Na, reggel arra keltem, ami eddig is szinte biztos volt. Nagy erősítés lehet a srác, ha nem próbálják meg belebutítani a tiki-takába. Amúgy össze nem fogom sz

ni magam így sem, a Barcát Messin kívül eddig sem az egyéniségek tették naggyá, másnak nem volt szabad keze, többek között ezért is tudtak hatékonyan működni, csapatként. Most vagy bevállalják, hogy Neymar is kötetlenül játszik, ezzel viszont a stabil középpálya ellenére is nagyobb nyomás lesz a támadórészleg mögötti embereken, vagy Alexis módjára lekorlátozzák a brazilt, mert Messi alá kell játszania, szépen beállva a sorba, mint a többieknek. Utóbbira látok nagyobb esélyt, ami komoly konfliktusforrás lehet még.
Egyébként Cruyff pont ezt mondta, "egy hajónak nem lehet két kapitánya...". Amennyire "megismertem" Neymart, eléggé ambiciózus, max. idei-óráig fogja bírni a másodhegedűs szerepet SZERINTEM. Főleg, hogy a legnagyobb futballnemzet első számú csillaga, megváltóként üdvözlik.
Ezért is volt már kezdetektől furcsa a döntése, Messi mellett az életben nem fog Aranylabdát nyerni, csak akkor, ha VB-t nyer a braziloknak, kimagasló játékkal. Persze legyen így, én örülnék neki, de a klubszintű sikerek mellett csak az argentin jöhet szóba.
Rólunk. Szerintem mi nagyobb hasznát vettük volna, de ez a hajó elment, van ilyen. A második opcióm Bale lenne, de egyre bonyolultabb az Ő helyzete is. Egyrészt mocsok drága lenne, másrészt ez az új szerződés a reklámarcos mizériával nem azt vetíti előre, hogy váltana idén.
Nem első számú prioritás a dolog, de DM helyére kellene hozni egy embert. Ugye Neymar kilőve, Bale-re sovány az esély, viszont tegnap én is jobban figyeltem a srácot, és ez a Reus nem egy elveszett gyerek. Gyors, technikás, tud egyből játszani, kicsiben. Megérne egy próbát. Persze Őt nyilván nem akarja eladni a Dortmund, meg csak egy éve van ott. Ha jól tudom van kivásárlási záradék a szerződésében, meg kellene győzni. Akár Gündogannal együtt. Ő eddig nem "vett meg" teljesen, de a többi opció elérhetetlennek tűnik, és Ő is előrelépés lenne, ez kétségtelen. Legalább egy évig, amíg fel nem szabadul egy Vidal-szintű arc.
A lényeg mindenesetre továbbra is a középpálya stabilizálása, szerkezet- és emberváltás árán is akár. Mivel Carvajal fix, így már csak egy jobb szellő kellene.
Bale jönni fog, Carvajal szintén, a többit majd meglátjuk

Akik szerint ennyire fix Bale, Ők írják már le, hogy miért ilyen biztos ez szerintük? Komolyan kérdezem. Azon kívül, hogy a walesinek nyilván nem lenne ellenére a váltás, valószínűleg szimpatizál a Reallal, illetve Cét majmolja.