Ángel di María - 22

Archívum
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 27., kedd 9:41

Persze, minek is megtartani egy olyan játékost aki meghal a mezért és bevethető több poszton is... egy évet még minimum érdemel itt, ha hozunk mást a csapatba, akkor is.
RealRaúl77 írta:Nem szabad eladni.
Hosszú évekig itt volt balfaszként, most megvan az új posztja, ahol csapat egyik legjobbja a legtöbb meccsen, most meg eladnánk? :lol: :lol:
Így is kell két ember a kp-ra, hogy elég jó, és mély is legyen, kutathatnánk még egy harmadik után is DM helyére.
Ezek is jó érvek. +1

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 27., kedd 9:39

Nem szabad eladni.
Hosszú évekig itt volt balfaszként, most megvan az új posztja, ahol csapat egyik legjobbja a legtöbb meccsen, most meg eladnánk? :lol: :lol:
Így is kell két ember a kp-ra, hogy elég jó, és mély is legyen, kutathatnánk még egy harmadik után is DM helyére.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 27., kedd 9:12

ahhoz hogy a csapat jobb lett csapatszinten neki is nagyon sok köze van. az új posztján sokkal érettebb teljesítményt tud nyújtani. ezért jobb lesz a csapat, ezért jobb ő is. ok-okozat.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. május 27., kedd 5:40

Annyira nem vagyok elajulva tole. Olyanok istenitik akik eddig csak szidtak, butaztak, sokat nem valtozott csak a csapat lett jobb "csapat szinten" es ezert latszik jobbnak.(a statokat felejtsuk el rossz nezni a stilusat, vagdalkozik a vakvilagba, bele vezeti az emberbe....szornyu :-( ) persze egybol fizu emeles(hehe megmondta) :lol:
Most kellene el passzolni meg a VB elott az ara akar a csillagos eg lesz meg a VB elott, utanna ez csokkenni fog az argentinok leszereplesevel. egy jobb labdabiztosabb kozeppalyassal szintet lephetunk, hat meg ketto ujjal is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 26., hétfő 12:29

Az a nagyon nagy helyzet,hogy nem szabad eladni.
Ennyi.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 26., hétfő 10:33

Értem mi a problémád, és hajlanék DM lecserélésére, ha CR és Bale produkálna olyan beindulásokat, illetve képesek lennének egyénileg megbontani a védelmet. De a szomorú része a dolognak az, hogy DM sokkal jobb ebben, mint ők. A két nagyágyú részéről pont ezt hiányoltam egész évben.
DM azért (is) tudja ezt megtenni, mert hátrébb játszik. Bár a kiszámíthatatlan mozgása amúgy is jó, nem véletlen, hogy szélsőként sokkal kevésbé jöttek össze a megindulásai. Ahogy Marcelo is hátvédként azért szépen át tudja cselezni magát pár védőn, amikor fel lett tolva szélsőnek, fele olyan hatékonyan nem tudott lenni. Az ellenfelek is másképp állnak egy szélsőhöz, mint egy középpályáshoz vagy védőhöz, más helyzetben találkozik velük. Amikor CR megkapja a labdát, rendszerint háttal áll a kapunkak, már két védővel a seggében, amikor DM-hez hasonlóan tisztán rávezetheti lendületből a védőkre, sokkal hatékonyabb ő is, illetve Bale is. Csak eleve sokkal kevesebb esélyük van így megindulni, így ha egy meccsen 3 meghindulásukból egy sikeres, az már sokkal kevésbé feltünő, mint amikor DM 15 megindulásából öt összejön.

Nem mondom, hogy nagyon tetszik az, amit játszunk, de ehhez DM valóban nagyon jó, és nagyon kell is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 26., hétfő 10:03

Azok a megindulások, amikkel úgy megy át a zárt védelmen, mint a kés vajon (tette ezt 3-4 alkalommal a legjobban védekező csapat ellen) annyira kellenek nekünk, főleg a középpályáról indulva, mint egy falat kenyér. Csak ezért megérné betenni a kezdőbe, a sok munkája (a védőmunkát ne csak labdaszerzésben tessék mérni), és a kiváló ütempasszai csak hab a tortán. A tökéletes offenzív box to box kp-s. Jöhet ide Pogba/Kroos/Vidal/Cesc vagy akárki, de ők azokra a váratlan megindulásokra nem képesek. Én ezt a pluszt nem áldoznám fel. Főleg, hogy mind támadó mind védekező felfogású csapat ellen kiválóan játszott idén.
Ilyen kp-sért sírunk éveken át, most évekre meg van oldva a poszt.
Tény, hogy rengeteg gólt köszönhetünk neki, nagyon sokszor az ő megindulásai kellenek ahhoz, hogy történjen valami. Viszont pont ez a probléma, hogy ez a játékunk. Hogy a 20 megindulásából, íveléséből majdcsak lesz valami 1-2szer. Mert passzokkal nem nagyon tudunk helyzetekig eljutni, az egyéni megoldásokra hagyatkozunk. Ugyanez van Bale és CR esetében is.
Értem mi a problémád, és hajlanék DM lecserélésére, ha CR és Bale produkálna olyan beindulásokat, illetve képesek lennének egyénileg megbontani a védelmet. De a szomorú része a dolognak az, hogy DM sokkal jobb ebben, mint ők. A két nagyágyú részéről pont ezt hiányoltam egész évben. Mert az egy dolog, hogy az összjátékuk hagy kivetnivalót maguk után, de ha lenne meccsenként 3-4 ilyen beindulásuk, mint DM-nek, és ebből teremtenének vagy maguknak, vagy valaki másnak ziccereket, akkor DM helyett jobb lenne egy labda biztosabb Kroos. De jelenleg a csapatunk méregfoga a gyors kontrákon kívül Di Maria. A csapat előre játéka akkor stabilizálódott, amikor bekerült középre.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 26., hétfő 8:49

Sportgezas cikkben pontosan le van irva amirol itt is beszeltunk:

az argentin is, aki élete egyik legemlékezetesebb meccsét játszotta, épp ezért érdemes megemlíteni, ő passzolt a legrosszabbul a Realból. Átadásai 62 százaléka ment jó helyre.
Az érzet ugyanakkor valami olyasmi volt, hogy lendületes, gyors, állandó veszélyt okoz, de a beadásai igen pontatlanok voltak. Viszont azzal, hogy állandó nyomás alatt tartotta a rivális jobb oldalát, nagyon sokat tett a győzelemért.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. május 26., hétfő 8:30

Toti írta: csoki
kicsit örülj már a győzelemnek. bl-t nyertünk 12 kibaszott kínkeservés és sok szarságot lenyelt év után. csak 1 napig örülj legalább és ne a hibát keresd v nézd egy-egy játékos játékában vagy a csapatéban. ennyire azért nem kell kritikusnak lenni szerintem, h nagyítóval kelljen nézni, h most hány labdát szerzett, meg hány beadása talált embert.
Én megértem a gondolkodását és tudok vele azonosulni. A második félidő közepéig-végéig a csapat komolyan alulteljesített. Utána jött a nyomás. Ramos gólja jelentette a különbséget az "adjuk el a fél csapatot","Carlo elszúrta" és a mostani állapot között. Nyertünk,így a szépre emlékszünk. DM tényleg vastagon benne van az idei sikeres évben,ennek ellenére lehet hogy velem van a baj,de még mindig látni,hogy hajlamos idiótán játszani. Ezt persze egy beton csapat elbírja,de akkor nem lehet mellette Khedira szintű játékos. Maria ára pedig most az egekben lehet.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 26., hétfő 5:48

Nagyot jatszott a bl dontoben!! hatalmas ertek!! Nem szabad elengedni!! Vannak gyenge meccsei de kinek nincsen? Ide valo ebbe a csapatba!! Nagyon jo jatekos! aldjuk az istent hogy Ozil ment el nem pedig o.

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. május 25., vasárnap 20:44

Ki nem szarja le, hány labdát adott el ,amikor akkora melót végzett, mint tegnap ? Ott volt balbekkben, szélsőben, néha még középen is + jópár sárgát is kapott róla az Atleti.

Ancelotti remek húzása volt, hogy nem adta el tavaly.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 25., vasárnap 17:27

CS0ki írta:Most nézem az ismétlést. Erős túlzás, hogy bejöttek volna nagyrészt a húzásai...konkrétan sokkal több labdavesztése, szar beadása volt, mint ahány jó megoldása. Az a probléma, hogy nem tudom hova tenni a gyereket. Tény, hogy rengeteg gólt köszönhetünk neki, nagyon sokszor az ő megindulásai kellenek ahhoz, hogy történjen valami. Viszont pont ez a probléma, hogy ez a játékunk. Hogy a 20 megindulásából, íveléséből majdcsak lesz valami 1-2szer. Mert passzokkal nem nagyon tudunk helyzetekig eljutni, az egyéni megoldásokra hagyatkozunk. Ugyanez van Bale és CR esetében is. Talán csak Modric és Benzema az, akire tényleg komoly összjátékot lehetne építeni, kombinatív támadójátékot, ahol nem csak az egyéni képességek számítanak. Sajnos eleve ebbe az irányba megyünk, tehát meg kell hagyni DM-et, hozni kell Suarezt, aztán lesz 4 olyan játékosunk, akik majd csak villanak egyénileg valamikor a meccs folyamán.
, de sok labdát is szerzett,
mondjuk ez is ilyen megszokásból beírt szöveg, mert a tegnapi napon nem hinném, hogy kettőnél több labdát szerzett volna, persze ez jött az atletico játékstílusából, sokat nem kellett védekeznünk.
csoki
kicsit örülj már a győzelemnek. bl-t nyertünk 12 kibaszott kínkeservés és sok szarságot lenyelt év után. csak 1 napig örülj legalább és ne a hibát keresd v nézd egy-egy játékos játékában vagy a csapatéban. ennyire azért nem kell kritikusnak lenni szerintem, h nagyítóval kelljen nézni, h most hány labdát szerzett, meg hány beadása talált embert.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 25., vasárnap 17:22

Most nézem az ismétlést. Erős túlzás, hogy bejöttek volna nagyrészt a húzásai...konkrétan sokkal több labdavesztése, szar beadása volt, mint ahány jó megoldása. Az a probléma, hogy nem tudom hova tenni a gyereket.
én ezt azért nem mondanám. próbálkozott, a beadásai nem voltak rosszak, de az atlético jól lefülelte őket. ráadásul azt se felejtsük el, hogy volt neki 2-3 megindulása, a bale gólját megelőző eset előtt is, amikor csak úgy tudták szerelni, hogy felrúgták vagy lerántották egy sárga lapért.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 16:37

Sokáig rossz poszton tolta, és balfasz is volt... meg is utáltuk. Jött Carlo berakta a mostani helyére és kegyetlenül jól tolja. Hihetetlen mennyit számít 1-1 poszt.

Meg kell tartani. Casemirot és Khedirát kell eladni, majd hozni helyettük másik 2 épkézláb embert, és meg is vagyunk. Pogba, meg még valaki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 25., vasárnap 16:21

Sokan szidjátok, de a csapatunk támadójátékának 60%-át ő hozta tegnap.

Nagyot nőtt a szememben az idén, meg kellene tartani, és az új posztján kellene játszatni, ott nagy fegyvertény.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 25., vasárnap 16:10

kibaszott nagy respect ennek az embernek. :salute: :salute:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 25., vasárnap 16:08

Sok csapat örülne ha lenne egy Ángel-ük, nem is beszélve arról, hogy fontos láncszem a gépezetben...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 16:05

DM olyan volt tegnap, mint amilyen mindig..kiszámíthatatlan, lelkes, egy jó megoldásra egy rossz jött, támadható a focija, de aztán lehozza szinte..meg kéne tartani, nagy érték ő sok szempontból
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 25., vasárnap 16:04

Mindent megbocsájtok. :mrgreen: :salute:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 25., vasárnap 16:03

Engem azért idegesítettek meccs közben a 40 méteres korai beadásai, hátha érkezik valaki, egy se jött be, de próbálta újra meg újra.
Viszont szépen csinálta a második góljánál. :agree:

Vissza: