Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 26., hétfő 22:48

Realista24 írta:
Géci írta:Most néztem meg negyedjére a meccset, de gondolkozok, hogy átkapcsolok a digire, mert ott 2.félidőnél járnak. :mrgreen:
Köszi, hogy szóltál, már át is nyomtam, úgyis meg akartam nézni a végét újra. Érzésem szerint pár dolog kiesett :lol:
Ennek a párom örül legjobban... :mrgreen: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 26., hétfő 22:41

Géci írta:Most néztem meg negyedjére a meccset, de gondolkozok, hogy átkapcsolok a digire, mert ott 2.félidőnél járnak. :mrgreen:
Köszi, hogy szóltál, már át is nyomtam, úgyis meg akartam nézni a végét újra. Érzésem szerint pár dolog kiesett :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 26., hétfő 22:40

Most néztem meg negyedjére a meccset, de gondolkozok, hogy átkapcsolok a digire, mert ott 2.félidőnél járnak. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 26., hétfő 20:49

Esküszöm ezeken a pannonbajorokon jobbakat röhögök mint a barcásokon :D Nekik mégjobban fáj ez a tizedik mint barcáéknak, szegények elhitték ,hogy most dominálhatnak aztán felmostuk velük is meg a gyenge bajnokságukkal is a padlót ... Egy olyan csapatról beszélünk amelyik játékos politikában a Realt fociban meg a Barcát majmolja, de én még ilyet egy barcásról sem tudnék elképzelni,hogy egy 5-0át megpróbáljon megmagyarázni :D mikvannak xD
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 20:47

morientes írta:
Igaz. Csak új edző, új felállás, teperni kell a kezdőbe kerülésért. (Mondjuk nem Messinek, az is biztos :mrgreen: ) Ez talán felviszi a teljesítményüket. De ha ők halálcsoportot, akkor ők is megszenvednek, ahogy azt illik.
Xavi-Iniesta alap lesz neki is,abban biztos vagyok,mert azt nyilatkozta hogy akinél a labda az uralja a játékot...innentől kezdve meg....na de ez itt off.
ha az az uralás, hogy Xavi a félpályánál forgolódik/hátrapasszol/oldalpasszol/ellentámadásnál olyan gyorsan hozza a labdát, mint ahogy a nyugdíjasok a kis utánfutóikat a buszon, akkor oké
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 26., hétfő 20:43

R.M.C.F írta:Fateromat kérdeztem, mi volt a meccsről a véleménye. Azt mondja, szó szerint idézem: ha az Atleticosoknak kiszedték volna a fogaikat, szó nélkül hagyták volna,annyira elkészültek.

:lol: :lol: :lol: :lol: az öreg megmondta. :lol: és igaza van.
hozd be az öreget a forumra könyörgöm. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 20:37

Igaz. Csak új edző, új felállás, teperni kell a kezdőbe kerülésért. (Mondjuk nem Messinek, az is biztos :mrgreen: ) Ez talán felviszi a teljesítményüket. De ha ők halálcsoportot, akkor ők is megszenvednek, ahogy azt illik.
Xavi-Iniesta alap lesz neki is,abban biztos vagyok,mert azt nyilatkozta hogy akinél a labda az uralja a játékot...innentől kezdve meg....na de ez itt off.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 26., hétfő 19:15

morientes írta:
Matt009 írta:
Az a baj, ha összejön egy Juve-Pool csoport vagy akár egy City-Roma, akkor az rengeteget kivesz a csapatból. Mivel rövidebb lesz a felkészülés, kicsit gyengébb formában leszünk, és akkor ezen meccsek előtt és után nagyon vérgőzös bajnokik lesznek, amin ha elmegy néhány pont, összeszedünk 4-5 pont hátrányt, és akkor ott tartunk, ahol tavaly tartottunk, hogy futnunk kell az eredmény után. Egy VB után nem tudom mennyi mentális és fizikális erő lesz a srácokban bedarálni a bajnokikat. Ez nyilván akkor nem gond, ha a Barca is döcög, de eddig minden edzővel úgy kezdtek, hogy szinte alig hibáztak, valahogy könnyebben nyerték a kisebb bajnokikat, úgyhogy én úgy számolnék, hogy erősen kezd majd a Barca. Túl nagy hátrány összeszedése meg mentálisan leülteti a csapatot. Onnan nehezebb lesz címet is védeni.

De ez még nagyon messze van.
Ez így oke,de ez ugyan úgy a barcaval is megeshet.Ott is válogatott az egész garnitura.Ráadásul ott még a fejekben is rendet kell tenni L.E.-nek,ami nem lesz kis feladat...
Igaz. Csak új edző, új felállás, teperni kell a kezdőbe kerülésért. (Mondjuk nem Messinek, az is biztos :mrgreen: ) Ez talán felviszi a teljesítményüket. De ha ők halálcsoportot, akkor ők is megszenvednek, ahogy azt illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 26., hétfő 18:33

R.M.C.F írta:Fateromat kérdeztem, mi volt a meccsről a véleménye. Azt mondja, szó szerint idézem: ha az Atleticosoknak kiszedték volna a fogaikat, szó nélkül hagyták volna,annyira elkészültek.

Volt kitol orokolni. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 26., hétfő 18:23

Valóban elfáradt az Atletico, a folyamatos nyomás miatt ami alá helyeztük őket, meg lehet nézni a calderonban lejátszott meccset 2-2 ott is ugyanez volt a helyzet mint a bl döntőben.. az utolsó 20 percben már 1 kapuztunk alig bírtak lépni csak ott megúszták a vereséget.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 26., hétfő 17:45

Fateromat kérdeztem, mi volt a meccsről a véleménye. Azt mondja, szó szerint idézem: ha az Atleticosoknak kiszedték volna a fogaikat, szó nélkül hagyták volna,annyira elkészültek.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 12:54

Matt009 írta:
Szerintem ez tökmindegy...A kiemeléses rendszer miatt olyan nagyot nem szívhatunk.
Az a baj, ha összejön egy Juve-Pool csoport vagy akár egy City-Roma, akkor az rengeteget kivesz a csapatból. Mivel rövidebb lesz a felkészülés, kicsit gyengébb formában leszünk, és akkor ezen meccsek előtt és után nagyon vérgőzös bajnokik lesznek, amin ha elmegy néhány pont, összeszedünk 4-5 pont hátrányt, és akkor ott tartunk, ahol tavaly tartottunk, hogy futnunk kell az eredmény után. Egy VB után nem tudom mennyi mentális és fizikális erő lesz a srácokban bedarálni a bajnokikat. Ez nyilván akkor nem gond, ha a Barca is döcög, de eddig minden edzővel úgy kezdtek, hogy szinte alig hibáztak, valahogy könnyebben nyerték a kisebb bajnokikat, úgyhogy én úgy számolnék, hogy erősen kezd majd a Barca. Túl nagy hátrány összeszedése meg mentálisan leülteti a csapatot. Onnan nehezebb lesz címet is védeni.

Ez így oke,de ez ugyan úgy a barcaval is megeshet.Ott is válogatott az egész garnitura.Ráadásul ott még a fejekben is rendet kell tenni L.E.-nek,ami nem lesz kis feladat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 26., hétfő 12:46

Szerintem ez tökmindegy...A kiemeléses rendszer miatt olyan nagyot nem szívhatunk.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 26., hétfő 12:28

Néha csak úgy beugrik minden előzmény nélkül a szombat este... éséséésésés...
Imádom ezeket a srácokat!!!! :loveyou: :sziv: :sziv:

Csodálatos élmény/érzés..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. május 26., hétfő 11:58

A Perez-maffia intézte el...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 26., hétfő 11:56

Tehát... út a győzelemig.

Török bajnoki 2. helyezett.
Olasz bajnok
Dán bajnoki 2. helyezett.
Német bajnoki 3. helyezett.
Német bajnoki 2. helyezett, akik tavaly döntőztek...
Német bajnok. címvédő...
Spanyol bajnok

Ezek után mondja valaki, hogy nem érdemeltük meg :lol: ráadásul legtöbb gólt rúgva.

Ja igen... túl hosszú volt a hosszabbítás. :-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. május 26., hétfő 11:58-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 26., hétfő 11:34

De persze bármi lehet, azért akárhogy is nézzük, az nem volt hülyeség, amit mondtál régen, hogy Ancelottinak nem nagyon megy a bajnokság, nevetségesen keveset nyert.
Ez egy érdekes dolog, mert Londonban, majd Párizsban azért ezzel sem volt különösebb gond. A Milannal nyert 1 bajnoki címe a kevés. De ott ne felejtsük el, hogy a bajnokságot évekig rommá bundázó Juventus volt az ellenfél. Mire ez a fajta szembeszél elmúlt, meg kiöregedett a csapata. Ha nincs a sérüléshullám az uccsó 1-2 hónapban, alighanem meglett volna a tripla.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 26., hétfő 10:46

GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK! :D Tegnap picit nem voltam képes felkelni miután szombaton megünnepeltem a győzelmet!Hihetetlenül büszke és boldog vagyok! Nagyon megérdemelte már ezt a csapat!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 26., hétfő 10:13

2. BL csoport erőssége

De persze bármi lehet, azért akárhogy is nézzük, az nem volt hülyeség, amit mondtál régen, hogy Ancelottinak nem nagyon megy a bajnokság, nevetségesen keveset nyert. Ebben lépnie kell, mot azért csökkent a nyomás rajtunk a BL-ben, viszont jövőre újra fontosabb lesz egy fokkal a bajnokság, nem sokat nyertünk az elmúlt években, jövőre el kell hozni.

A keretet meg talán fel kell turbózni. Bár én a viszonylag szűk keret híve vagyok, de erre a szezonra fel lehet tölteni a 25 helyet nyugodtan, szuperkupák, klub vb, Jesé sérülése, CR is talán egy kicsit vesztett a sérthetetlenségéből, VB-n lefárad még a csapat, stb.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 26., hétfő 8:26

Anthony írta:http://sportgeza.hu/futball/2014/05/25/ ... albekkben/
Ez itt meglepően korrekt cikk, jól látja a dolgokat.
Tényleg jó cikk, kellemes volt olvasni szimpatikusan írja le a dolgokat. Még mindig nehéz felfogni. :D

Vissza: