Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nincs mese. ha érdemi előrelépést akarunk akkor pereznek nyitnia kell a pénztárcát. nehogymár egy juventus azt tudja mondani hogy semmi pénzért nem eladó vidal... persze. kicsit többet akarnak és kész. bár imndegy mert úgy is itt lesz khedira is jövőre és a kezdőben. bale sem biztos. szép nyár lesz ha ezt lehozzuk egy carvajal, kondogbia, cavani trióval márpedig ez lesz. 63+7,5+10 millióból.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát hogyne. Neymar nem akar idejönni, innentől kezdve Perez fejen is állhat. A többi szóban forgó játékosról pedig még nem csúsztunk le, más kérdés, hogy igazából nem is eladóak. Ettől függetlenül úgy hiszem hogy Perez tökei még a helyükön vannak.Perez töketlenkedése miatt
Más kérdés, hogy én is aggódok emiatt a nyár miatt, Carvajal-on kívül nincs egyelőre egy megnyugtató igazolásunk (már ha ő jön). Bár ő is szívesebben maradt volna a helyén. Még három személyről szeretnék egy kicsit írni; Cavani, Ancelotti, Neymar.
Szóval Cavani miatt is aggódom, drága, szörnyen drága. De kinéz nekünk, és én tárt karokkal fogadok minden érkező játékost... majdnem mindet. Annak ellenére hogy kedvelem Higuaínt, belátom hogy mennie kell, noha én szívesen támaszkodnék rá és Benzire egy kétcsatáros rendszerben... de erre reális esély nincs, valakinek mennie kell, és noha mindketten rászolgáltak a távozásra az idei évvel, Higuain még Benzemát is alulmúlta. Valakinek pedig maradnia kell, Benzema kapott egy évet... nade. Nálam a következők miatt borul ki a bili; az uruk-hai nem a padra fog érkezni, ebből kiíndulva Benzema igen, pedig nem oda való játékos. Mi pedig azért adjuk el az egyik csatárunkat, mert kell a pénz az igazoláshoz. A probléma az, hogy nem az értékesebbik csatárunkat tesszük pénzzé, hanem azt, amelyiknek az értéke a béka ülepe alatt van. A másik, amelyiknek pedig még van némi reputációja, az pedig vándorol a padra, hogy ott vesztegesse a tehetségét, és csökkentse az árát. Már most fogom a fejem, de nem baj, Ancelotti megoldja.
Ancelotti mondjuk egy másik kényes pont. Mourinhonak mennie kell, tiszta sor. És 10 éve Ancelottiért a vesémet odaadtam volna. De most ha ránézek, egy jól lakott, nem pedig egy ambiciózus edzőt látok. Az ő nagy dobása a Rossonerónál volt, akkor és ott 10 éve azzal a bizonyos rombusz kp-val. Azóta is abból él meg, tisztességesen lehozta a kiruccanását Londonban és Párizsban, de mostanra minden tiszteletem ellenére kételkedem benne. Én Mourinho érkezésekor is fogtam a fejem, nagyon sajnáltam hogy a véreres szemű chileinek mennie kellett, de azért bizakodtam, elvégre a portugál beszédes munkássággal jött. Mostanra viszont nagyobb a káosz mint akkor volt, és még jobban visszasírom Pellegrinit... de esély nincs rá, egy Capellón kívül vagy talán éppen miatta nem ül be más edző kétszer ugyanazon madridi körhintába. Szóval hiszünk egy Ancelottiban.
Neymarra nem fecsérelnék sok szót. Sosem szerettem, de nem bántam volna ha reális áron érkezik, noha szükség sem igen volt rá. Esély meg pláne nem, ha ide akart volna jönni, már rég meg lehetett volna oldani, de nem akart, innentől kezdve nagyon haragszom a klubra, hogy úgy szaladt egy brazil fiúcska után, mint RMCF a pincemestere után. Egy Real Madrid nem ilyen, ha jönni akar egy játékos, akkor virítjuk a casht, de ha nem akar, akkor nem kéne beszállni egy olyan játékba ahol mi vagyunk a játékszer. papa-Neymar és a Santos az orrunknál fogva vezetett minket, és a szomszédot is. Az elmúlt napokban már kívántam hogy menjen a Barcába, illetve tudtam is hogy ott fog kikötni. Hisz eddig is szopatott bennünket, ezentúl a Barcában is lesz rá alkalma, persze... eddig még ugyan nem írtam, de nyilván kivételes játékosnak tartom... csak az arcát nem bírom, konkrétan brazil még nem irritált ennyire, így nyugodt szívvel fogadom hogy a szomszédnál köt ki.
Egyelőre ennyi, Bale-ről, Iscoról, valamint a középpályánkról szintén meg van a véleményem, de amíg ezek az ügyek nem dőltek el, addig feleslegesen nem fogok irogatni...
Mondjuk annyit még megejtenék, hogy én két játékosnak tudnék módfelett örülni; Draxlernek és Lamelának, most a fiatalok kötül ők ketten nyűgöznek le a legjobban, és nyilván örülnék ha a kedvenceimet a kedvenc csapatomnál láthatnám. Más kérdés hogy még túl fiatalok Madridhoz, mert nálunk nem a legoptimálisabb a légkör a szárnyak bontogatásához... de ha jönnének, én boldogabb lennék mint ha 3 neymar érkezne.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én úgy vagyok vele h nálam már Alonso se lenne kezdő. Iszonyatosan lelassult, és játékban sem tud akkora pluszt adni már.numberone1 írta:Talaljunk par teknikas belso kp-t Khedira helyere es egyet Alonso rotalasara akkor nem lehet rossz a mi csapatunk sem.
én jövőre 3 támadni és védekezni is tudó kp-val állnék fel, semmi feka vkp meg ilyenek.
gündogan-verratti-modric
mind1ik gyors, fordulékony, labdabiztos, a létszám miatt a védekezés se lenne gond. Padon meg Khedira (maradnia kell mert ő az egyetlen "vkp"), Xabi és Kázmér
elől meg így:
<----Özil---->
--Benz--CR--
ez tehát két igazolás a kezdőbe, + Carvajal
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Carvajal nyilatkozat:
ha perkálunk. jön.
Carvajal :"Going up against world-class footballers makes you improve. I've fine-tuned the points where I was strong," he told Marca. "Tactically speaking, I'm better.
"I have faith in myself and I feel ready to go back to Real or to play in the Champions League with Leverkusen. I think of myself as a Madrid supporter. I was born a Madrid fan.
"I wore the shirt for 10 years and Madrid is in my blood. At the moment, I'm with Bayer until 2017 and I don't know if I'll go back."
ha perkálunk. jön.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem kell itt gyászolni Neymart, szerintem ha sikerül leigazolni Bale-t nem leszünk vele hátrébb,mint a brazillal lettünk volna. Sokan alábecsülik itt is, meg még sok más helyen a walesit,de hihetetlen nagy potenciál van benne és még itt nálunk is bőven fejlődhetne.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jovore ra kell menni Lucasra nincs mese. Iden remelhetoleg Benzi es Marcelo jo formaban lesznek es Modric is kezdo lesz vegre, akkor meg lehet szep dolgokat nalunk is latni.Talaljunk par teknikas belso kp-t Khedira helyere es egyet Alonso rotalasara akkor nem lehet rossz a mi csapatunk sem.Cséká írta: de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

nem írom le neymart, de nagyobb zsákbamacska, mint bale. örülnék, ha jönne a walesi. középpályára gündogan nálam favorit. nagyon tetszett a tegnapi játéka is.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
Hozni kell a walesit nincs mese!! Neymarka meg majd fog még sírni mikor megtudja ki is az a Raphael VARANE!!!!!!!

i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká
Hát igen, nagyon én sem örülök annak, hogy a kis brazilt leigazolta a Barca. Ő azt tudja, amiért sokan a focit nézik, a vérében van, olyan könnyed és természetes a mozgása a labdával, mint anno Ronaldinho-nak volt, kapu előtt is határozott. Pont ilyen játékos kellett volna hozzánk, de ami talán ugyanolyan fontos, a Barcának is pont egy ilyen kellett, és ez talán a legfájóbb. A Barca vele képes visszatalálni arra az útra, amiről két éve letértek, természetesen ez nem szent írás, mert ki tudja, hogy hogy fog megférni a két kakas, milyen hatással lesz ez a mostanában nem túl acélos védekezésükre, Neymar mit tud betömörült védelem ellen, amikor egy-két vérben forgó szemű játékos ott liheg a nyakában... Ezeket nem lehet előre tudni, de az tény, hogy a Barca szakmai stábja megint büszke lehet magára, megint sikerült leigazolni a létező legjobbnak tűnő megoldást az egyik hiányposztjukra (ráadásul az orrunk elől, ami csak hab a tortán). Rossz ezt kimondani, de ebben is előrébb járnak. Hiába tettünk volna mi le 50 millát most, meg 20 millás fizetést (kis túlzással...) Neymar-nak, két éves udvarolást nem tudunk belesűríteni egy ajánlatba, Neymar-t már tavaly elbuktuk, amikor legalább említés szintjén nem jelentkeztünk be nála. Plusz ott van ugye a Mourinho faktor, egyrészt neki ugye nem kell tarajos játékos (
), másrészt összerakott egy nagyon erős csapatot, de ezzel párhuzamosan annyira rossz képet alakított ki a RM-ról (mert nem csak magáról), hogy ez is a médiakedvenc Barca oldalára hajtotta a vizet.
Szóval csalódott vagyok, gondolom nem csak én. Leigazolhatjuk mi Bale, Vidal, Cavani hármast, és akkor iszonyat erős lenne a csapatunk, de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.

Szóval csalódott vagyok, gondolom nem csak én. Leigazolhatjuk mi Bale, Vidal, Cavani hármast, és akkor iszonyat erős lenne a csapatunk, de az a játék, amiért RM szurkoló lettem, az a kis brazilban van meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miről is tehet Perez? Kifejtenéd?Ez a nyár is el lesz szarva Perez töketlenkedése miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csak ne az legyen, hogy Béla is hullik Neymar után..
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... drid-move/

http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... drid-move/
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez a nyár is el lesz szarva Perez töketlenkedése miatt. Nem tudom... mostmár Balere csapjunk le, s ne szarjuk az időt augusztusig.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nagyon nagyon sajnálom hogy a barcába megy, őszintén szólva nagyon nagy fogás nekik.. Tökéletesen illik a csapatukba. És nálunk? Bale off, Vidal off, ez a fos német duónk fizetésemeléssel!!!! marad... Ez csak egy rossz vicc, Már csak Cr távozása ronthatja el mégjobban a hangulatom..
- numberone1
mar hivatalos.szilamer írta:Aki tud portugálul az pontot tehet a Neymar sagara. Ezt irta ki Neymar a facebook oldalára:
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Aki tud portugálul az pontot tehet a Neymar sagara. Ezt irta ki Neymar a facebook oldalára:
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.Galera !!
Tô aqui reunido com amigos e familiares e eles me ajudaram a escrever algumas coisas aqui...
É que não vou aguentar até segunda-feira...
Minha família e meus amigos já sabem a minha decisão.
Segunda-feira assino contrato com o Barcelona. Quero agradecer aos torcedores do Santos por esses 9 anos incríveis. Meu sentimento pelo clube e pela torcida nunca mudará.
É eterno !!
Só um clube como o Santos FC poderia me proporcionar tudo o que vivi dentro e fora de campo.
Sou grato a maravilhosa torcida do peixe que me apoiou mesmo nos momentos mais difíceis.
Títulos, gols, dribles, comemorações e as canções que a torcida criou pra mim estarão pra sempre em meu coração...
Fiz questão de jogar a partida amanhã em Brasília. Quero ter a oportunidade de mais uma vez entrar em campo com o "manto" e ouvir a torcida gritar meu nome... como diz o hino, "é um orgulho que nem todos podem ter..."
É um momento diferente pra mim, triste (despedida) e alegre (novo desafio).
Que Deus me abençoe nas minhas escolhas...
E estarei sempre em Santos !!
In vino veritas.
- numberone1
Csurrant-cseppent Josenak is vmi?szurkolo írta: Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)numberone1 írta:Coentraoval nekem alapbol nincs bajom nagyon jo kis balhatved. Nekem csak azzal van gondo, h Jose es mendes hulyere vette a klubot(Perezt). Zizou beajanlotta Cissokhot. Van olyan jo mint a portugal, nem kellett mert Mounak Fabio kellett azert mert tobb poszton is tdja hasznalni. Neki nem kellenek ilyen mezei balhatvedek.Csak balhatvedkent valt be a portugal, de ott sem annyira kiemelkedo mint az ara muatatja. Cissokhot megvette a Valencia 5 millaert es semmivel nem rosszabb mint a portugal, nezzetek meg par Vale meccset. Siman hozhattuk volna Marcelo moge, es meg sporolunk 25 millat. Raadasul a francia fizikalisan sokkal eroteljesebb. Na ilyen otletek miatt tartunk ott ahol.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- numberone1
Coentraoval nekem alapbol nincs bajom nagyon jo kis balhatved. Nekem csak azzal van gondo, h Jose es mendes hulyere vette a klubot(Perezt). Zizou beajanlotta Cissokhot. Van olyan jo mint a portugal, nem kellett mert Mounak Fabio kellett azert mert tobb poszton is tdja hasznalni. Neki nem kellenek ilyen mezei balhatvedek.Csak balhatvedkent valt be a portugal, de ott sem annyira kiemelkedo mint az ara muatatja. Cissokhot megvette a Valencia 5 millaert es semmivel nem rosszabb mint a portugal, nezzetek meg par Vale meccset. Siman hozhattuk volna Marcelo moge, es meg sporolunk 25 millat. Raadasul a francia fizikalisan sokkal eroteljesebb. Na ilyen otletek miatt tartunk ott ahol.
Ugy nezki nem lesznek meg a varva vart igazolasok, engem Gundogan erkezese nem villanyozna fel. Jobb lenne mint Khedira, de nem annyival mint szeretnem. Mindegy azert johet o is, meg kondogbia mert masra nincs esely. Amilyen nagy varakozasok voltak a nyarra, annyival letaglozo ez a sok elutasitas. + Khedira maradasa.
Ugy nezki nem lesznek meg a varva vart igazolasok, engem Gundogan erkezese nem villanyozna fel. Jobb lenne mint Khedira, de nem annyival mint szeretnem. Mindegy azert johet o is, meg kondogbia mert masra nincs esely. Amilyen nagy varakozasok voltak a nyarra, annyival letaglozo ez a sok elutasitas. + Khedira maradasa.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Közben Neymar már a hivatalos Facebook oldalán is közölte, hogy nem vár hétfőig a bejelentéssel. Családja segítségével meghozta végleges döntését, miszerint a Barcelonába igazol. Szívem szerint elnézegettem volna habfehérben, de öröm az ürömben, hogy legalább akkora flop lehet mint amekkora potenciál van benne. Innentől kezdve csak remélni tudom, hogy az előbbi opció valósul meg, és nem kell minden classico után a védőinknek bogozni az X-eket a lábaikból.