te vagy hehe franciás unokatesója?@Sonny írta:Gyerekek fölöslegesen megy itt a vita,úgyis a franciák nyerik a VB-t. Karim gólkirály és a VB legjobb játékosa lesz.
Én szóltam.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 19:41
te vagy hehe franciás unokatesója?@Sonny írta:Gyerekek fölöslegesen megy itt a vita,úgyis a franciák nyerik a VB-t. Karim gólkirály és a VB legjobb játékosa lesz.
Én szóltam.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 26., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 26., hétfő 19:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 17:20
most tél van brazíliában.aztán abban sem vagyok biztos, hogy a vébén a hőmérséklet és magas páratartalom kedvezni fog nekik, ugyanis nagyjából a teljes keret az orosz ligából van beválogatva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 26., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 26., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 26., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 16:10
Mondjuk Baggio óta volt azért egy Totti meg egy Del Piero,de nem is erre gondoltam.hehe írta:az olaszok most nyertek vébét 8 éve.
ez a generáció meg nagyon nincs köszönőviszonyban azzal, eleve roberto baggio óta nincs világklasszis szűk elit olasz játékos, de ezek a mostaniak még szarabbak.
ezt az olasz védelmet nem lehet úgy összerakni, hogy ne kapjon gólokat és puffon is öregszik már.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 26., hétfő 15:55
igazából a brazilok se, mert nem bírják majd el a hazai pálya meg az esélyesség okozta nyomást ilyen fredekkel. nem lesz világbajnok idén. majd a fifa kisorsol valakit![]()
![]()
konkrétan akkor vannak a brazilok azt cső. többi leves.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 26., hétfő 15:46
Marky írta:szerintem az egyértelmű esélyesek a brazilok, még akkor is, ha nincs komoly brazil csatár már ronaldo visszavonulása óta. a hazai pálya nagyon komoly pluszt fog adni nekik. emellett kinézem az olaszokból a döntőt. akármennyire le vannak maradva utánpótlásilag, a védekezésük még mindig világszintű és bármikor odaérhetnek. a németeket nem tartom idén sem esélyesnek, túl bénák, nem tudnak küzdeni. nincsenek kahn, matthäus, vagy effenberg féle vadállatok a csapatban, akik jobban szántják fel a pályát, mint a tanyasi pistabátyám gépei. van helyettük egy özil, aki teljesen megérdemli, hogy nem lett idén bl győztes, egy feltörekvő götze, akit tönkre fog tenni guardiola rövidesen, egy lahm, aki még mindig kéttüdejű, de nemsokára elmegy felette is az idő és egy schweini, aki nem képes a vezér szerepet betölteni. necces lesz nekik, talán az elődöntőig eljutnak, de onnan setovább.
a spanyolok szerintem addig se jutnak el, most lesz egy kifacsart keretük, a játékuk már amúgy sem mondható erősnek, nem is tudom miben bízhatnának, mert egy ilyen szezon után kétlem, hogy a vb-n még két erős sprintet le tudna nyomni a bagázs.
a portugáloknál hasonló lehet a helyzet, annyi különbséggel, hogy cr-en múlik minden. ha elkapja a fonalat és esetleg egy-két meccsen az elején tudna pihenni is, kinézem a paliból, hogy szar játékkal, de 1-0-kal eljutnak az elődöntőig. nem olyan gyenge a keret.
a belgák még túl rutintalanok, nincs benteke sem. nekik 2 év múlva kell dobbantani.
a franciákról tudja mindenki, hogy, ha van kedvük, akkor hatalmasat játszanak, amúgy meg semmi.
hollandia offos, argentína pedig ilyen védelemmel és középpályával ne akarjon már vb-t nyerni. messi annyit pihent már erre a vb-re, hogy kiváncsi vagyok, mikor akar felpörögni. 4-0-s hátrányban a németek ellen?
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 26., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 26., hétfő 15:05
Elvileg nyaron az USAba igazol. Legalabbis tobb helyen olvastam.___Samy___ írta:Az olaszok fognak nyerni kaká miatt....if you know what i mean
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 26., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 26., hétfő 14:03
A Nationalelfnél nem annyira a jól lakottság a gond, azzal nem lehet probléma, 18 éve nem nyertek lópikulát se. A gond a klasszikus német mentalitás hiánya. Elkurvult a német foci a spanyolok majmolásával, a honosítottak térnyerésével. Gusztustalan nyertesekből váltak kvázi szimpatikus vesztesekké.Tavaly ilyenkor azt mondtam, hogy a németek nyerik, és jelenleg az ő keretüket tartom a legerősebbnek, a legsokoldalúbbnak. De a hazai pálya nagyon a brazilok mellett szól, ráadásul a németeknek nem biztos, hogy jót tett a Pep-féle Bayernes ténykedés, és igazából jól lakottnak érzem a csapat vezéreit (elsősorban Schweinit, Özil mentalitását meg ugye ismerjük, Götze még nem nőtt fel a vezér poszthoz, Kroos az egyedüli, aki a hátán viheti a csapatot...). Így már nem nekik áll a zászló.
Elvileg csak a barimeccsre kapott meghívót a gyerek, mert a bl döntő miatt a mieink meg az atmások nem játszanak.A fiatal katalán nem is játszott szinte az utóbbi két hónapban. Isco meg sehol... pffejBosqe
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 13:59
Őt mire hívták be? Amúgy se menne a VB-re, mert a bő keretet már leadták. Garantálom, hogy a spanyoloknál is van ilyen kenés, hogy te jóba vagy vele, akkor szólj már neki, hogy kap egy kis dellát, ha behívod ezt meg azt... A fiatal katalán nem is játszott szinte az utóbbi két hónapban. Isco meg sehol... pffejBosqeRemy írta:Deulofeu válogatott lesz...
Ejj, de kár Jeséért baszkiMekkora éve lehetett volna, ha nem esik ki ennyi időre. Persze ez csak egy barátságos meccs, de akkor is.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:58
mák, mák, mák és Pirlo. Meg egy kicsit Prandelli.hehe írta:az olaszok most nyertek vébét 8 éve.
ez a generáció meg nagyon nincs köszönőviszonyban azzal, eleve roberto baggio óta nincs világklasszis szűk elit olasz játékos, de ezek a mostaniak még szarabbak.
ezt az olasz védelmet nem lehet úgy összerakni, hogy ne kapjon gólokat és puffon is öregszik már.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:47
Abszolút egyet értek, pont ez az a 'nemzetközi helyzet', amikor az olaszok jönnek, továbbkúsznak épphogy, tizikkel veszik a nyolcaddöntőt és onnan gólt sem kapnak.Én megint csak az olaszoktól várok valami meglepit,ha továbbvergődnek a csoportból,(2 X egy győzelem szokás szerint),akkor simán...Prandelli nem egyszerű szaki...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem