Nem szeretek a Barca mellett szólni, de ez és ehhez hasonló szövegek csak sértődöttségből jönnek. Ha Neymar ide jött volna, ugyanez fennállna csak Messi helyett CR-rel.Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Neymar, Messi mellett. 2 olyan játékos van most náluk, akik szeretnek egyénileg is kitűnni a csapatból, és ebből egy érdekes belső párharc is lehet majd.
Lehet, hogy haszontalan lesz, de lehet, hogy csak simán elfogadható teljesítményt nyújt, de az is lehet, hogy bombasztikus párost fog alkotni Messivel. Ha Tito marad az edző, akkor sanszosan nem lesz jobb a Barca, mint idén, de a bajnoki címre Neymarral esélyesebbek lesznek.Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.
Nálam sajnos nem. Nem rossz játékos Bale, de egy lebutított CR. Na most nekem CR játéka túl egyszerű a jelenlegi Realhoz, ha ennek még leegyszerűsítettebb, még inkább gyorsaságra épülő verzióját hozzuk, akkor megint nem fogunk tudni mit kezdeni a betömörülő védelmek ellen.Nálam Bale legalább annyit ér, ő legalább egy ideje tűzben forog...
Nem a Barca kh-saival van gond. Mehet oda bárki, amíg nem áll vissza a Pep-féle letámadás, addig bárki lehet a kh, fog annyit hibázni, mint a mostaniak. Pique nem lett rosszabb védő, se Alves, sem senki más, csak nincs meg az a masszív kp--s letámadás, és tartok tőle, hogy Neymar sem fog becsatlakozni a letámadásba, úgyhogy lesz 2 malaca elől a Barcának, akik nem fognak védekezni, és úgy már Xavival, Iniestával nem fog működni a kp-s védekezés.Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.
Orultem volna Neymarnak es nem mondom, h nem fog bevalni, de nem latok arra eselyt, h a tobbi reszbe is tudtuk ekkora jatekost igazolni.
Egyszóval tényleg nincs olyan kh jelenleg, aki a Barcának megoldaná minden problémáját. A szerkezeti váltás megoldás lehet, de kérdés, hogy abba hogyan fog beleférni Messi és Neymar egyszerre.