Amugy ha mar orvosi stabol meg serulesek,veletlenul se felejtsetek el az Arsenal. Kabare ami ott is megy...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 26., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: Róbertó » 2014. május 26., hétfő 17:39
kiserik írta:Hát pedig nagy hasznára lehetne a csapatnak. Kiváló technikája van a gyereknek.Még nagyon fiatal, ennek ellenére bőven benne lenne az Olasz válogatottba, ha nem lett volna sérült.(A világ leggyengébb szakmai stábja dolgozik a Milannal, ezért ez nem mérvadó). Ezen kivül nagyon hatékony úgy bal oldalon , mint jobb oldalon és a védelemben is kiveszi rendesen a részét(lásd Barca elleni meccs, ahol az edző utasítása következtében egész meccsen szinte bal bekket játszott,hibátlanul).Személy szerint követem a Milan meccseit, és egy biztos, ennek a srácnak a szive a helyén van, küzd, próbálkozik, hátára veszi a csapatot 20 évesen is.. ilyen mentalitású játékosok szükségesek ide is. Ára nem olyan magas, a sérülése miatt, de szerintem nagyon nagy vétel lenne. Szivesen elnézném elől Jesét a kis fáraóval karöltveMarci77 írta: El Shaarawyt az idei szezon utan biztos hogy nem hoznam el.... Hala Madrid.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. május 26., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. május 26., hétfő 16:39
Pedig megfontolandó lenne, bár kockázatos. Brutál nagy tehetség, de szinte egész évben sérült volt (bír így az ára sem lenne túl magas), viszont a Milánnál volt sérült, ami azért fontos, mert a két legszarabb orvosi stáb Európában a Miláné, meg a ReáléMarci77 írta: El Shaarawyt az idei szezon utan biztos hogy nem hoznam el...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 16:30
Ezzel azért még én várnék...Csatár: sajnos biztos, hogy Suarez jön, és Benzin megy.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 26., hétfő 16:17
Bruma semmilyet, otthonról nézegeti majd a meccseket a súlyos térdsérüléséből lábadozva...Bruma a francért ment a törökökhöz...de meglássuk a vb-n milyen játékot mutatnak.
Szerintem Modricot nem kell annyira eröltetni a kapu közelébe. Ha Vidal, ha Pogba jön, akkor is vélemyénem szerint előbbre lesznek legtöbbször, mint Modric. Igazsá szerint nem is tudok hirtelen olyan vkp-t, aki leghátul van.Pogba hátrány:
- Modricnak hátrébb kellene jönnie-és ezáltel kicsit elveszne az a kreativitás közvetlen a kapu előterében,
Egyébként ja, Pogba a válogatottban sokkal hátrébb játszik. Igazából divat lett az, hogy ha egy vkp kicsit jobban támad az átlagnál, akkor egyből tolják feljebb. Úgy, hogy közben már alapelvárás egy középpályástól, hogy tudjon is támadni, konkrétan elfogytak a csak védekező emberek. Innentől kezdve pedig már nem a posztokon múlik a dolog. Tudniuk kell a középpályásoknak, hogy mikor melyik mehet előre, mikor melyiknek kell visszazárnia. Eleve a védekező csapat dolgát könnyíti meg az, ha tudja, hogy x játékos úgyse fog fellépni, mer ő a leghátsó ember. Nem, ilyen nincs. Modric, Pogba, Vidal, DM, Khedira, tökmindegy, mindegyiknek fel kell érni a kapu elé, ha úgy alakul a helyzet, és mindnek vissza kell zárnia, ha éppen úgy van.egyáltalán nem biztos, hogy pogba támadó szellemű kp kizárólag csak azért, mert a juvéban feljebb játszik. az lehet conte heppje is, illetve hogy a juve annyira impotens támadásban, hogy egy vidalnak meg pogbának kell hatékonyan részt venni benne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 26., hétfő 15:46
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 26., hétfő 15:36
El Shaarawyt az idei szezon utan biztos hogy nem hoznam el.Brumat se meg,bar nagy tehetseg tudtommal.Sturridge nem rossz otlet de nem hiszem hogy most elmegy a Poolbol.wZoLee7 írta:Nos ha már a szezon véget ért, leírom én személy szerint milyen csapattal ugranék neki a következő évnek.
Kapus poszton nem lehet kérdés, kell egy első számú. Nagy luxus az amit ebben az évben csináltunk. Nálam Iker a kezdő minden meccsen, ha Lopez úgy dönt, hogy marad akkor itt-ott a bajnokságban és a kupa elején nyugodtan lehet neki adni a kezdő lehetőséget, de el kell fogadnia, hogy ő csak csere. Amennyiben távozna megértené mindenki.
A védő sor nagyban függ attól, ki milyen formában lesz a szezonkezdésre. A jobbos nem kérdés, Carvajal az elsőszámú...érzésem szerint a jó Alvaro távozni fog a Napoliba (megvan a bl győzelem, mehet levezetni egy nem is olyan gyenge csapatba). Középen van egy Ramos,Pepe,Varane,Nacho négyasünk...és pont. Az kezd aki jobb formában lesz, de nem ártana a fiatalokat fokozatosan minél jobban terhelni. Hasonló lesz a helyzet a baloson is, de itt az ellenféltől is sok fog függeni. Marcelo keveset védekezik, de támadásokban nagy erősítés, csak felejtse el a beadásait.
A KP-ra érkezni fog valaki...Van egy Xabi, Illarra, Modric, DM és Isco...Khedira és Casemiro távozni fog. 1 ember kell. Sokan Pogbát írják/akarják. Szerintem Illarra be fog válni, így az érkezőt inkább Modric mellé képzelem el. Ha Pogbát tudják hozni hát legyen...ennyi emberből CA megfelelően össze tudna rakni egy olyan kp-t ami már stabilnak mondható.
Támadósor lesz a legdrágább...Megtartanám Karimot. A BBC mellé ott van Jesé, bárki helyén bevethető. Mellé hozni kell valakit aki szintén jó bármelyik szélre és előre is akár...Moratat visszavásárlási opcióval adnám el. Akik a lehetséges érkezők lennének nálam: (most hülyének fogtuk nézni) El Shaarawy, Bruma, Sturridge...Nem túl drágák de annál jobb játékosok...ha pedig nagyon el kell engednem a fantáziám Ibrát hoznám![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 26., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 26., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 26., hétfő 14:32
ezt honnan ?attareal írta: Csatár: sajnos biztos, hogy Suarez jön, és Benzin megy.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 26., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 26., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:56
Ezt írtam én is, akkor adnám ha bankot robbantanak, és tudjuk belőle hozni Pogbát a pótlására.Kerlon írta:Most pont olyan agyatlan húzás lenne eladni DM-et, mint amennyire agyatlan DM.Max 50-60 millióért engedném el. Beigazolódott RMCF szava, hogy rengeteg benne a lehetőség.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 26., hétfő 13:46
MyStiQ írta:Drenthe jobb választás lenne. Aztán még egy közös tracket is nyomnának Jesével.olyan kéne aki azonnal be tud illeszkedni, akire azonnal lehet számítani, megbízható és rutinos, gyors és erős..Faubert vajon bevállalná?
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 13:36
tudom, hogy nem népszerű vélemény ez most, hogy Bale megmentette az elkúrt ziccerét, de tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy nem így volt tegnap is, meg mindig is. persze robotol, küzd, hajt, hasznos playa. ezért tartanám meg ha lehet.dannen írta:az igenmatador írta:Ha belefér a büdzsébe a Pogba-gyerek, akkor örülök ha marad, több variáció, hosszabb pad. De ennyi rossz passzal, pontatlan keresztlabdával, téves döntéssel nem látok biztosítottnak egy stabil, presszionáló jövőbeli Madridot ővele a kezdőben.
Khedira remélem június 2-át sem éri meg itt, de Pogba nem az a poszt.Miért nem Khedira helyére? Az az ember a kezdőkörben nem tudna megfordulni,nem illik a csapatba. A speciális után mehetne a Chelsea-be 25-30-ért.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. május 26., hétfő 13:18
Miért nem Khedira helyére? Az az ember a kezdőkörben nem tudna megfordulni,nem illik a csapatba. A speciális után mehetne a Chelsea-be 25-30-ért. Nekem Maria megtartásával annyi a gondom,hogy akkor mit csinál Isco? Mindketten kezdő szintű játékosok.matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem