Mi felálltunk és tapsoltunk a bernabeuban....amikor még korrekt volt a játékvezetés, aztán persze a világnak be kellett csukni a szemét ha a barca játszott,és a megérdemelt sikerkorszakukban el kellett fogadni azt is hogy észrevehetőleg nekik kedveztek a bírók, mi tettük a dolgunkat, akartunk,sokszor túlzottan is,sokszor erőszakosan,de ez egy férfias sportág,itt a fetrengés a cikibb nem az odapakolás....és ezt is le kellett nyelni, hogy mi voltunk a megbélyegzettek,akik nem a becsapást,a színlelést választottuk.
Én bár csak hülyeségeket beszélek,ezt tudjuk,de azt mondom,addig a barca csak álmodik arról, hogy annyira sikeres legyen mint a madrid amíg pitik, köpködnek és nem tudnak se veszíteni se elismerni a győztest.
Még is mit akarnak ezek? AM semmiben nem volt jobb,aki itt megérdemelte,az a real. ezt magyarázni sem szükséges,elég megnézni a meccset......vagy az egész bl sorozatot,a real kitömte a világot,41 góllal.....akarattal,szenzációs focival.
Ez foci volt....és erre mindenki büszke lehet.......ilyen nagy diadalok nem teremnek minden bokorban.
a többiek meg le vannak sz@rva.......mindig is ez volt,amióta madrid drukker vagyok,mi még egy darab bl-t nem nyertünk megérdemelten.Sőt...semmit sem.
Ez az emberi ostobaság,ahogy mondtam is már korábban,a drukker nem egy észlény és ezt nem átallják mindig be is bizonyítani,mint itt is.
napok óta olvasom a véleményeket több oldalon,több drukkeri körben.....szánalmas b*d*s pa****tok a többség.
nem kell velük foglalkozni.....legyinteni,és menni tovább.....hogy jöjjön a 11.