De ha végül Pogba lesz ebből, azt se bánom.

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 26., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2014. május 26., hétfő 22:12
Szerintem az a 40 kicsit sok.doncsontos írta: 40+Morata aztán jöhet a címvédés.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 26., hétfő 22:11
Mike írta: egy vmi nem világos nekem, miért akarná eladni a Juve?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 26., hétfő 22:10
mert megfogjuk adni nekik azt a pénzt, amit nem fognak visszautasítani. és ugye Morata is kell Conténak. ő lehet az ütőkártyánk.Mike írta:egy vmi nem világos nekem, miért akarná eladni a Juve?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 26., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 26., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 26., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 26., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 26., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 26., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. május 26., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 26., hétfő 21:19
Vakondok miatt legalább nem kell aggódni :Đziro4vr írta:csak a stadion gyepszőnyegével ismertessük majd meg időben
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 26., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 26., hétfő 20:57
mondjuk CR gyermekkorától Madrid-szurkoló volt (és nem csak az átigazolás bejelentésétől kezdve hirtelen visszamenőleg, mint annyiszor látjuk), tehát ez más tészta. nem árt időnként megerősíteni a hírnevünket.CS0ki írta: Azért nem tudom elképzelni, hogy volt olyan játékos, akinek nem volt vonzó a madrid. Azért mi nem az a kategória vagyunk...Ide akkor akart jönni a friss aranylabdás CR, amikor a leggyengébbek voltunk. De mióta Perez visszajött pláne nem téma. Akik eddig nem akartak jönni, egy BL címtől se fognak akarni.
ennek bizony tudnék örülni...A Tuttosport arról számol be, hogy Florentino Pérez hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a Juventus vezetőségével, amely során Arturo Vidal átigazolásáról egyeztetnek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 26., hétfő 20:52
Azért nem tudom elképzelni, hogy volt olyan játékos, akinek nem volt vonzó a madrid. Azért mi nem az a kategória vagyunk...Ide akkor akart jönni a friss aranylabdás CR, amikor a leggyengébbek voltunk. De mióta Perez visszajött pláne nem téma. Akik eddig nem akartak jönni, egy BL címtől se fognak akarni.Azért ez a BL győzelem,arra is kiváló,(sok minden más mellett),hogy ismét vonzóvá vált a klub,azon játékosok számára is,akit szeretett volna a vezetőség,de a 12 év sorozatos kudarcai után,nem látta értelmét ide igazolni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 26., hétfő 20:51
Én abban bízom, hogy most talán kicsit lehiggad mindenki, lekerül a nyomás és végre el lehet kezdeni nyugodtan építkezni a jövőre nézve. Mindenesetre a jövő év azért nehéznek ígérkezik a sűrű menetrend miatt, ezért is lenne jó egy picit bővíteni és frissíteni a keretet, hogy ne nagyon lakjanak jól a játékosok és fennmaradjon a lelkesedés majd...morientes írta:Azért ez a BL győzelem,arra is kiváló,(sok minden más mellett),hogy ismét vonzóvá vált a klub,azon játékosok számára is,akit szeretett volna a vezetőség,de a 12 év sorozatos kudarcai után,nem látta értelmét ide igazolni...
Még mielőtt valaki azzal jön,hogy ha eddig nem akart,ne is jöjjön,mert itt profi sportolókról beszélünk,s ma már olyan hogy klubhűség,az fehér holló szindróma...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 26., hétfő 20:07
Igen én láttam.A végén teljesen ki volt az emberünk!Annyit tudott mondani,hogy az Atletico is megérdemelte volna stb.Sokadszorra nézem vissza a döntőt, eredetileg a Digi-n követtem figyelemmel, mert értelmesebbnek tartom a kommentátorokat/vendégeket, az ismétléseket pedig kíváncsiságból a SPORT TV-n. Nem tudom nektek feltűnt-e, de Farkas Norbi a végén majdnem elsírta magát és célzott arra, hogy nem megérdemelt a Real győzelme. Sokszor beszélünk részrehajlóságról a spanyol bajnokik közvetítése kapcsán, de ez azért szerintem erősen a kicsinyesség határait súrolják, máshol ilyenkor fokozott hangulatban vitatják meg a történteket, hiszen volt fordulat rendesen, Norbi pedig mintha egy 2 órás meetingen lett volna, ahol ráadásul még jól le is b*szták, szomorú elcsukló hangon ecsetelte a dolgokat.
De pont leszarom, mert nyertünk!
HozzászólásSzerző: Lanx » 2014. május 26., hétfő 19:43
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem