor most jövőre nekünk is lesz a mezen egy olyan pajzs szerű valami mint idén volt a BM-nek?

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ha arra az arany színű emblémára gondolsz a mez elejének a közepén, akkor nem lesz alapjáraton. az annak jár, aki megnyeri a világkupát. szóval ha decemberben megnyerjük, akkor 1 évig viselhetjük a mezünkön.Géci írta:Akkor most jövőre nekünk is lesz a mezen egy olyan pajzs szerű valami mint idén volt a BM-nek?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.