Tényleg annyi önkritikája nincs az emberek túlnyomó többségének, mint egy tál levesnek, egyszerűen csak elolvasod a hszeket és tudod nagyjából mekkora iqval rendelkezik az ember. Többek között Csabika is, de azért gyere ide kimagyarázni az elmebetegségedet, nekem ez is tetszik!
100 millióznak itt, 1 milliárdoznak itt, könnyű ellenfeleznek, bíróznak. Mintha ők szignifikánsan kevesebbet költöttek volna játékosokra/fizetésekre, miközben az egész barca vezetőség 5. alkalommal szopja be mélyen bő nyállal a Messi kedvet, vagy mintha nem idén buktak volna le a szar csaló gusztustalan igazoláspolitikájukkal. Én úgy lapítanék baszd meg 2-3 évig, mint egy háznyi fosadék a fűben, ezek meg 2 hónapra rá milliárdoznak. Tyúkeszű banda.
A bírózás meg a legnagyobb vicc, amit valaha hallottam, igaz a világ legcsodálatosabb korszakos űberhyperbanda a Chelsea ellen olyan 5 11-est mákolt ki egy bl-címért, nálunk 1-2 percért hisztiznek. Így megy ez. Másban a szálka, magadban a kibaszott 3 km-es vasbetongerenda sem...
Minden kritika, minden szardobálás (legalábbis ezekkel az érvekkel) gyakorlatilag a lófasz betolása a saját szájukba, csak tényleg annyira szűk látókörűek, annyira mérhetetlenül ostobák, hogy észre sem veszik.
Ezen feleslegesen idegesíti fel magát akárki, ez sokkal inkább vicces, mint dühítő.