Csak úgy mellékesen mert még mindig bennem él ez az egész...
Nagyon szimpatikus edző Carlo, nagyon kompatibilis azzal a "vallással" amit a csapat, a szurkolók képviselnek. Nagyon ide illik, Zinedine mesterrel az oldalán. Nagyon tetszik ahogyan megnyilvánul és úriemberként viselkedik és amikor elénekelte a tizedik himnuszát éreztem valamit, hogy rá vártunk. Ilyen edző kell ide, nem írom le hogy milyen, mert sokan megtették már.
UGYANAKKOR Josénak is igen sokat köszönhetünk, hiszen ő volt valóban az az ember aki hosszú idők után a bagázsból újra egy egységes, sikerre éhes csapatot kovácsolt. Az utolsó évét ne nézzük. Vagyis de, elcseszte, nagyon is. Mennie kellett. Egyértelmű volt, hogy nem lesz nálunk sokáig, csak azért jött, hogy elérjen egy- két célt és tovább álljon, hogy talpra állítsa a csapatot. Köszönjük is neki.
Carlo ezt tovább vitte és egy mégegységesebb csapatot alakított ki amiben van jövő, nagy jövő. Simán eltudnám képzelni hosszabb távon Carlot, nekem elég volt az edzők vándorlásából két- három évente.
Persze ezzel, hogy az első évünk vele ilyen sikeres lett nem jelenti azt, hogy nincs több munka. Igenis van, de ez az első év figyelemre méltó. Én nem gondoltam volna józan paraszti ésszel, hogy az első idényünkben vele ilyen sikert fogunk elérni. Elértük, tök mindegy, hogy hogyan de sikerült. Van jövője a csapatnak, van tenni valónk is és szerintem ezzel Carlo is tisztában van. Summa Szummarum örülök, hogy ő jött végül tavaly nyáron és egy életre bevéste a nevét a Real történelmébe és a mi szívünkbe. Bízom benne, hogy nem ez volt az állomás és van még ennél feljebb.
Kicsit nyálas, semmitmondó hozzászólás tudom, de ki kellet öntenem magamból a még mindig bennem rejlő boldogságot!