Csakhogy ez nem az FM.Én azt akarom, hogy a kezdőcsapatban a világ legjobbjai játszanak. Minden poszton a lehető legjobb, és legyen pár pöpec cserénk.

Illetve a csapat szerkezetét figyelembe véve, Karim is a lehető legjobb opciók között van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 13:22
Csakhogy ez nem az FM.Én azt akarom, hogy a kezdőcsapatban a világ legjobbjai játszanak. Minden poszton a lehető legjobb, és legyen pár pöpec cserénk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 13:21
Hát azért ebből a sorból Suarez és Falcao messze kiemelkedik... a többi tényleg semmi.volt itt lorente a médiában, hogy mekkora ász, aztán torres, falcao, cavani, suarez.
nézem ezeket, ahogy játszanak, hát sikítok a fájdalomtól.
Azért Suarez és Falcao összejátékban si elég pöpec, tudná hozni Benzema szintjét.nem ér ennyi kockázatot és ennyi idegeskedést, hogy vajon beválik-e 3 direkten gólratörő, egymással a legritkábban összejátszani tudó futóbolond.
benzema a kapocs, ráadásul ő bebassza a barcának, akárkinek, ha oda kerül, ő aztán leszarja.
Hát de ezt tovább is lehet osztani.Hozzátenném azt is, hogy ebben a szezonban nem kellett figyelnie más sorozatra, csak a bajnokságra. Nem volt terhelve, pihent volt fordulóról, fordulóra. Sok olyan kis apró tényező van az esetében idén, ami - hangsúlyozom - nálam torzítja az összképet. És mindettől függetlenül, lehet, hogy az év fogása lenne.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 28., szerda 13:15
Ami már azért hülyeség lenne, mert eleve csak Suarez miatt jöhetett az esély, hogy bajnoki cím lehet ebből.Cifrázhatom úgy is, hogy rajta ment el a Pool bajnoki címe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 13:12
Cifrázhatom úgy is, hogy rajta ment el a Pool bajnoki címe.Ez meg a non plus ultra.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 28., szerda 13:11
Ezt pofázom az elfogult Pool és Arsenalos haveromnak. De szerintük csak elfogult vagyok.hehe írta:minden évben van egy-egy felkapott csatár, már kínjukban az emberek nem tudnak mit kezdeni magukkal, rakás szar csatárok vannak mindenütt (monnyuk egy 10 évvel ezelőtti színvonalhoz képest).
volt itt lorente a médiában, hogy mekkora ász, aztán torres, falcao, cavani, suarez.
nézem ezeket, ahogy játszanak, hát sikítok a fájdalomtól.
meg kell nézni egy suarez mire volt képes a válogatottban monnyuk egy spanyol csapat ellen.
anglia nagyon csalóka, ott az átlagnál kicsit jobb játékosok gigasztárok tudnak lenni, ott egy zsiru, özil, rooney, hazard, torres, stbstb a sok terület miatt, és amiatt, hogy a legkisebbek is támadnak és győzni akarnak, semmi máshoz nem hasonlítható ez.
jó játékos suarez, de nem annyira jó. nem ér ennyi pénzt.
nem ér ennyi kockázatot és ennyi idegeskedést, hogy vajon beválik-e 3 direkten gólratörő, egymással a legritkábban összejátszani tudó futóbolond.
benzema a kapocs, ráadásul ő bebassza a barcának, akárkinek, ha oda kerül, ő aztán leszarja.
szeretném látni, hol találunk jobbat azok után, hogy ilyen érzékeny és törékeny a csapat belső hangulata.
Ez meg a non plus ultra. Főleg úgy, hogy ez a két srác ekézi, Benzemát és Modricot, hogy nincsenek sehol nagy meccseken.Realista24 írta:Vagy írhatnék olyat, hogy idén igencsak megremegett a lába a nagyok ellen.
Arsenalnak nulla gól, három meccsen.
Cityenek nulla gól, két meccsen.
MU-nak 1 gól, két meccsen
Chelseanek nulla gól, két meccsen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 28., szerda 12:48
hehe írta:
arra ugye felkészültetek, hogy ha benzemát eladjuk, és pepe lesz továbbra is a kezdő, akkor jövőre simán benne van, hogy varane is lép?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 12:45
1,5 évig nulla volt nagyjából, aztán utána rúgott 20 gól felett. Számszerűsítve ez kb 130 perc/gólt jelentett a bajnokságban, ami egy olyan centertől, akire a játék van építve, szerintem nem kiemelkedő.Hát inkább csak másfél az a három.
Egy bűngyenge Poolban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 12:35
Hát inkább csak másfél az a három.Kellett neki három év az angol bajnokságban, hogy erre a szintre eljusson.
Ezzel viszont egyetértek. Mondjuk ez egy jó igazolással, és Khedire kiszórásával sztem megoldanánk.Ha mindezt 10-20 milliós ráfizetéssel tudnánk abszolválni, akkor megéri a kockázatot, de amúgy szerintem nem. Továbbra is egy bika középpálya összetétele a prioritás nálam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 27., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 25., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 25., vasárnap 15:11
Félreértettél. Morata se tűnt fel, hogy a pályán van. De Moratatól kb. nem vártunk többet... Nem tűnt fel, hogy lejött egy elviekben top 10-es csatár a pályáról...ziro4vr írta:Most ez megint..beáll Morata a lépni nem tudó Atmások ellen, ehhez képest nekem meg ő nem tűnt fel..csak hogy futott, meg hajtott..ennél többet várnék egy RM cserecsatártól..a spanyolt el kell adni, a lehető legjobb áronMatt009 írta:
Tegnap sérült volt vagy nem volt az, nem tudom, de elég szomorú, hogy Morata beáll egy BL döntőn, és nem tűnik fel Benz hiánya. Nem tudom, hogy Suarez összességében hasznosabb lenne-e vagy sem, de kell konkurencia jövőre Benzemának. Egyedül erre a posztra nem maradhat. Nem feltétlenül Suarez kell, de egy olyan csatár, akire lehet számítani.
Benzemat csak extrém jó ajánlat esetén engedném el, és ha plusz 20, max 25 ráfizetéssel jöhetne Suarez, amúgy nem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 15:08
Most ez megint..beáll Morata a lépni nem tudó Atmások ellen, ehhez képest nekem meg ő nem tűnt fel..csak hogy futott, meg hajtott..ennél többet várnék egy RM cserecsatártól..a spanyolt el kell adni, a lehető legjobb áronMatt009 írta:
Tegnap sérült volt vagy nem volt az, nem tudom, de elég szomorú, hogy Morata beáll egy BL döntőn, és nem tűnik fel Benz hiánya. Nem tudom, hogy Suarez összességében hasznosabb lenne-e vagy sem, de kell konkurencia jövőre Benzemának. Egyedül erre a posztra nem maradhat. Nem feltétlenül Suarez kell, de egy olyan csatár, akire lehet számítani.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 25., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 25., vasárnap 14:30
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem