+1madridronie írta:Egyetértek az előttem szólókkal; itt ami elvárás lehet, az egyedül a bajnoki cím (főleg 2 ilyen bajnoki szezon utánHiba volna elvárni a csapattól hogy megvédje a BL címet.Mint már említettem volt,a kieséses szakasztól az egész egy nagy lutri.Elég egy pár,aznap pont formán kívüli játékos,és ott a vége...nem véletlen nem védte meg még senki.
És ha valaki azt hiszi,hogy a nagy riválisok,(BM,City,chelsea,Barca,stb),a nyáron majd csak malmoznak,az téved...fenik a kést...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abszolút így gondolom én is. A bajnokságban oda kell tenni magunkat, addig izzasztani a Barcát (meg ha még szinten marad, akkor az Atleticot), amíg ki nem csikarunk pár pontos előnyt. A BL-ben a döntő meccsek csak tavasszal jönnek, egy kicsit szerencsés sorsolással a negyeddöntő előtt nem lesz olyan ellenfelünk, amelyiktől tartani kéne, így addig a prioritást a bajnokságnak kell élveznie. Nyilván meg kell próbálni megvédeni a címünket, de ha nem lesz orbitálisan szerencsés sorsolásunk, akkor 3 olyan csapattal fogunk összeakadni, akik bizony közel olyan erősek, mint mi. Mindhárom legyőzéséhez kelleni fog a szerencse.![]()
) és címvédőként max. a BL. elődöntő sorozatban ötödször is! Ami pedig a klubvb.-t és az Európai Szuperkupát illeti; nos előbbiből ilyen néven és az új típusú trófeából még nincs a Madridnak, míg utóbbiból egy AtMa-nak is több van a vitrinjében, mint nekünk, szóval húzzuk csak be azokat is, már csak presztízsből is!
Azt se felejtsük el, hogy idén VB, spanyol szuperkupa (2 meccs), még egy spanyol szuperkupa (1 meccs) plusz amcsi haknitúra. Elég rövid előszezonunk lesz.
Nyerjük meg a bajnokságot, legyünk elődöntősök a BL-ben a többi négy kupa közül meg csak összehozzuk kettőt.
Ha elvárás lenne a címvédés, akkor újra elkapjuk a madriditiszt, itt semmi sem elég, sőt ha még megvan akkor sem mindegy hogyan, aztán kalap kabát karló.