broááá....belegondoltam.cselszi drukker lennék

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 27., kedd 9:16
broááá....belegondoltam.cselszi drukker lennék
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 27., kedd 9:13
öregbrö nem csak azt mutatta fel, hanem a középső ujját is a cselszinekRealista24 írta:Hosszabbítás témához:
Chelsea - FC Barcelona 1-1
A Barcelona kiesésre állt a rendes játékidőben, majd Överbreö felmutatta a HÉT perc hosszabbítást, majd Iniesta a 93. percben megszerezte a döntőt érő találatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 27., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 27., kedd 7:57
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 27., kedd 7:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 27., kedd 2:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 27., kedd 2:23
HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 27., kedd 1:59
Hát te normális vagy? :Đ Az űrfoci volt, szégyen lett volna ha nem ők mennek tovább, RIP foci meg hasonlók. Fejben erősek voltak az a lényeg, csodálatra méltóPuding írta:Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek
Hát azért 2 lett volna reális mert 3. percben jött a gól, ha a 4. percben jön a gól akkor már szerintük a 3 perc is reális lett volna.Sierra írta:Poénból beleolvastam az Atlético magyar szurkolói oldal fórumába. Jókat nevettem.
Egyik ember azt írja felháborító az 5 perces hosszabbítás -ezt figyeljétek: 1 vagy 2 perc (!!!) érthető lett volna, de 5?! Nem is volt annyi sérülés meg álló játék
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 27., kedd 1:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 27., kedd 1:18
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 26., hétfő 23:35
És valóban igaza van, ami bár lerágott csont, de ez tetszett. Gondoltam megosztom veletek is, mindenféle személyeskedés nélkül. ÉS nem csak a Barcánál van (már) így, hanem az egyre jobban felkapott kluboknál.2-3 hónapja írt nekünk egy Barcelona rajongó 12 éves, hogy "akkor is a Barca a legjobb" és hogy ő egy hatalmas nagy Barcelona szurkoló.
Elfogadtuk a felvetését, hiszen mindenkinek a saját kedvence a legjobb, ez egyértelmű. Csakhogy gondoltam beszélgetek vele. Mondtam neki, hogy én is nagy Barca szurkoló vagyok és nekem Nesta a kedvencem, amire ő annyit írt, hogy tényleg jó játékos. Mondtam neki, hogy igen,csak még fiatal. Ezt az állításomat is helyeselte. Aztán eljutottunk oda, hogy rákérdeztem, hogy szerinte ki a jobb középpályás a csapatban: Ray Lewis vagy Sidney Crosby (ha valaki a focin kívül nem lenne jártas elárulom, hogy Lewis NFL játékos és tavaly a super bowl győzelem után visszavonult, Crosby pedig NHL játékos.)
A fiatal szurkoló természetesen Crosbyt tekinti jobb középpályásnak. Az pedig már csak hab volt a tortán amikor az eligazoló Valdez helyére elfogadta volna a cserekapust LeBron Jamest is (kosárlabdázó)
A kép csak szemléltető értékű és itt nem a Barca szurkolóival van a gond, hanem bármely csapat olyan szurkolójával aki divatozik a csapat nevével, hogy ő "xy" szurkolója, mellesleg azzal sincs tisztában ki játszik a csapatában
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 26., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 26., hétfő 22:29
FC Barcelona reached agreement in March with Dynamo Zagreb and Alen Halilovic for a 2,2 million Euro transfer, which could rise with first team appearances.Remy írta:Vicces ez a világ...
Ha feltűnik valami brazil tehetség, akor egyből 20-30 millió az ára... ott van a horvát válogatott iszonyú fiatal Halilovic és 2.2 milla![]()
oké számítson kicsit, hogy honnan jött, de ennyit?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 26., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 26., hétfő 9:19
Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek.wxyz írta:Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 25., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 25., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 21:28
tudom tudomRealMiki írta:@dzsi91:
Kezded kicsit belelovalni magad.![]()
Helyreállt végre a rend, de azért nem kell túlzásokba esni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 25., vasárnap 21:12
más lett volna a hosszabbítás struktúrájawxyz írta:Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 25., vasárnap 21:08
Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem