VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 19:41

@Sonny írta:Gyerekek fölöslegesen megy itt a vita,úgyis a franciák nyerik a VB-t. Karim gólkirály és a VB legjobb játékosa lesz.
Én szóltam. :D
te vagy hehe franciás unokatesója? :lol:
Nem illik.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 26., hétfő 19:40

Gyerekek fölöslegesen megy itt a vita,úgyis a franciák nyerik a VB-t. Karim gólkirály és a VB legjobb játékosa lesz.
Én szóltam. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 19:37

Olaszokról azt gondolom, mint a németekről, 4ig eljuthatnak (bár nincsenek előttem az ágak) de ott stop, bár más okokból, mint a németeknél.
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 17:23

igen, de még így is van szó róla, hogy lesznek húzós helyszínek és meccsek, az oroszoknál meg mindig arról szól a fáma, hogy milyen rohadt hideg van.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 17:20

aztán abban sem vagyok biztos, hogy a vébén a hőmérséklet és magas páratartalom kedvezni fog nekik, ugyanis nagyjából a teljes keret az orosz ligából van beválogatva.
most tél van brazíliában.

persze mihez képest, de tél van.
Kép
Kép
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 17:16

nem is csak a mai gyenge meccsükből kiindulva, hanem a keretet elnézve is gyengültek az oroszok.
a 2008-as keret sem volt világverő, de az akkori húzóemberek is végleg kiöregedtek már, még ha 1-2 ott is lesz közülük.

aztán abban sem vagyok biztos, hogy a vébén a hőmérséklet és magas páratartalom kedvezni fog nekik, ugyanis nagyjából a teljes keret az orosz ligából van beválogatva.

a csoportjuk nem nehéz, algériát és koreát azért meg lehet előzni, de aztán mind a németek, mind a portugálok ellen meglepne, ha ők lépnének tovább.
még akkor is, ha a selejtezőben meggyőzőek voltak.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 26., hétfő 16:56

Azért az oroszokra kíváncsi vagyok :) Köszi h szóltál :agree:
"And my heart will leave you never."

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 16:48

a digin oroszország-szlovákia felkészülési meccs, most pont félidő van.
gondolom, hogy mennyire le lesz terhelve a csatorna miután ezt beírtam ide. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 26., hétfő 16:11

nem ez a lényege az egésznek, hanem, hogy jelenleg csak a brazilokon látom azt, hogy komoly esélyesek lehetnek a győzelemre. az olaszok odaérhetnek, mert mindig képesek egy erőn felüli tornára. a németek, spanyolok pedig saját maguk alatt fogják vágni a fát az évek óta tartó hülyeségeikkel, amiből nem képesek kilépni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 16:10

hehe írta:az olaszok most nyertek vébét 8 éve.
ez a generáció meg nagyon nincs köszönőviszonyban azzal, eleve roberto baggio óta nincs világklasszis szűk elit olasz játékos, de ezek a mostaniak még szarabbak.
ezt az olasz védelmet nem lehet úgy összerakni, hogy ne kapjon gólokat és puffon is öregszik már.
Mondjuk Baggio óta volt azért egy Totti meg egy Del Piero,de nem is erre gondoltam.
Hanem hogy Prandelli azért jól összerakta azt a csapatot,abból főz kurva jól ami van,és érdekes,de nem csak rombolni tudnak,kiderült ez az EB-n is...megmaradtak ugyan az olaszos stílusjegyek,de olykor mutatkozik némi játék...
Aztán meg ott van Balotelli... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 26., hétfő 15:55

:lol: :lol:
konkrétan akkor vannak a brazilok azt cső. többi leves.
igazából a brazilok se, mert nem bírják majd el a hazai pálya meg az esélyesség okozta nyomást ilyen fredekkel. nem lesz világbajnok idén. majd a fifa kisorsol valakit :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 26., hétfő 15:46

Marky írta:szerintem az egyértelmű esélyesek a brazilok, még akkor is, ha nincs komoly brazil csatár már ronaldo visszavonulása óta. a hazai pálya nagyon komoly pluszt fog adni nekik. emellett kinézem az olaszokból a döntőt. akármennyire le vannak maradva utánpótlásilag, a védekezésük még mindig világszintű és bármikor odaérhetnek. a németeket nem tartom idén sem esélyesnek, túl bénák, nem tudnak küzdeni. nincsenek kahn, matthäus, vagy effenberg féle vadállatok a csapatban, akik jobban szántják fel a pályát, mint a tanyasi pistabátyám gépei. van helyettük egy özil, aki teljesen megérdemli, hogy nem lett idén bl győztes, egy feltörekvő götze, akit tönkre fog tenni guardiola rövidesen, egy lahm, aki még mindig kéttüdejű, de nemsokára elmegy felette is az idő és egy schweini, aki nem képes a vezér szerepet betölteni. necces lesz nekik, talán az elődöntőig eljutnak, de onnan setovább.
a spanyolok szerintem addig se jutnak el, most lesz egy kifacsart keretük, a játékuk már amúgy sem mondható erősnek, nem is tudom miben bízhatnának, mert egy ilyen szezon után kétlem, hogy a vb-n még két erős sprintet le tudna nyomni a bagázs.
a portugáloknál hasonló lehet a helyzet, annyi különbséggel, hogy cr-en múlik minden. ha elkapja a fonalat és esetleg egy-két meccsen az elején tudna pihenni is, kinézem a paliból, hogy szar játékkal, de 1-0-kal eljutnak az elődöntőig. nem olyan gyenge a keret.
a belgák még túl rutintalanok, nincs benteke sem. nekik 2 év múlva kell dobbantani.
a franciákról tudja mindenki, hogy, ha van kedvük, akkor hatalmasat játszanak, amúgy meg semmi.
hollandia offos, argentína pedig ilyen védelemmel és középpályával ne akarjon már vb-t nyerni. messi annyit pihent már erre a vb-re, hogy kiváncsi vagyok, mikor akar felpörögni. 4-0-s hátrányban a németek ellen?
:lol: :lol:
konkrétan akkor vannak a brazilok azt cső. többi leves.
gondolom az afrikaiakat v ázsiaiakat és a többit azért nem említetted mert nem is érdemes és úgy sem érhetnek oda.

csak kikellett volna jutnunk, ezek mind kifacsartak ezek szerint. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 26., hétfő 15:38

szerintem az egyértelmű esélyesek a brazilok, még akkor is, ha nincs komoly brazil csatár már ronaldo visszavonulása óta. a hazai pálya nagyon komoly pluszt fog adni nekik. emellett kinézem az olaszokból a döntőt. akármennyire le vannak maradva utánpótlásilag, a védekezésük még mindig világszintű és bármikor odaérhetnek. a németeket nem tartom idén sem esélyesnek, túl bénák, nem tudnak küzdeni. nincsenek kahn, matthäus, vagy effenberg féle vadállatok a csapatban, akik jobban szántják fel a pályát, mint a tanyasi pistabátyám gépei. van helyettük egy özil, aki teljesen megérdemli, hogy nem lett idén bl győztes, egy feltörekvő götze, akit tönkre fog tenni guardiola rövidesen, egy lahm, aki még mindig kéttüdejű, de nemsokára elmegy felette is az idő és egy schweini, aki nem képes a vezér szerepet betölteni. necces lesz nekik, talán az elődöntőig eljutnak, de onnan setovább.
a spanyolok szerintem addig se jutnak el, most lesz egy kifacsart keretük, a játékuk már amúgy sem mondható erősnek, nem is tudom miben bízhatnának, mert egy ilyen szezon után kétlem, hogy a vb-n még két erős sprintet le tudna nyomni a bagázs.
a portugáloknál hasonló lehet a helyzet, annyi különbséggel, hogy cr-en múlik minden. ha elkapja a fonalat és esetleg egy-két meccsen az elején tudna pihenni is, kinézem a paliból, hogy szar játékkal, de 1-0-kal eljutnak az elődöntőig. nem olyan gyenge a keret.
a belgák még túl rutintalanok, nincs benteke sem. nekik 2 év múlva kell dobbantani.
a franciákról tudja mindenki, hogy, ha van kedvük, akkor hatalmasat játszanak, amúgy meg semmi.
hollandia offos, argentína pedig ilyen védelemmel és középpályával ne akarjon már vb-t nyerni. messi annyit pihent már erre a vb-re, hogy kiváncsi vagyok, mikor akar felpörögni. 4-0-s hátrányban a németek ellen?

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 26., hétfő 15:05

___Samy___ írta:Az olaszok fognak nyerni kaká miatt....if you know what i mean :D
Elvileg nyaron az USAba igazol. Legalabbis tobb helyen olvastam. :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 26., hétfő 14:26

Az olaszok fognak nyerni kaká miatt....if you know what i mean :D
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 26., hétfő 14:03

Tavaly ilyenkor azt mondtam, hogy a németek nyerik, és jelenleg az ő keretüket tartom a legerősebbnek, a legsokoldalúbbnak. De a hazai pálya nagyon a brazilok mellett szól, ráadásul a németeknek nem biztos, hogy jót tett a Pep-féle Bayernes ténykedés, és igazából jól lakottnak érzem a csapat vezéreit (elsősorban Schweinit, Özil mentalitását meg ugye ismerjük, Götze még nem nőtt fel a vezér poszthoz, Kroos az egyedüli, aki a hátán viheti a csapatot...). Így már nem nekik áll a zászló.
A Nationalelfnél nem annyira a jól lakottság a gond, azzal nem lehet probléma, 18 éve nem nyertek lópikulát se. A gond a klasszikus német mentalitás hiánya. Elkurvult a német foci a spanyolok majmolásával, a honosítottak térnyerésével. Gusztustalan nyertesekből váltak kvázi szimpatikus vesztesekké.

A fiatal katalán nem is játszott szinte az utóbbi két hónapban. Isco meg sehol... pffejBosqe
Elvileg csak a barimeccsre kapott meghívót a gyerek, mert a bl döntő miatt a mieink meg az atmások nem játszanak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 13:59

Remy írta:Deulofeu válogatott lesz...

Ejj, de kár Jeséért baszki :( Mekkora éve lehetett volna, ha nem esik ki ennyi időre. Persze ez csak egy barátságos meccs, de akkor is.
Őt mire hívták be? Amúgy se menne a VB-re, mert a bő keretet már leadták. Garantálom, hogy a spanyoloknál is van ilyen kenés, hogy te jóba vagy vele, akkor szólj már neki, hogy kap egy kis dellát, ha behívod ezt meg azt... A fiatal katalán nem is játszott szinte az utóbbi két hónapban. Isco meg sehol... pffejBosqe
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:58

hehe írta:az olaszok most nyertek vébét 8 éve.
ez a generáció meg nagyon nincs köszönőviszonyban azzal, eleve roberto baggio óta nincs világklasszis szűk elit olasz játékos, de ezek a mostaniak még szarabbak.
ezt az olasz védelmet nem lehet úgy összerakni, hogy ne kapjon gólokat és puffon is öregszik már.
mák, mák, mák és Pirlo. Meg egy kicsit Prandelli.
nem azt mondom, hogy kijár nekik, vagy semmi ilyesmi. egyszerűen ilyen szelek fújnak. sok a lufi-csapat, ők meg pont egy tű, hogy kidurrantsák az összeset.
azért remélem nem így lesz.
Sportfilozófia: Roger Federer

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 13:49

az olaszok most nyertek vébét 8 éve.
Kép
Kép
Kép

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:47

Én megint csak az olaszoktól várok valami meglepit,ha továbbvergődnek a csoportból,(2 X egy győzelem szokás szerint :mrgreen: ),akkor simán...Prandelli nem egyszerű szaki...
Abszolút egyet értek, pont ez az a 'nemzetközi helyzet', amikor az olaszok jönnek, továbbkúsznak épphogy, tizikkel veszik a nyolcaddöntőt és onnan gólt sem kapnak.

Vagy Uruguay a másik tippem.

Túl sok minden szól az igazi nagyok (brazil, német, spanyol) ellen, ahhoz hogy ők futhassanak be a végén.

28-as szorzóért meg is pakoltam mindkettejüket. :Đ
Sportfilozófia: Roger Federer

Vissza: