Addigra remélhetőleg ott lesz JeséKerlon írta: ....(Hazard)....2-3 év múlva lehet érte bankot robbantani, amikor CR-nek már kisültek a chipjei, meg csak fáradt olaj folyik a mechanizmusaiból.

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 27., kedd 17:47
Addigra remélhetőleg ott lesz JeséKerlon írta: ....(Hazard)....2-3 év múlva lehet érte bankot robbantani, amikor CR-nek már kisültek a chipjei, meg csak fáradt olaj folyik a mechanizmusaiból.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 27., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 17:33
Én nála is azt érzem,hogy VB-n eldől,milyen vezére lehet a belga csapat támadósorának,függetlenül attól hogy még az egész granitura igen fiatal,de azt majd azért lehet láni,hogy mi van a gyerekben igazán.Tekintve hogy az első világversenye,tehát mentálisan hogyan áll helyt,valamint nem lesznek azok a megkötések a játékában valszinű,mint Mou mellett.Szabadabban játszhat majd,jobban kijöhet hogy mit is tud valójában.Szerintem jól hozta magát, azért(legalábbis az én szememben) sosem volt az a játékos, aki le fogja igázni a világot, meg lepöccinti Messieket a trónról, mielőtt kiöregednének, viszont a csúcs alatt kicsivel ott lehet, és szerintem azt hozza is eddig, hogy ott legyen 1-2 éven belül.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 27., kedd 16:51
Szerintem jól hozta magát, azért(legalábbis az én szememben) sosem volt az a játékos, aki le fogja igázni a világot, meg lepöccinti Messieket a trónról, mielőtt kiöregednének, viszont a csúcs alatt kicsivel ott lehet, és szerintem azt hozza is eddig, hogy ott legyen 1-2 éven belül.Az egy más kérdés, hogy eddig felemás az ottani szereplése,
Túl sokat beszélünk a témáról. Abszolút elfogadom a véleményedet, csak az enyém más, és itt nincsenek is érvek, hogy nagyon gyözködhessük egymást, tényleg csak "tippelni" lehet, hogy mit gondolnak a játékosok.Csak azért merészeltem felhozni,mert mintha egyszer pont te csoki,írtad volna,hogy nem minden játékos álma a Real Madrid... Ha keverem akkor sorry.
Nyilván eddig is vonzó volt a Realban játszani,de ezek után ha lehet talán még vonzóbb lett...csak ennyit akartam írni.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. május 27., kedd 16:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 27., kedd 16:17
Mielőtt eligazolt volna Fro.-ból, Zizou miatt nálunk is téma volt a Moura, Götze duóval együtt; ő viszont egyértelművé tette, hogy tudatos karrierépítés miatt inkább C. Ronaldo útját szeretné bejárni, így ugródeszkaként előbb inkább Angliába igazol! Sokáig az Arsenal-Spurs duó versengett az aláírásért, majd aztán jött a mesés ajánlat az éppen újjáépülő és megfiatalított Chelseatől ennyi a történet. Még jó, hogy a 3 közül a kékeket választotta ...Hazard
A leigazolasa utan az egyik oldal osszegyujtotte, hogy az utolso 1 evben miket nyilatkozott. Szinte az osszes nagycsapatnak benyalt valamilyen formaban, szoval az hogy most mi az álma meg hol tud ervenyesulni, az csak mellebeszeles.
Ott volt a Chelsea, egy nagy csapat, ahol azert nyerhet is boven, raadasul nagyobb fizetest adtak neki mint az akkori Eto'o utan legtobben kereso Ronaldo - Messi parosnak. Ez dontott.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. május 27., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 27., kedd 16:01
na, zene füleimnek.Francia hírek szerint a Real Madrid legfőbb kiszemeltje a középpálya megerősítésére nem más, mint Marco Verratti. A 21 éves játékos dolgozott már Carlo Ancelottival a PSG-ben, ahol nagy kedvence volt és már tavaly is kérte Pereztől a leigazolását. A párizsi csapat 30 millió euróért elengedné ha a Citytől egyre biztosabban távozó Yaya Tourét sikerül megszerezniük, azonban a Juventus élénk érdeklődést mutat a fiatal olasz iránt akivel az esetlegesen távozó Pogbát pótolnák.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 27., kedd 15:38
Hazardmadridronie írta:Annyival egészíteném még ki, hogy a fentiek mellett azért azt is gyorsan leszögezte, hogy Anglia és a karrierje szempontjából megfelelő szint (fejlődés) elérését követően mindenképp Spo.-ban akar majd focizni a jövőben, lehetőség szerint a Real Madridban (vagy a Barcában), mert az a csúcs és a gyerekkori álma!Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 15:30
Én nem ilyen sarkítva mondtam,hogy nem jön ide,mert a csapat nem nyert BL-t 10 éve.Abban viszont lehet valami,hogy megnő a BL győzelemmel ha lehet a klub respektje.még jobban.Szal nem azt mondtam hogy nem akarnak ide igazolni,hanem szivesebben jönnek ezek után...Én továbbra is tartom, hogy ez a BL-cím ilyen szenten semmit nem befolyásol, az elmúlt 3 évben sem volt kisebb esélyünk a BL győzelemre, mint amennyi a következő 3-ban lesz. Szóval konkrétan csak annyi a véleményem, hogy nem tudom elképzelni, hogy x játékos elgondolkodott volna azon, hogy oké, sokat fizet a madrid, meg nagy klub, de nem megyek oda mert 10 éve nem nyertek BL-t. De erre nyilván nincsenek bizonyítékok, így mindenki csak azt tudja elmondani, hogy mit gondol a témáról.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 27., kedd 15:30
Annyival egészíteném még ki, hogy a fentiek mellett azért azt is gyorsan leszögezte, hogy Anglia és a karrierje szempontjából megfelelő szint (fejlődés) elérését követően mindenképp Spo.-ban akar majd focizni a jövőben, lehetőség szerint a Real Madridban (vagy a Barcában), mert az a csúcs és a gyerekkori álma!Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 27., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 27., kedd 15:27
Hazard? Aki a Chelsea-be igazolása után arról áradozott hogy egyszer a Barca játékosa lesz?CS0ki írta:Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.Hát nemtudom,egyszer volt is egy ilyen téma,még amikor szó volt Hazard-ról,akkor ment az hogy-mivel a milliárdos csapatok nagyobb pénzt tudnak ajánli,a real meg régóta csak "szenved",nem biztos hogy mindenkinek ez a klub az álma
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 27., kedd 15:16
Hazard lenyilatkozta, hogy túl nagy klub neki még a madrid, félt, hogy nem jut szerephez, szóval nála ilyen alapon egy BL-győztes csapat még "riasztobb" lenne.Hát nemtudom,egyszer volt is egy ilyen téma,még amikor szó volt Hazard-ról,akkor ment az hogy-mivel a milliárdos csapatok nagyobb pénzt tudnak ajánli,a real meg régóta csak "szenved",nem biztos hogy mindenkinek ez a klub az álma
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 27., kedd 14:49
Bevallom vajmi keveset tudok róla, de ha már muszáj hozni egy támadót, akkor én Rodrigo mellett tenném le a voksomat. Ő azért rutinosabb már az európai kupaporondot nézve.tubatibi írta:Iturbe gyerek erkezesre mennyi esely van, lehetett olvasni, hogy a veronai klubtol Madridba utaznak targyalni, mondjuk tul sokat nem lattam jatszani, valaki valami erdemlegeset tud rola?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 27., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 27., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 27., kedd 14:20
Ja mert 30 évesen már olyan nagyon öreg valaki. Sose értettem az ilyet. 33-34-35 éves koráig simán eljátszhat hasonló szinten a horvát. A gyorsaság és fizikum ha meg is kopik kicsit,lesz helyette tapasztalat. Persze tehermentesíteni/rotálni kell majd akkor is azt aláírom.tubatibi írta:Remelem nem Veratti lesz ebbol..Pogba, Pogba, Pogba, a jovo csillaga kell nekunk.
Najo Veratti is johet melle, majd 2 ev mulva....Verratti,Pogba,Isco. Carletto kedvrnc harmasa.![]()
Addigra mar Modric is 30 korul lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 27., kedd 14:16
Lehetséges,de attól tartok hogy majd egy idő után,(aminek még nem lesz itt az ideje),Vierai magasságokban kezdi magát érezni,utánna meg szépen lehúzza magát a klotyón...ne így legywn,mert nagy tehetség,(bár sztm koránt sem akkora mint aminek be van állítva),de előfordult már mással is...nmate írta:Mondjuk most lehet - sőt kell - beépíteni fiatalokat, miután BL-t nyertünk. Szóval ilyen szempontból Pogba a nyerő választás.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem